Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 04:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Povestea nuntii mele...
MesajScris: 06 Aug 2006, 21:28 
Nou Venit

Doamne, cat de frumos a fost!
Desi a trecut mai bine de o luna, aproape zilnic imi arunc ochii pe cate o poza sau cateva secvenete din filmare. Mi-e greu sa descriu in cuvinte toate emotiile care m-au cuprins pe parcursul evenimentului...Nu am plans nici acasa, nici la biserica (poate si din cauza ca noi eram logoditi de 4 ani, iar cununia civila o facusem cu cateva luni in urma). La nunta noastra au predominat surprizele, atat din partea mea pt mire si invitati, cat si din partea lui. Au fost si surprize pe care le-am facut impreuna...Prima surpriza a fost pentru nasi pe care i-am plimbat cu limuzina prin centru, apoi surpriza din partea mea...la iesirea din biserica ne-au intampinat pe treptele scarilor 5 porumbei albi voltati cu care am facut si poze si un stol de porumbei voiajori, care si-au luat zborul spre cer dintr-o colivie. Alte surprize variate sau personalizate pentru invitati: marturii, sticle personalizate cu noi, artificii, un cantaret roman de muzica internationala care mie imi place foarte mult(din partea mirelui), valsul nostru cu coregrafie, o proiectie video, pana si apartitia mea dupa ce am fost furata a fost tot o surpriza, invitatii crezand ca de fapt a sosit tortul,o dansatoare de muzica orientala (din partea orchestrei), am avut si o surpriza pentru o familie care isi sarbatoarea aniversarea de cristal (11 ani de casatorie) in aceeasi zi cu nunta noastra. Totul a fost k, aranjamentele florale de pe mese, baloanele, servirea, dar mai ales muzica (toate genurile, ca sa multumim pe toata lumea) pentru care am avut emotii, tortul (dar nu mi-a placut ca mi-au pus trandafiri albi pe martipanul ala crem si nu era prea reusit contrastul) care a fost din spuma de ciocolata (ce pofta mi-e!). Toti invitatii s-au simtit excelent, am facut poze si am dansat cu toata lumea. N-am reusit sa mananc decat o sarma, putina friptura si putin tort...Dimineata ne-am retras intr-o camera oferita de hotelul unde am facut nunta, unde am avut parte de alta surpriza (din partea sorei mele)...peste tot petale de trandafiri rosii si roz, pe pat o lejerie rosie din satin si o inima mare tot din petale de trandafiri, sampanie si cupe de sampanie impodobite, lumanarele rosii in forma de inimioara:heart::heart::heart: Nu am cuvinte, superb din toate punctele de vedere...Nu m-au durut deloc picioarele, desi pantofii aveau tocul destul de inalt..Nasii sunt si ei tineri, apropiati de varsta cu noi. Ne-am dorit nasi prieteni, nu nasi cu functii.
Vreti sa stiti daca am iesit bine la nunta?! Am iesit sub (meniul a fost 70 euro), dar nu ne pare rau... a fost o nunta reusita din toate punctele de vedere, in organizarea careia m-am implicat foarte mult. Reactiile celor din jur si satisfactia lor ne-au umplut sufletele de o fericire greu de exprimat in cuvinte, pe care banii nu ne-ar fi oferit-o nici pe departe. Banii se cheltuie oricum, amintirile raman insa vesnic in suflet, de aceea e bine, pe cat posibil, ca ele sa fie de neuitat, sublime.
Va doresc nunti reusite, asa cum le visati, sa fiti naturale si sa zambiti mult, chiar daca ploua in ziua nuntii (asa cum a plouat si la mine). Ploaia inseamna belsug. Dar cand alegeti localul pentru nunta sa luati in calcul si acest aspect (ploaia). O cunostinta a avut nunta in aceeasi zi cu mine, dar afara...
A, pentru ca nu ne-au ramas bani am amanat luna de miere, dar ce conteaza, in fiecare zi pentru mine e o zi din luna de miere...
Multa fericire, fetelor si doamnelor si sa nu intrati in panica pentru nimic in ceea ce priveste nunta, fiindca totul merge de la sine si va fi bine.
Astept si impresiile voastre.:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Povestea nuntii mele...
MesajScris: 07 Aug 2006, 16:49 
Nou Venit

Da. Nu-mi spune ca si tu faci tot acolo? Mai e putin pana pe 19, dar stai linistita! O sa iasa perfect! Casa de piatra! Sa intri sa ne povestesti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:22 
Diva

Citat:

Da. Nu-mi spune ca si tu faci tot acolo? Mai e putin pana pe 19, dar stai linistita! O sa iasa perfect! Casa de piatra! Sa intri sa ne povestesti...

:lips::lips::lips: Am fost receptionera acolo ...am recunoscut decorurile din salile de Conferinte (Sala Te**a cumva?)....si de aceea am intrebat! E jecmaneala la tariful / tacam, iar personalul cred ca e destul de amabil si dragut ( nu acelasi lucru l-as spune despre fostii colegi din receptie, care iti zambesc in fata si pe la spate te-ar injunghia tot cu zambetul pe buze) ....insa se compenseaza cu faptul ca va dau un apartament nuptial cadou si ca sunt super salile (decoratiuni ai aspect)! Nu mai vorbin de pozitionare! Sa fii fericita si sa ai o Casa de piatra! Asta conteaza pana la urma!:D:D:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 22:24 
Nou Venit

Citat:

:lips::lips::lips: Am fost receptionera acolo ...am recunoscut decorurile din salile de Conferinte (Sala Te**a cumva?)....si de aceea am intrebat! E jecmaneala la tariful / tacam, iar personalul cred ca e destul de amabil si dragut ( nu acelasi lucru l-as spune despre fostii colegi din receptie, care iti zambesc in fata si pe la spate te-ar injunghia tot cu zambetul pe buze) ....insa se compenseaza cu faptul ca va dau un apartament nuptial cadou si ca sunt super salile (decoratiuni ai aspect)! Nu mai vorbin de pozitionare! Sa fii fericita si sa ai o Casa de piatra! Asta conteaza pana la urma!:D:D:lips::lips:

Da. Acolo. Ti-am si scris dar nu mi-am dat seama ca fac reclama si au sters. Noi am fost foarte multumiti de prestatia ospatarilor, de d-na care ne-a consiliat organizarea. (Poate calucrurile s-au schimbat intre timp. Peste tot e mancatorie...)Intr-adevar destul de scump, dar zic eu ca a meritat. Mersi mult pentru urari. Iti doresc aceleasi lucruri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 18:08 
Diva

Exista deja subiect de spus povesti de la nunta. Subiectul asta se inchide.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]