Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: casa ardeleneasca caredy
MesajScris: 21 Mar 2006, 17:33 
Diva

Citat:
intai de toate doresc sa urez tuturor cuplurilor care se casatoresc sa aiba parte numai de fericire impreuna, intelegere si bucurii. Casa de piatra!!:heart:

Si eu sunt o viitoare miresica pe data de 29.07.2006 si mi-am ales ca locatie rest. Casa ardeleneasca-Caredy. Va rog mult de tot daca a fost cineva la o nunta acolo, sau chiar s-a casatorit in acest restaurant sa imi dea si mie mai multe detalii despre mancare, servicii... deoarece vreau sa evit situatii neplacute (X)O:)

Astept cu nerabdare parerile voastre si va multumumesc frumos.
:lips::lips::flowers:(X)(X)

felicitari!! multa fericire si sa aveti parte de o nunta ca in povesti! va urez sa aveti paret numai de fericire si bucurii!!:lol:;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 12:46 
Diva

Citat:
intai de toate doresc sa urez tuturor cuplurilor care se casatoresc sa aiba parte numai de fericire impreuna, intelegere si bucurii. Casa de piatra!!:heart:

Si eu sunt o viitoare miresica pe data de 29.07.2006 si mi-am ales ca locatie rest. Casa ardeleneasca-Caredy. Va rog mult de tot daca a fost cineva la o nunta acolo, sau chiar s-a casatorit in acest restaurant sa imi dea si mie mai multe detalii despre mancare, servicii... deoarece vreau sa evit situatii neplacute (X)O:)

Astept cu nerabdare parerile voastre si va multumumesc frumos.
:lips::lips::flowers:(X)(X)

sincer....e prima data cand aud de acest restaurant ....poti sa cauti pe net detalii despre el ..ca mai sunt utilizatori care posteaza diverse mesaje, pareri, opinii cu privire la serviciile diverselor restaurante sau pub-uri! Casa de Piatra!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 17:06 
Diva

Citat:
De impopotonat in nici un caz nu am de gand :D Vreau sa folosesc doar flori (mie baloanele mi se par pentru petrecere de copii si nu pt o nunta) :wokno:

total de acord cu tine aici!!:wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2006, 02:32 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
aaaa, pai 90 e ideal acolo. La 90 umpli salonul lung si faci ringul in camera de langa terasa. Dupa 11 seara oricum si terasa de afara se goleste si mai iesiti la o tigara si in curte.
sa iti mai dau un pont: vezi ca ei fac super torturi , dar au unul cu crema de migdale si imbracat in martipan de mori mancand. daca scotocesc bine cred ca am poze cu torturi facute de ei (la un moment dat au facut unul cu niste crini de martipan, o nebunie)

Ralucah merci tare mult de pareri. Intr-adevar o sa iau si eu tortul de la ei..Daca ai cumva poze cu evenimente de acolo sau toruturi te rog mult de tot sa imi trimiti si mie. Oricum nu stiam ca au mai multe feluri dar am inteles ca ei le iau de la Intercontinental torturile asa ca nu imi fac griji ca nu ar fi bune :D;);)

Ok, acuma o sa va rog sa continuati pe privat... acest subiect se inchide si despre caredy puteti discuta chiar la pagina lor... cu o mentiune: sugerarea de prestari servicii in domeniu nuntilor pe acest site este admisa doar pentru abonatii Ghidul Miresei cu abonamentul corespunzator. Orice alt comentariu care sugereaza prestarea de servicii sau vanzarea de produse de acest gen vor fi sterse...restul informatiei va fi lasata.

Va multumim pentru intelegere. (Caredy si Raluca nu au astfel de abonament...puteti discuta despre ei sau sa sugerati ca au restaurant sau presteaza servicii, dar doar pe privat sau la pagina lor de la FURNIZORI).
:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]