Citat:
In principiu.. asa ar trebui. Sa o fac sa inteleaga.... dar, ce te faci ca nici nu vrea sa ma asculte. Chiar intr-o seara simteam ca o sa fac o criza de nervi daca o mai aud spunandu-mi CE TREBUIE si CE NU TREBUIE... sa fac la o nunta. De exemplu... mie nu imi sta bine cu parul prins... (asta din diferite motive)... si, evident, nu vrea parul prins... dar, NASA mi-a spus ca NU EXISTA... mireasa fara par prins. Ca aia nu e mireasa.

(
(si asta e, din pacate, doar unul dintre subiecte)
Chiar nu stiu cum sa procedez ca sa nu se supere!
Scuza-ma ca poate gresesc dar din cate spui tu , poata chiar vrea sa o superi si sa nu va mai cunune.Eu am avut niste prieteni care se intelegeau f bine cu viitorii nasi, le-au "carat" ca sa zic asa diverse cadouri, e drept , altele cu placere , altele poate doar pt ca urmau sa-i naseasca ....Dupa vreo cateva luni adica mai exact cu o luna inainte de nunta le-au spus ca ei au o problema , ca nasul nu isi gaseste costum si nici ea rochie , ca sunt mai scumpe decat se asteptau ei si ca nu stiu daca mai pot sa-i naseasca.Iti dai seama ca s-au trezit cu o chestie f naspa cu o luna inainte de nunta si a trebuit sa le faca iar cadouri : camasa pt nasu , material de rochie pt nasa....Chiar nu se asteptau la o asemenea intorsatura asa ca , sfatul meau este sa-i spui clar si raspicat ca ea a fost mireasa la vremea ei si acum esti tu , si numai tu hotarasti cum isi faci parul sau ce rochie iti iei.Daca se supara inseamna ca nu stie cum sa dea inapoi si se agata cu disperare de orice chestie.Mai bine sa te lamuresti acum decat sa va certati in saptamana nuntii.
A, si inca o chestie , eu am vazut o mireasa cu parul desfacut si era pur si simplu superba.Poate daca isi prindea parul , nici macar nu o remarcam.
Daca iti doresti sa fii o mireasa cu parul lasat pe umeri , nu renunta .