Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: DUMNEZEULE!!!!de unde incep???
MesajScris: 03 Iul 2007, 02:21 
Nou Venit

v ati pus vreodata intrebarea asta in legatura cu nunta voastra?
eu ma intreb...e prea devreme sa vb de restaurant?cand sa ma gandesc la nasi?oare si de muzica tre sa ma ocup devreme?
rochia poate astepta pt ca vreau sa slabesc si voi fi o diva in 3 luni:food:
de unde sa incep si cand?
daca uit ceva???
va intreb pe voi,lasand la o parte ceea ce scrie in carti(?)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: DUMNEZEULE!!!!de unde incep???
MesajScris: 03 Iul 2007, 03:03 
Senior

si eu imi cam pun intrebarile astea..desi nu suntem inca siguri daca data nuntii de la anul va ramane fixa, inca nu am facut nici o pregatire..abia ne-am logodit acum o luna. Cred ca daca te interesezi pe aici, cum incerci sa o faci, cele care pregatesc deja nunta.. vor putea da un sfat...dar totusi cred ca cel mai important e sa-ti gasesti nasi apoi restaurantul, dupa aia ce mai ramane... organizarea cred ca te-ar ajuta...ti-ar face munca mai usoara.. bafta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 13:19 
Senior

lucrulcelmai important pe care trebuie sa ilfaceti cat mai curand este sa vb la restaurant ptr k mai tarziu nu veti maigasi liber in ziua in care va doriti.eu va spun din experinta ptr k atunci cand am fost noi sa cautam restaurant ne-au spus k toate sunt ocupate si asta se intampla cand mai aveam pana la nunta vreo 7 luni si ne-am gandit k nu o sa fie nici o problema sa gasim ce vrem.pana la urma am reusit sa gasim ceva dar cu greu.asak va sfatuiesc sa mergeti de pe acumasa vb la restaurant k sa nu aveti surprize mai tarziu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 13:31 
Diva

Citat:
eu ma intreb...e prea devreme sa vb de restaurant?cand sa ma gandesc la nasi?oare si de muzica tre sa ma ocup devreme?
daca uit ceva???

restarurantul e primul pe lista, mai ales daca va doriti o zi anume...noi am fost sa inchiriem restaurantul cu un an inainte si tot nu am gasit libera ziua care o vroiam, dar pana la urma am ales o alta zi, pt ca restaurantul respectiv ni-l doream.
apoi restul sarcinilor le poti urmari la instrumente la lista de sarcini, le ai impartite pe perioade.
multa bafta!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 13:41 
Veteran

de acord cu restaurantul. e primul lucru care trebuie facut!!
eu mi-am facut o gramada de nervi cand am vazut ca nu gaseam nici un restaurant liber cu 8 luni inainte. si mai erau si chelnerii care radeau ca n-am nici o sansa, ca restaurantele se inchiriaza cu 1 an inainte,..etc.
am fost f norocoasa ca am gasit un restaurant superb care sa nu ma falimenteze cand nici nu mai speram la asta.

nr. 2 (sau in acelasi timp cu cautatul restaurantului) - gasirea nasilor. pe mine ma ajuta f mult nasa la organizare. suntem de-o seama si ne intelegem f bine.

nr. 3 - chiar dc nu vrei acum sa probezi, cauta cat mai multe idei si poze de rochii ca sa stii ce vrei cand o sa mergi la probat.

restul o sa vezi ca vin de la sine.

si, dc vrei o organizare mai amanuntita uite-te la instrumente - lista completa de sarcini. e f bine facuta.

bafta multa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:19 
Nou Venit

te rog spune mi si mie caum se cheama restaurantul respectiv.si cat a fost meniul
nasii...e foarte greu..dupa ce criterii i ati ales?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:29 
Nou Venit

am si eu o intrebare(?)citez:
10-12 luni
-Decideti ce stil de nunta doriti, pentru a putea alege localul, rochia, etc
6-9 luni
-Alegeti tema, stilul si culorile nuntii

imi poate spune cineva care este diferenta?poate intre tema si stil?
nu vreau sa cred k sunt prea grea de cap:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 18:35 
Nou Venit

Citat:
In primul caz decizi linia generala (gen: vreau o nunta clasica, vreau o nunta cu multe traditii, vreau o nunta romantica etc) in al doilea caz deja apar si detaliile (ce culori folosesti pentru aranjamente, daca nunta va avea o tema sau nu etc).

