Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sandale
MesajScris: 14 Iul 2006, 15:57 
Junior

Citat:
La fel facem si noi cu jarteluta albastra! dar il pun pe mire sa faca probe inainte! e un moment vesel care trebuie exploatat!;););)

:ok: spectacol sa fie ;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 15:59 
Diva

Citat:

:-`
elanicol, ia mai uita-te tu puzin la poza aia a ta cu rochita verde-albastra... sa te vezi cat de superb arat si ce silueta ai
:-`
de fapt ... si eu fac la fel... niciodata nu-s multumita si parca ce bine ar fi cu inca 1 kg. in minus :lol:locco:lol:

Arati f bine!
Since!

Multumesc scumpo! ai dreptate ca suntem mereu nemultumite de cate ceva! dar tare as vrea sa am cu vreo 4-5 kg mai putin!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:01 
Diva

Citat:

:ok: spectacol sa fie ;););)

apropo de spectacol! in afara de aruncatul buchetului, scosul jartierei, descoperitul/scosul voalului, la ce v-ati mai gandit sa faceti sa inveseliti invitatii?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:02 
Diva

Citat:
la ce v-ati mai gandit sa faceti sa inveseliti invitatii?!

eu nu fac nimik special...o sa dansam ..glumim cu ei...si tot asa!! Doar n-or vrea animatoare!!??:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:02 
Diva

pun intrebari aiurea! vad ca subiectul sunt "sandalele"! scuze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:03 
Diva

Citat:
pun intrebari aiurea! vad ca subiectul sunt "sandalele"! scuze!
:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:06 
Diva

Citat:
eu nu fac nimik special...o sa dansam ..glumim cu ei...si tot asa!! Doar n-or vrea animatoare!!??:o:o

Nu, nu vreau animatoare!:o:o:o
Personajul principal sunt eu! nu vreau sa se uite lumea la dansatoare/animatoare! am mai fost la o nunta unde au angajat dansatori - va da-ti seama ca erau filmati dansatorii, iar saracuta miresica a fost c-am uitata! unde mai pui ca nu putea sa tina pasul cu profesionistii!
Ma gandeam la alte momente! stiu eu?! de exempul cand fura mireasa sa aduca inapoi pe altcineva imbracat intr-o rochie de mireasa! sau sa puneti fetele sa fure mirele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:06 
Junior

Citat:
Multumesc scumpo! ai dreptate ca suntem mereu nemultumite de cate ceva! dar tare as vrea sa am cu vreo 4-5 kg mai putin!

Si sotul tau ce spune cand te aude??
ca pe al meu il ia capul :wacko: si se gandeste ca poate nu sunt bune oglinzile pe care le avem:D si iar duce munca de lamurire "k mai bine de atat nici nu se poate"....
poate ca slabitul e o problema vesnic feminina dar cred ca cel mai important e "cum suntem vazute de ochii care ne iubesc".
Ei ne dau mai multa incredere in noi si, de ce nu, ne fac chiar mai frumoase decat suntem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:09 
Diva

Citat:

Si sotul tau ce spune cand te aude??
ca pe al meu il ia capul :wacko: si se gandeste ca poate nu sunt bune oglinzile pe care le avem:D si iar duce munca de lamurire "k mai bine de atat nici nu se poate"....
poate ca slabitul e o problema vesnic feminina dar cred ca cel mai important e "cum suntem vazute de ochii care ne iubesc".
Ei ne dau mai multa incredere in noi si, de ce nu, ne fac chiar mai frumoase decat suntem.

Zice ca am pitici! stiu ca are dreptate! important e sa fiu sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:31 
Veteran

Citat:

Dragele mele, eu nu prea fac nimic traditional. Adica nu dau nici un voal jos -ca nu-mi pun (cele care au vazut rochia stiu ca nu merge nici un voal, in plus nu-mi place cum ma gadila ala pe umeri), nu-mi iau jarteluta decat in geanta s-o dau marturie cand ma vor fura ca sa nu stau fara sandale. Drept sa va spun, eu am vb cu niste prietene sa fure mirele ca sa fie ceva neobisnuit ca e nu-s chiar sanatoasa.
(X). Sa fie ceva deosebit si hazliu.
Iar apropo de dansuri eu am angajat o pereche de profesionisti sa deschida nunta, vor interactiona si cu noi 'publicul'. Danseaza 4 dansuri: vals, tango, salsa etc. cam 10 min.
ma rog in rest: marturii, tabucuri etc
Si cu asta basta.
PS noi avem DJ, e o nunta mica de cunoscuti cam 80 pers care nu gusta stilul lautaresc.
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 17:17 
Diva

Citat:
La fel facem si noi cu jarteluta albastra! dar il pun pe mire sa faca probe inainte! e un moment vesel care trebuie exploatat!;););)

foarte frumos asa. si noi trebuie sa facem repetitii. deja am luat si valsul nostru de pe net ca sa repetam acasa sa nu calcam pe picioare acolo

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: pantofii
MesajScris: 04 Aug 2006, 13:58 
Senior

iupiii!!;) azi mi-am luat pantofii facuti la comanda! sunt super si ma simt foarte bine in ei. nici nu simt ca am tocuri! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pantofii
MesajScris: 04 Aug 2006, 15:57 
Diva

Citat:
iupiii!!;) azi mi-am luat pantofii facuti la comanda! sunt super si ma simt foarte bine in ei. nici nu simt ca am tocuri! :ok:

sa-i porti sanatoasa si sa fii fericita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 16:05 
Senior

Citat:

sa-i porti sanatoasa si sa fii fericita.

:lips: multam! asemenea!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 16:26 
Senior

Citat:

Eu, Alino, nu-ti mai zic nimic caci sunt cazuta pana la gat in butoiul cu melancolii, ca mi-am adus aminte de cand eram eu mireasa si cand ma gandesc ce vremuri am mai trait si eu atunci si ce emotii, de priveam sandalele si verighetele in fiecare zi, non-stop pana la nunta si dupa aia vreo 2 semanas.:((%%-:lips::wok:

:lips::lips::flowers::flowers::flower::flower::love:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Pantofii... la comanda?
MesajScris: 23 Ian 2007, 16:11 
Diva

De pe un subiect similar:

trifutza:
Citat:
hy!
am o MARE problema am nevoie de pantofi la comanda, cu toc mic si nu stiu unde i-as putea face.
ma puteti ajuta in acest sens???
mersi

alex_77_da:
Citat:
Incearca la "Michael White" in Bucuresti (tradu numele in romana ca nu avem voie sa facem reclama.

Claudytza:
Citat:
si eu vreau la comanda...am luat cateva numere de contact de pe net, cauta situl lui as prefera sa il gasesc la targul de nunti, stiu ca are magazin in hotelul unde se organizeaza targul...reclama asta ..ne omoara

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pantofii... la comanda?
MesajScris: 11 Mar 2007, 07:22 
Veteran

eu nu inteleg de ce toata lumea isi ia pantofi albi? de cand se asorteaza pantofii cu rochia? eu stiu ca ar trebui sa fie in ac culoare cu accesoriile...poate sunt eu mai ciudata....oricum eu nu-mi iau pantofii albi cu toate ca eu o sa am rochia alba....nu pot suporta pantofii albi:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 00:49 
Veteran

nici eu nu am vrut pantofi albi...
mi-am cumparat o pereche argintii(pt ca nunta va fi ornata cu argintiu), pe care deja ii port prin casa, ca sa ma asigur ca vor fi comozi in ziua cea mare..
am sa postez o poza cu ei..pt mine sunt pantofii ideali..exact ce mi-am dorit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 15:09 
Veteran

Citat:
nici eu nu am vrut pantofi albi...
mi-am cumparat o pereche argintii(pt ca nunta va fi ornata cu argintiu), pe care deja ii port prin casa, ca sa ma asigur ca vor fi comozi in ziua cea mare..
am sa postez o poza cu ei..pt mine sunt pantofii ideali..exact ce mi-am dorit

in sfarsit o persoana care imi impartaseste ideiile...:napplause::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]