Citat:
1. o sa postez o poza pe undeva cat mai curand posibil. Oricum intrebarea era: daca sunt cam trasa prin inel adica slaba dar nici rochie cu maneci / guler nu vreau, ce alte optiuni mai sunt? Sincer cred ca o femeie fara un bust mai voluptos arata cam ridicol in corsajele astea decupate etc, decoltee adanci. Care ar trebui...

..umplute cu ceva deh
2. Dar daca reusesc sa gasesc niste balerini de satin , ce are daca ii port? Stiu dintr-o lunga experienta ca ma dor tare picioarele, ma impiedic etc daca stau mult pe tocuri de orice inaltime
3. NU vreau manele! Exista vreun mod de a le da un shift delete din playlistul serii? Nu ma intereseaza ca "asa e pe la nunti". chiar nu vreau manele!

4. NU stiu sa danzes populara! ce ma fac? e ingrozitor! si nici vals nu stim si nici de lectii nu prea e timp! poate ma fac mototol cu tt cu rochie
iata cineva ca mine!!;)
Raspunsurile pt cateva intrebari sunt simple.Singura conditie e sa te tii tu tare pe pozitie si sa nu te lasi influentata de gura lumii si de binevoitori.
2. cu balerinii e ok. poate gasesti unii festivi din satin sau cu strasuri.nimeni nu-ti va ridica rochia sa te controleze.
imp e ca te simti tu bine.
3. manele.

:x (nu-mi vine sa cred ca nu au disparut pana acum! se vede ca prostul gust prinde de minune la romani)Daca ai un dj, ii faci un playlist de la inceput si excluzi manelele. daca ai orchestra, le spui de la inceput ce si ce nu vrei si adaugi ca ii vei penaliza daca iti canta manele.
4. din aceleasi motive noi am angajat o pereche de profesionisti pt valsuri si tangouri. au venit cu costume si au avut un spectacol reusit. la sfarsit ne-au luat si pe noi la dans, a fost chiar ok. Muzica populara (am avut doar 2 melodii) nu am dansat. i-am lasat pe cei mai in varsta sau pe doritori sa danseze si eu am trecut pe la restul invitatilor sa vb cu ei.
Parerea mea e sa faci cum simti tu, nu cum fac altii. pana la urma nu e bine sa te simti incorsetata in regulile altora. SUCCES!:flowers: