Citat:
numai fiti asa stresate...mai este timp...am o prietena care a cununat anul trecut si finuta ei si-a luat rochia in ultima saptamana...stati calme!!!%%-
wow...ultima saptamana?..poate nu era prea pretentioasa...
fetelor am fost duminica la expomariage....adica ieri...sunt complet dezamagita...si eu si viitorul meu sot...rochiile aveau niste materiale ieftine,scortoase, am probat doua si stateau ca un sac..nu aveau forma..erau pline de paiete....eu caut o rochie tip sirena,stiti diana din colectia enzoani,2009,nu am vazut niciuna care sa imi placa..bn erau si mari de mine cele 2 rochii dar totusi.....
vreau o rochie sa cada bn,sa fie usoara si sa nu stea ca o scoarta pe mine...deci acum sunt convinsa ca am sa imi fac rochia diana,si o sa am grija sa urmaresc fieare detaliu in parte,ca sa iasa perfect...am aflat si de unde sa iau acea broderie care este pe rochie...costa cam 400 ron metrul si imi trebuie cam 3,5-4 m.miercuri ma duc la o casa de moda din pitesti unde si-a facut o cunostinta de a mea rochia,frumoasa dar e tip printesa,foarte frumos lucrata,este de 10 ori mai frumoasa decat ceea ce am vazut la expozitie,nu stiu poate sunt eu prea pretentioasa dar....
p.s. cei d ela exclusive bride aveau intr-adevar rochii cu materiale mai fine,dar nu am probat nimic pt ca nu aveau nimic sirena....
in fine....imi voi face rochia diana....
abia astept,ma voi duce de acum sa aiba timp sa o faca asa cum trebuie fara graba...
va pup pe toate:lips: