Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o gramada de intrebari
MesajScris: 22 Feb 2007, 13:00 
Veteran

Citat:
1. o sa postez o poza pe undeva cat mai curand posibil. Oricum intrebarea era: daca sunt cam trasa prin inel adica slaba dar nici rochie cu maneci / guler nu vreau, ce alte optiuni mai sunt? Sincer cred ca o femeie fara un bust mai voluptos arata cam ridicol in corsajele astea decupate etc, decoltee adanci. Care ar trebui...:nwink:..umplute cu ceva deh

2. Dar daca reusesc sa gasesc niste balerini de satin , ce are daca ii port? Stiu dintr-o lunga experienta ca ma dor tare picioarele, ma impiedic etc daca stau mult pe tocuri de orice inaltime

3. NU vreau manele! Exista vreun mod de a le da un shift delete din playlistul serii? Nu ma intereseaza ca "asa e pe la nunti". chiar nu vreau manele! :nscmoll:

4. NU stiu sa danzes populara! ce ma fac? e ingrozitor! si nici vals nu stim si nici de lectii nu prea e timp! poate ma fac mototol cu tt cu rochie

iata cineva ca mine!!;)
Raspunsurile pt cateva intrebari sunt simple.Singura conditie e sa te tii tu tare pe pozitie si sa nu te lasi influentata de gura lumii si de binevoitori.

2. cu balerinii e ok. poate gasesti unii festivi din satin sau cu strasuri.nimeni nu-ti va ridica rochia sa te controleze.:p
imp e ca te simti tu bine.
3. manele. :wokno::x (nu-mi vine sa cred ca nu au disparut pana acum! se vede ca prostul gust prinde de minune la romani)Daca ai un dj, ii faci un playlist de la inceput si excluzi manelele. daca ai orchestra, le spui de la inceput ce si ce nu vrei si adaugi ca ii vei penaliza daca iti canta manele.
4. din aceleasi motive noi am angajat o pereche de profesionisti pt valsuri si tangouri. au venit cu costume si au avut un spectacol reusit. la sfarsit ne-au luat si pe noi la dans, a fost chiar ok. Muzica populara (am avut doar 2 melodii) nu am dansat. i-am lasat pe cei mai in varsta sau pe doritori sa danseze si eu am trecut pe la restul invitatilor sa vb cu ei.
Parerea mea e sa faci cum simti tu, nu cum fac altii. pana la urma nu e bine sa te simti incorsetata in regulile altora. SUCCES!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2007, 13:09 
Veteran

1. o sa postez o poza pe undeva cat mai curand posibil. Oricum intrebarea era: daca sunt cam trasa prin inel adica slaba dar nici rochie cu maneci / guler nu vreau, ce alte optiuni mai sunt? Sincer cred ca o femeie fara un bust mai voluptos arata cam ridicol in corsajele astea decupate etc, decoltee adanci. Care ar trebui...:nwink:..umplute cu ceva deh

https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
e zici de modelul asta? Tipa e slaba si nici un bust voluptos nu prea are.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2007, 14:43 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
Daca sunt cam trasa prin inel adica slaba dar nici rochie cu maneci / guler nu vreau, ce alte optiuni mai sunt?

Vezi aici ce stil de rochii sunt potrivite pentru fiecare silueta:
https://www.ghidulmiresei.ro/articles.php?ai=289

Citat:
Dar daca reusesc sa gasesc niste balerini de satin , ce are daca ii port? Stiu dintr-o lunga experienta ca ma dor tare picioarele, ma impiedic etc daca stau mult pe tocuri de orice inaltime

Cum sa te imbraci si ce accidente sa eviti intr-o noapte intreaga in care esti in centrul atentiei, uite aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/articles.php?ai=391

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2007, 15:22 
Diva

Citat:

2. Dar daca reusesc sa gasesc niste balerini de satin , ce are daca ii port? Stiu dintr-o lunga experienta ca ma dor tare picioarele, ma impiedic etc daca stau mult pe tocuri de orice inaltime

3. NU vreau manele! Exista vreun mod de a le da un shift delete din playlistul serii? Nu ma intereseaza ca "asa e pe la nunti". chiar nu vreau manele! :nscmoll:

4. NU stiu sa danzes populara! ce ma fac? e ingrozitor! si nici vals nu stim si nici de lectii nu prea e timp! poate ma fac mototol cu tt cu rochie

hihi, parca m-ai descris pe mine:lol: eu am avut rochie cu corset fara maneci si un sutien sanatos;) sunt unele eficiente, in sensul ca nu aluneca (au o banda de plastic care se lipeste de piele si impiedica alunecarea) si au suficient burete. e drept nu e tocmai comod, dar pe mine m-au stresat mult mai rau crinolina si trena...
dc ai spatele ingust ti-as recomanda totusi o rochie cu manecute. arata mai bine si exista si modele dragute...eu chiar am vrut una din asta dar din pacate n-am gasit (sau n-am cautat suficient) in magazine..
inca un sfat: dc totusi alegi o rochie fara maneci pune-ti voalul in varful capului, iti acopera umerii si-ti indulceste trasaturile. (ma rog, dc ai fata rotunda nu prea cred ca merge)
referitor la manele, nici eu n-am avut si nici nu s-a plans nimeni de lipsa lor iar muzica populara cred ca au fost 2 sau 3 melodii pe care m-am odihnit si-am mancat:-` si nici n-au fost multi amatori:lol: am avut insa house si desi era aproape dimineata, s-au ridicat de pe scaune si-au inceput sa topaie fericiti:lol: dar asta depinde mult de media de varsta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2007, 21:04 
Veteran

Citat:
hihi, parca m-ai descris pe mine:lol: eu am avut rochie cu corset fara maneci si un sutien sanatos;) sunt unele eficiente, in sensul ca nu aluneca (au o banda de plastic care se lipeste de piele si impiedica alunecarea) si au suficient burete. e drept nu e tocmai comod, dar pe mine m-au stresat mult mai rau crinolina si trena...
dc ai spatele ingust ti-as recomanda totusi o rochie cu manecute. arata mai bine si exista si modele dragute...eu chiar am vrut una din asta dar din pacate n-am gasit (sau n-am cautat suficient) in magazine..
inca un sfat: dc totusi alegi o rochie fara maneci pune-ti voalul in varful capului, iti acopera umerii si-ti indulceste trasaturile. (ma rog, dc ai fata rotunda nu prea cred ca merge)
referitor la manele, nici eu n-am avut si nici nu s-a plans nimeni de lipsa lor iar muzica populara cred ca au fost 2 sau 3 melodii pe care m-am odihnit si-am mancat:-` si nici n-au fost multi amatori:lol: am avut insa house si desi era aproape dimineata, s-au ridicat de pe scaune si-au inceput sa topaie fericiti:lol: dar asta depinde mult de media de varsta...

dupa cum ma tot plangeam eu pe aici, se pare ca crinolina si trena sunt o buba..am si eu asa ceva..de fapt abia pe 14 martie ma duc sa vad cum mai arata rochita mea...
si sunt convinsa ca nu e comoda nici trena, care e mica, si nici crinolina, iar cu sutienul...mi-a promis ca ma rezolva direct din corset cu niste "falsuri" in materie..

referitor la faza cu manele....
o viata mea as putea sa zic...
noi cand ne-am ales muzica a fost primul lucru care ni l-au spus...ca ei nu canta manele..si noi..iupi..ca de asta i-am ales...
asa ca problema asta se rezolva cat se poate de usor..nu vrei ... nu ai..sau cel putin asa cred eu:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: tort
MesajScris: 05 Mar 2007, 01:26 
Veteran

Citat:
Mi-as dori ca tortul miresei sa fie de inghetata. Nu prea stiu cum sa procedez, cine il tine si daca merge un astfel de tort. Sincer nu am auzit la nimeni. Voi ce stiti?

nu ai auzit,pt ca nimeni inca nu a gasit reteta ideala de al tine compact si la rece pt cateva ore..dar nu cred ca e imposibil, mai ales daca e pus pe un suport cu nivele diferite....
cauta la o cofetarie care se pricepe, spor la pregatiri:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 22:30 
Nou Venit

Citat:
Mi-as dori ca tortul miresei sa fie de inghetata. Nu prea stiu cum sa procedez, cine il tine si daca merge un astfel de tort. Sincer nu am auzit la nimeni. Voi ce stiti?

Solutia cea mai ieftina si buna (ca sa nu-ti cumperi un frigider special pentru asta) este sa nu te ocupi tu decat de comandatul tortului. De adus, il va aduce cineva (din familie, sau chiar cofetaria care il produce) cu putin timp inaintea evenimentului. Adica, exact inainte de ora tortului, daca restaurantul ales nu are "facilitati de cazare pentru tort". In fond, o cofetarie ia destui bani pentru un tort (daca nu ma insel de la 150EUR in sus), asa ca poate sa-si miste masina de aprovizionare o jumatate de ora noaptea pentru livrare. Chiar si in Bucuresti, la ora cand se scoate tortul pe masa circulatia e lejera. Mi se pare normal ca, daca tot platiti niste bani frumosi pentru servicii, sa si beneficiati de ele asa cum meritati. Daca faceti economie, insa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 23:00 
Diva

Citat:
Solutia cea mai ieftina si buna (ca sa nu-ti cumperi un frigider special pentru asta) este sa nu te ocupi tu decat de comandatul tortului. De adus, il va aduce cineva (din familie, sau chiar cofetaria care il produce) cu putin timp inaintea evenimentului. Adica, exact inainte de ora tortului, daca restaurantul ales nu are "facilitati de cazare pentru tort". In fond, o cofetarie ia destui bani pentru un tort (daca nu ma insel de la 150EUR in sus), asa ca poate sa-si miste masina de aprovizionare o jumatate de ora noaptea pentru livrare. Chiar si in Bucuresti, la ora cand se scoate tortul pe masa circulatia e lejera. Mi se pare normal ca, daca tot platiti niste bani frumosi pentru servicii, sa si beneficiati de ele asa cum meritati. Daca faceti economie, insa...

Si la mine, tortul, desi nu era din inghetata, cofetaria unde l-am comandat mi l-a adus cu vreo ora inainte de al oferi invitatilor. Asa ca sa stii, se poate.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 20:32 
Diva

Citat:
dragilor miresici eu is disperata k mai am putin pana la nunta dar am gasit un bucatar de care nu sunt multumita
cine stie sa imi recomanda pe cineva bun
eu sunt din jud. botosani dar nunta va avea loc in sat Dracsani

Nu stiu pe nimeni din pacate dar daca nu iti place schimba-l de urgentza ca altfel o sa te enervezi si-n ziua nuntzi de cate ori ii vezi fata..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2007, 00:25 
Diva

Citat:
Nu stiu pe nimeni din pacate dar daca nu iti place schimba-l de urgentza ca altfel o sa te enervezi si-n ziua nuntzi de cate ori ii vezi fata..

sau ii mananci mancarea....:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:ca doar acelasi bucatar gateste si pt mireasa,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2007, 02:05 
Diva

Citat:

sau ii mananci mancarea....:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:ca doar acelasi bucatar gateste si pt mireasa,nu?

Am reunit toate subiectele despre evolutia pregatirilor intr-unul singur. Aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 1959&mod=1
Va rog continuati acolo. Subiectul acesta se va inchide.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]