Citat:
Buna fetelor!Am si eu o ''problema'' si as vrea sa ma sfatuiti si pe mine.Eu am 20 ani,si la vara as vrea sa ma logodesc la biserica.Insa m-am gandit acum cateva zile sa ma duc cu o colega de-a mea sa probez niste rochitze de mireasa chiar daca nu cumpar si chiar daca nunta o sa fie peste 2 ani.Faza este ca nu prea par de 20 ani...lumea imi da 16-17 si mi-e ca nu o sa ma creada vanzatoarea ca am 20.Voi credeti in superstitia aceea care spune ca daca imbraci o rochie de mireasa pana sa te casatoresti nu te vei mai casatori niciodata?Si mai am o intrebare pentru cele care si-au luat deja rochitza:cand ati fost intr-un magazin ati probat mai multe modele?Eu as vrea sa probez mai multe modele,sa-mi fac poze si apoi sa merg la alte magazine si tot asa.Zic ceva vanzatoarele daca probezi mai multe rochii si nu cumperi nici una (eu o sa le zic ca imi place un anumit model si ca ma mai gandesc,s-ar putea sa vin inapoi sa iau una din ele)?Si mai am o intrebare:cand ma duc sa probez cum ma imbrac,adica trebuie sa-mi iau lenjerie de corp de culoare alba,nu?Astept parerile voastre cat mai repede pentru ca maine sau poimaine ma duc la probat.Va pup dulce!
Eu nu cred in nici o superstitie de acest gen. Sunt de parere ca poti proba cate rochite vrei, cat despre lenjerie cred ca nu conteaza culoarea. Eu de ex am fost si am colindat orasul dupa dar nu am probat nici o rochita, nu am gasit nimic sa-mi placa, asa ca am combinat mai multe modele intr-unul si asta a fost tot, a iesit ce mi-am dorit. Sper sa gasesti ceea ce iti doresti