Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: stresul inainte de nunta....
MesajScris: 02 Iun 2007, 14:16 
Senior

desi mai am destul pana la nunta vreau sa zicca am avut momente in care eram foartestresata, ba ca nu gaseam muzica sau nasi si altele.si deja eram foarte stresata panala urma le-am rezolvat si mi-a trecut.dar presimt ca mai stau linistita putin si dupa aceea o sa inceapa iar stresul ptr mine k mai am multe de facut care o sa imi intinda nervii la maxim.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2007, 09:53 
Senior

Citat:
nu vreau sa te stresez pt ca mai ai pana la nunta.ce s-a rezolvat pana acum cu nasii si biserica sunt chestiile mai mari si mai importante dar urmeaza toate chitibusariile care si alea sunt necesare si nu fac altceva decat sa intinda nervii la maxim fara ca noi sa fim de acord:wacko:pregateste-te pt o perioada plina de stres dar in acelasi timp frumoasa:nparty:

Mai am o saptamina si stresul inecepe si la mine....Simbata ma duc acasa(Moldova) si incep adevaratele pregatiri, caci tare greu mai este sa iti pregatesti nunta de la distanta mare...oricum cele mai mari lucruri:restaurantul, nasii muzica video/foto,etc. sunt rezolvate...si incep "chitibusariile" cum ai zis
tu...:wacko:
Imi urez mult succes si rabdare...:D:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2007, 15:38 
Diva

Citat:
Mai am o saptamina si stresul inecepe si la mine....Simbata ma duc acasa(Moldova) si incep adevaratele pregatiri, caci tare greu mai este sa iti pregatesti nunta de la distanta mare...oricum cele mai mari lucruri:restaurantul, nasii muzica video/foto,etc. sunt rezolvate...si incep "chitibusariile" cum ai zis
tu...:wacko:
Imi urez mult succes si rabdare...:D:((

mult spor si rabdare la pregatiri!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2007, 15:41 
Veteran

daca va ganditi doar atat...e cel mai frumos lucru care vi se poate intampla, nu e examen , nu e intreviu,nu te ia sefu la intrebari.... e cea mai frumoasa zi din viata voastra, veti fi in centrul atentiei...de ce sa fiti stresate pt asta....
depinde de fiecare, dar eu va zic ca nu se merita chiar daca sunt o gramada de facut inainte, cu o buna organziare si fara nervi , nu vad de ce stres....
eu mi-am dorit foarte mult acest eveniment...am fost foarte fericita si emotionat, nu au existat nici certuri , nici tensiuni, a iesit totul asa cum am visat si am planuit....si chiar daca nu erau toate puse fix la punct, sau au mai intarziat cativa nuntasi nu a fost motiv de stres....

eu va doresc o nunta perfecta, si sa fiti fericite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2007, 19:22 
Diva

Citat:
dar sincer nu ma pot controla,poate o sa credeti ca sunt idioata dar sincer nu ma pot controla si nu mi-ar strica un pic de ajutor din partea voastra si niste sugestii

eu cred ca ti-am mai raspuns acum ceva vreme la chestia cu stresul...o nunta nu ii un motiv de stres atat de mare cat sa te transformi in persoana asta isterica de care vorbesti tu...o nunta e un motiv de bucurie, de sarbatoare, distractie, emotii da dar nu stres si isterie...o sa iti mananci nervi si o sa iti strici ziua aia si atat de rau o sa iti para...si ce-i daca nu o sa vina toata lumea...si ce-i daca nu o sa fie perfect....ai facut the best you can do si aia ii de ajuns pt voi doi...the hell cu toata lumea care vorbeste...important e voi doi sa fiti fericiti in ziua aia! lasa stresul ca atat de repede o sa treaca! ca sa nu mai zic ca iti strici relatia cu sotul tau in zilele dinaintea nuntii care nu stiu daca se merita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2007, 18:46 
Diva

Citat:

eu cred ca ti-am mai raspuns acum ceva vreme la chestia cu stresul...o nunta nu ii un motiv de stres atat de mare cat sa te transformi in persoana asta isterica de care vorbesti tu...o nunta e un motiv de bucurie, de sarbatoare, distractie, emotii da dar nu stres si isterie...o sa iti mananci nervi si o sa iti strici ziua aia si atat de rau o sa iti para...si ce-i daca nu o sa vina toata lumea...si ce-i daca nu o sa fie perfect....ai facut the best you can do si aia ii de ajuns pt voi doi...the hell cu toata lumea care vorbeste...important e voi doi sa fiti fericiti in ziua aia! lasa stresul ca atat de repede o sa treaca! ca sa nu mai zic ca iti strici relatia cu sotul tau in zilele dinaintea nuntii care nu stiu daca se merita...

subscriu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2007, 00:02 
Diva

Citat:
da asa ii...ai dreptate...o sa incerc sa imi revin...dar promit sa te tin la curent si dupa nunta o sa iti spun ca am reusit sa ma distresz si sa profit de cea mai fericita zi din viata mea

ai sa iti revii si totul va fi superb.%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2007, 13:39 
Diva

mai am 1 an si deja e stress...restaurant,ag pt nunta,luminari,buchet...dre,cavaleri...costum lui...care sa-i inviti,care nu...citi-de la max 130 aj vreo 200...jaleee:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2007, 02:04 
Diva

Citat:
deja zilele astea am reusit sa fiu putin mai calma si acum mai pun la punct chiar ultimele amanunte si mai fac ultimele cumparaturi...abia astept sa vina nunta...imi doresc tare mult sa fiu o mireasa frumoasa si sa am o nunta superba...sper doar sa fie totul ok

va fi totul super ok..vei fi o printesa de mireasa si nunta va fi ca in basme!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2007, 02:35 
Junior

Sa va povestesc ceva dragutz. Al meu sot s-a gandit ca ar fi mai bine sa ma lase sa ma isterizez de una singura, adica m-a adus din Spania, m-a plantat la ai mei acasa si el s-a intors acolo. O sa vina cu 5 zile inainte de nunta.
Mai avem 5 saptamani pana la nunta si destule maruntisuri de rezolvat. El s-a sters frumusel pe maini, mi-a lasat ceva bani sa ma descurc cu toate problemele. Si totul pentru a nu strica relatia, oricum suntem casatoriti civil de anul trecut.Cum eu sunt personajul principal, fac totul cum ma taie capul, si n-o sa-i pot reprosa nimic.
Istetz baiat, nu? Fuge de responsabilitati ca dracu' de tamaie, ca doar e baiat de preot! :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2007, 12:54 
Diva

Citat:
Sa va povestesc ceva dragutz. Al meu sot s-a gandit ca ar fi mai bine sa ma lase sa ma isterizez de una singura, adica m-a adus din Spania, m-a plantat la ai mei acasa si el s-a intors acolo. O sa vina cu 5 zile inainte de nunta.
Mai avem 5 saptamani pana la nunta si destule maruntisuri de rezolvat. El s-a sters frumusel pe maini, mi-a lasat ceva bani sa ma descurc cu toate problemele. Si totul pentru a nu strica relatia, oricum suntem casatoriti civil de anul trecut.Cum eu sunt personajul principal, fac totul cum ma taie capul, si n-o sa-i pot reprosa nimic.
Istetz baiat, nu? Fuge de responsabilitati ca dracu' de tamaie, ca doar e baiat de preot! :nlol:

:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]