:wacko::blink::nbump::(
bravo:ok:
si multumesc:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2007, 20:07 
Veteran

Citat:
te rog spune mi si mie caum se cheama restaurantul respectiv.si cat a fost meniul
nasii...e foarte greu..dupa ce criterii i ati ales?:lol:

restaurantul se numeste residence, dar e stil clasic-elegant, nu e specific romanesc.
meniul pe care l-am ales noi e 180 ron, include frutele, dar nu include bauturi de nici un fel si nici tort. si nu exista chiria separata pt sala :D.

la nasi am sarit peste obiceiuri (cica ar fi trebuit sa luam nasii lui) si am vrut sa gasim oameni cu care sa iesim din placere nu din obligatie. am ales un prieten vechi de-al iubitului meu. sunt fosti colegi de liceu si ne intelegeam f bine cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2007, 14:59 
Nou Venit

eu am cautat cu 10 luni inainte restaurantul si am vorbit cu nasii, iam luat apropiati de varsta si cu placere sa mergem la ei in vizita , cu vreo 8 luni miam cautat biserica ptr ca la noi in oras este si asta o problema, apoi miam aranjat cu muzica si am rezervat suportul ptr tort. Deocamdata asta am facut, de cumparaturi nu mam apucat, am timp zic, principalul lucru sunt bani sa ai ai ca daca ai cumparaturile le faci intr-o luna. Acum debea imi fac invitatiile si lista invitatiilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2007, 19:35 
Nou Venit

Citat:
eu am cautat cu 10 luni inainte restaurantul si am vorbit cu nasii, iam luat apropiati de varsta si cu placere sa mergem la ei in vizita , cu vreo 8 luni miam cautat biserica ptr ca la noi in oras este si asta o problema, apoi miam aranjat cu muzica si am rezervat suportul ptr tort. Deocamdata asta am facut, de cumparaturi nu mam apucat, am timp zic, principalul lucru sunt bani sa ai ai ca daca ai cumparaturile le faci intr-o luna. Acum debea imi fac invitatiile si lista invitatiilor.

vezi sa nu ai probleme cu invitatii.saptamana trecuta am fost la niste cunostinte sa le invitam la nunta(pe 23.08.2008)si au spus ca deja au confirmat din martie la alta nunta pe aceeasi data!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2007, 01:12 
Diva

Citat:
vezi sa nu ai probleme cu invitatii.saptamana trecuta am fost la niste cunostinte sa le invitam la nunta(pe 23.08.2008)si au spus ca deja au confirmat din martie la alta nunta pe aceeasi data!!!!!

s-ar parea ca si pe invitati trebuie sa ii rezervi din timp...e prea mult pt mine...confirm sa merg la o nunta cu un an jumate inainte (X)
eu nu am dat nici o invitatie...cei dragi stiu cand am nunta de anul trecut...dar doar stiu nu a fost nimicoficial sau confirmat...dupa datul inv se vede cine confirma ca vine si cine ca nu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2007, 02:21 
Diva

Citat:

s-ar parea ca si pe invitati trebuie sa ii rezervi din timp...e prea mult pt mine...confirm sa merg la o nunta cu un an jumate inainte (X)
eu nu am dat nici o invitatie...cei dragi stiu cand am nunta de anul trecut...dar doar stiu nu a fost nimicoficial sau confirmat...dupa datul inv se vede cine confirma ca vine si cine ca nu

eu maine imi scot invitatiile.si sapt asta incep sa le impart.ar fii chiar culmea sa le dau cu un an inainte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2007, 13:35 
Nou Venit

Citat:

eu maine imi scot invitatiile.si sapt asta incep sa le impart.ar fii chiar culmea sa le dau cu un an inainte

da,e aiurea,dar ar fi bine ca pers pe care le inviti sa stie imediat cum ai hot data.asta voiam sa spun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2007, 14:25 
Senior

Citat:
daca uit ceva???

eu am inceput cu nasii.:neyes:mi-am ales nasii perfecti, cei mai buni nasi din lume:heart::heart::heart::heart::heart:
urmeaza restaurantul. ne-am facut o idee, dar ne mai informam o luna, doua.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2007, 14:26 
Diva

Citat:
da,e aiurea,dar ar fi bine ca pers pe care le inviti sa stie imediat cum ai hot data.asta voiam sa spun

mai toti prietenii nostri stiu de anul trecut cand va fi nunta...sper sa nu fie probl...dar daca au alte planuri asta e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2007, 00:27 
Diva

Citat:

mai toti prietenii nostri stiu de anul trecut cand va fi nunta...sper sa nu fie probl...dar daca au alte planuri asta e...

asa sper si eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2007, 16:07 
Senior

de cand ii tot bat eu pe ai mei la cap...nici sa vrea nu vor putea sa lipseasca :devil::nblink::nblink::ndance::ndance::ndance::ndance:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]