Si noi avem un copil...Un motan negru pe care il cheama Taz. L-am avut la avatar inainte de nunta...
Ne-am atasat foarte mult de el, chiar si Emil care nu vroia sa auda de pisica inainte sa-l luam...

E foarte destept, chiar comunicam foarte bine. Si el e eunuc saracu' da nu puteam sa ma risc sa-mi umple casa de mirosuri.
Ii place sa iasa afara, macar o ora-doua in fiecare zi. Vara iese toata noaptea...
Mi-am dat seama cat de mult ne-am atasat si ce greu ne-ar fi fara el anul trecut cand a dat o masina peste el...L-am avut la tara cu noi si a sarit in strada si asta a fost...Noroc ca l-am gasit la timp si am ajuns cu el la medic...Nu va mai spun ca medicul veterinar din sat ne-a trimis la Buzau, ca el cica n-a mai tratat pisica de cand era in facultate...

:mellow::mellow:
Si am alergat noaptea cu el la Buzau, am trezit medicii:D...Si acolo ne-au spus ca n-au ce face, ca nu-i pot face radiografie....

( Si ca sa ne ducem la Bucuresti...Si a doua zi am venit repede la Bucuresti, direct la Faculate si acolo s-au ocupat de el...si acum e ca nou. Medicii de acolo sunt niste....N-am cuvinte...Vi-i recomand din toata inima...
Toate astea se intamplau in concediul de anul trecut, care pana la urma n-a mai fost tocmai un concediu...L-am operat, am mers in fiecare zi sa-l vada...ii pusesera tija si dupa un timp am mers sa-i scoata tija, apoi firele...Ne-am chinuit din august pana prin decembrie...
Vreau sa va spun ca in noaptea inainte sa ajungem la Bucuresti am dormit cu el pe jos pentru ca avea femurul fracturat si suferea daca il puneam in pat...Asa ca am dormit si eu cu el pe jos...

V-am innebunit:D Ideea e ca as putea sa vorbesc despre copilutul meu toata ziua daca s-ar putea.

:love::love:
Ce nene ca faci orice numai ca sa le fie bine! Al meu e innebunit dupa stat afara.Anul asta am fost de Paste intr-un sat de langa Buzau.Si era cel mai fericit, de dim de cand se trezea si pana seara cand ne bagam in pat numai afara statea.Venea manca si dupa iara.Ce mai alerga dupa rate si noi dupa el sa le lase in pace:nlol:(X)