Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 15:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: melodia voastra
MesajScris: 25 Ian 2006, 18:05 
Junior

va mai aduceti aminte melodia pe care ati dansat impreuna pentru prima data? poate fi reprezentativa pentru voi. a noastra a fost VIVA FOREVER-spice girls, in 1999. si nucred ca o vom uita vreodata. am auzit-o acum cateva zile pe VH1 si am inregistrat-o cu telefonul...:kiss::heart:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: melodia voastra
MesajScris: 26 Ian 2006, 01:33 
Diva

Noi nu avem o melodie a noastra. Cel putin nu una din acea care dezarmeaza sufletul.
Avem in schimb cateva de distractie care ne inflacareaza prin discoteca. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 06:51 
Nou Venit

Mah...eu nu pot sa zic ca e melodia pe care am dansat prima oara...in schimb era melodia pe care am facut de cele mai multe ori dragoste...si a fost atat de frumos(X)Insa ptr nunta nu se potriveste ca dansul mirilor. E cea a lui Michael Bolton-How I am supposed to live without you.Cred ca o stiti...Vorbeste mai mult de despartire, eu as vrea una care sa vb de fericirea a fi impreuna, de ati petrece viata cu celalalt,despre dragostea eterna.De aceea eu sunt cam in dilema...cu melodia ptr nunta.De atunci de fiecare data cand auzim piesa asta ne sunam daca nu suntem impreuna si daca suntem, ne uitam unul la altul si apoi ne sarutam.O alta piesa aproape la fel de speciala e Robbie Williams -feel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2006, 02:05 
Diva

Citat:
Mah...eu nu pot sa zic ca e melodia pe care am dansat prima oara...in schimb era melodia pe care am facut de cele mai multe ori dragoste...si a fost atat de frumos(X)

Cred si eu ca a fost foarte frumos; totul este frumos in clipele acelea de nebunie ... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 01:47 
Veteran

Avem o melodie mai speciala,absolut perfecta pt nunta.Se numeste "Only you",dar nu mai stiu cine o canta!Sigur o stie cineva si dak da,sa-mi spuna si mie!!!:huh:
Melodia e superba si am dansat cu el prima oara pe mel asta,la noi in sufragerie,dupa ce mi-a spus ca mi-o dedica......:~*.Asta se intampla la 4 luni dupa ce ne-am cunoscut!!!!!Adik am dansat impreuna dupa 4 luni(X)(X)(X) de cand ne-am cunoscut!!!Apucasem sa facem si "pasul cel mare"(a fost primul barbat).Cred ca ar fi fost mai usor sa dansam intai.Eeee...noi suntem cam complexati amandoi de cum dansam.....ma rog...eram!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 14:14 
Diva

Citat:
Avem o melodie mai speciala,absolut perfecta pt nunta.Se numeste "Only you",dar nu mai stiu cine o canta!Sigur o stie cineva si dak da,sa-mi spuna si mie!!!:huh:

Melodii "Only you" sunt multe, cantate de interpreti diferiti. Cele pe care le cunosc eu sunt cantate de:
- Elvis Presley
- Savage Garden
- Enrique Iglesias
- The Platers
- Ashanti
Sper sa ii fie de folos, iar daca ai nevoie de ele spune-mi si le pot trimite si pe mail. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2006, 16:09 
Veteran

Citat:
Melodii "Only you" sunt multe, cantate de interpreti diferiti. Cele pe care le cunosc eu sunt cantate de:
- Elvis Presley
- Savage Garden
- Enrique Iglesias
- The Platers
- Ashanti
Sper sa ii fie de folos, iar daca ai nevoie de ele spune-mi si le pot trimite si pe mail. ;)

Mersi mult,chiar as vrea!Oricum,pe cea pe care o cautam am gasit-o intre timp-the platters.Dar chiar mi le doresc si pe celelalte de pe lista pe care ai facut-o!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 12:18 
Junior

Nu e chiar prima, dar sunt unele dintre cele la care tinem f mult:
Holograf--Sa nu-mi iei niciodata dragostea si Ochii tai
Banica--Poveste (aia cu seara de mai, ca intr-o seara de mai ne-am intalnit noi prima data)
Fuego--Te voi iubi la noapte si altele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 16:37 
Diva

"Frumoasa mea" a lui Marcel Pavel??? :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 17:13 
Diva

Citat:
Noi avem o melodie...a lui Mark Anthony: "My baby you". Dar prima melodie poate fi ce vrem noi sau trebuie neaparat sa fie un vals sau un tango? Ca soacra-mea zicea ca neaparat vals sau tango prima melodie
Voi ce stiti?

alexandra,eu stiam din auzite ca prima melodie ar fi un vals: "valsul miresei" si pe urma o melodie de-a voastra. acuma depinde cum vrei tu la nunta,daca vrei sa-i faci pe palc soacrei baga valsul.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 17:26 
Diva

Citat:
alexandra,eu stiam din auzite ca prima melodie ar fi un vals: "valsul miresei" si pe urma o melodie de-a voastra. acuma depinde cum vrei tu la nunta,daca vrei sa-i faci pe palc soacrei baga valsul.:)

... iar eu stiu ca valsul miresei se danseaza atunci cand se aduce tortul.
Pana la urma trebuie sa faci asa cum simti si nu cum stie unul sau altul. Decizia trebuie sa iti apartina! :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:36 
Diva

Citat:

Eu o sa fac ce vreau, cand vreau si cum imi place. La nunta mea nu o sa fac chestii pentru ca "asa se face". E singurul eveniment din viata mea la care nu sunt dispusa sa fac nici un compromis pt nimeni. Sau poate doar pt Iubi ca e si ziua lui:heart: In rest.... sa nu aud nimic. Daca-mi place, fac, daca nu.....sa-si dea cu parerea in alta parte :,:ninja:

BVBVBVBVBVBV BRAVOOO!!!!! %%-%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 23:50 
Junior

ne-am pus la o terasa si acolo ce melodie credeti ca se auzea?Tot "ochii tai"ce romantic nu?

a propos de 'ochii tai'. sunt de acord cu tine... e o melodie super si vocea tipei e perfecta... nu o mai auzisem de mult si am auzit-o de curand la radio magic fm unde am auzit si multe alte melodii pe care nu le prea le-am mai auzit in ultima vreme. :-` chiar glumeam cu sotul meu ca ce rost mai are sa angajam formatie daca astia baga muzica asa misto... sa vorbim cu ei sa scoata reclamele...:p:rocker::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 21:51 
Senior

Ce parere aveti?Ar fi frumos si chiar imi place.pacat ca nu mai canta in prezent are o voce!!!;):rocker:;)
mai canta si acum.acanta melodia 'cantec pt. tine.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]