Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Rochia-vol.IV
MesajScris: 22 Mai 2006, 15:30 
Junior

Fetelor primele parti sunt:

vol 1:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=1794

vol 2:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=6910

vol 3:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =last#last

Aici puteti continua discutiile despre rochii!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia-vol.IV
MesajScris: 22 Mai 2006, 16:58 
Diva

Citat:
fetelooor!
mi-am ales rochia! :mellow::mellow::lol:
am pus poza la instrumente si e si aprobata deja asa ca please have a look! :-`

e foarte frumoasa!!!!! abia asteptam sa vedem si "originalul" :ok:... te-ai hotarat unde o faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 20:43 
Diva

Citat:

da, am o croitoreasa super tare, e tanara, moderna, lucreaza f bine, si pe deasupra imi accepta si fitzele :-`;) asa ca... mai trebuie sa gasesc materialele potrivite :ok:
n-am emotii in legatura cu "originalul" inca...si sper nici sa n-am hihi dar cred ca incepe show-ul (adica emotiile) in momentul in care se apuca de ea :D
oricum, am sa va arat si originalul cand va fi gata si...daca o sa mai fiti pe aici :((

rochia e sublima ...sper sa iti iasa asa ....eu o cumpar "gata facuta" si tot mi-e teama ca va sta naspa pe mine .....sper ca nici tu sa nu ai probleme cu croitoreasa!! bafta!!!:-`%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 01:15 
Diva

Gata...:) Am trecut si eu examenul...la cumparat de rochie ! De fapt, doar de dat avans...poze n-am sa va arat inca...e de la rosemarie si e...alba, foarte alba, cu trena bineinteles...
Am dat doar avans si le-am zis ca o vreau doar la sf lui iulie, nu vreau sa o am acasa, prefer sa-mi amintesc de ea doar din minte, imi aduc aminte de ceea ce am vazut in oglinda (pe mine imbracata cu ea, normal) si stiu ca e alegerea perfecta !
E...frumoasa, cu adevarat frumoasa, simpla si eleganta !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 12:54 
Veteran

Citat:

:ok: da, rosu e culoarea mea preferata si era chiar culmea sa n-am si nunta pe rosu, implicit rochia de mireasa :ok:
imi pare bine ca va place ;) :rocker:
daca nu-mi zici unde ai gasit modelul te "omor".Glumeam ,faza e ca-mi place mult si eu vreau rochia cu ceva rosu avand in vedere ca toata nunta va fi rosu cu alb.Te rog zimi cat dai pe ea,unde o faci etc.Vei arata super:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 14:12 
Diva

Si eu am rochita!!!
Sunt atat de incantata! Am cautat atat si in sfarsit am gasit-o! Deja incepeam sa-mi fac griji. Asta, cred, a fost cea mai grea problema. Mai avem putin, costumul, dar stim ca va fi cel de la Dinasty.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 14:57 
Veteran

Citat:

da...si nunta noastra va fi tot pe rosu si alb ;)
nici nu mai stiu unde am gasit modelul, am vazut enorm de muuuulte modele si am ales cateva dintre ele. in final, nu ma puteam hotari pt ca erau toate su-per-be! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nu am gasit insa poza si cu partea din fatza a rochiei asa ca am conceput-o eu hihi :love: croitoreasa a zis ca n-as fi eu daca nu mi-as pune un pic amprenta lol :-`
ei da...avea dreptate croitoreasa.Eu stiu sigur ca orice rochie imi voi cumpara va trebui modificata pt. ca sunt mica de statura,asta e si unul din motivele pentru care vin mai devreme in Romania

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 01:51 
Diva

Citat:

mi-am gasit si eu modelul de rochie si firma. au zis ca dureaza o luna. asa ca m-am gandit sa dau comanda prin 15 sept si va fi gata prin 20 Oct si am si marja de 2 sapt.

asa am gandit si eu...am dat comanda si puteam sa o am pana in 15 iunie dar le-am zis ca nu o vreau decat la sf lui iulie...nu o vreau acasa, acolo sta mai bine si nici nu am sanse sa ma plictisesc de ea daca nu o vad...dar aba astept sa o imbrac...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]