Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 21 Ian 2009, 21:01 
Diva

Citat:

eu cred ca vazutul rochiei de catre mire inainte de nunta, sau orice alta superstitie nu au nimic de a face cu cat de bine o sa va mearga in casnicie. asta depinde numai de voi si de cat efort sunteti dispusi sa depundeti pentru ca totul sa fie bine.
eu zic sa nu le iei in seama si sa faci totul ca sa-ti faci partenerul fericit.

buna ancuta!..ne casatorim in aceeasi zi.....cum stai cu pregatirile...rochia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 23:52 
Senior

Citat:
buna ancuta!..ne casatorim in aceeasi zi.....cum stai cu pregatirile...rochia?

buna krysstyna,
am rezolvat deja cu inchiriatul salii si al bisericii, am platit avansul ptr restaurant si am semnat contractul. am rezolvat partial si cu aranjamentul salii.
mai am invitatii, verighete, haine etc:mellow:
cu rochia inca nu m-am hotarat: daca sa mi-o fac sau s-o cumpar. daca gasesc cat de repede ceva sa-mi placa imi iau, daca nu o fac:p
la tine cum mere?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 00:17 
Diva

buna fetele...bine ca nu sunt din bucuresti sa cheltui banii aiurea sa intru la targuri...:rofl: glumeam evident...intrati pe little coral ...este un site ieftin cu rochite de mireasa ffff frumoase.am auzit ca in afara de pretul afisat nu se mai plateste altceva....nu stiu cat de seriosi sunt...am o prietena ce se casatoreste anul acesta si doreste sa colaboreze cu ei...au fost foarte prompti in ai raspunde la mail...asa ca e bine sa incercati...rochiile nu sar de 250 euro parca...succes...
PS in ceea ce priveste vazutul rochiei inainte de mire e o alta superstitie aiurea...al meu a vazut-o! nu eram imbracata cu ea dar o stie.si oricum in acea zi vei avea voal,vei fi machiata, aranjata,cu buchet...nu se comparaO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 13:22 
Diva

Citat:
buna krysstyna,
am rezolvat deja cu inchiriatul salii si al bisericii, am platit avansul ptr restaurant si am semnat contractul. am rezolvat partial si cu aranjamentul salii.
mai am invitatii, verighete, haine etc:mellow:
cu rochia inca nu m-am hotarat: daca sa mi-o fac sau s-o cumpar. daca gasesc cat de repede ceva sa-mi placa imi iau, daca nu o fac:p
la tine cum mere?

buna...restaurantul l-am inchiriat din august,biserica din decembrie,rochia o sa o fac,e diana din colectia enzoani....stiti ca v-am innebunit....:D
mai avem invitatiile....si sa vb cu un fotograf renumit de la noi din pitesti....sa vedem ce o sa facem...deci suntem cam in acelasi stadiu...phiu...credeam ca sunt in urma cu ceva......te pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 13:31 
Senior

Citat:
buna fetele...bine ca nu sunt din bucuresti sa cheltui banii aiurea sa intru la targuri...:rofl: glumeam evident...intrati pe little coral ...este un site ieftin cu rochite de mireasa ffff frumoase.am auzit ca in afara de pretul afisat nu se mai plateste altceva....nu stiu cat de seriosi sunt...am o prietena ce se casatoreste anul acesta si doreste sa colaboreze cu ei...au fost foarte prompti in ai raspunde la mail...asa ca e bine sa incercati...rochiile nu sar de 250 euro parca...succes...
PS in ceea ce priveste vazutul rochiei inainte de mire e o alta superstitie aiurea...al meu a vazut-o! nu eram imbracata cu ea dar o stie.si oricum in acea zi vei avea voal,vei fi machiata, aranjata,cu buchet...nu se comparaO:)

va pup ,
madutz am intrat si eu pe site-ul ala. intr-adevar au rochii frumoase dar mi se par prea ieftine!! prea ieftine ca sa fie adevarat:unsure: nush ce sa fac :unsure:
o sa mai dau totusi o tura pe lipscani :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 13:33 
Senior

Citat:
buna...restaurantul l-am inchiriat din august,biserica din decembrie,rochia o sa o fac,e diana din colectia enzoani....stiti ca v-am innebunit....:D
mai avem invitatiile....si sa vb cu un fotograf renumit de la noi din pitesti....sa vedem ce o sa facem...deci suntem cam in acelasi stadiu...phiu...credeam ca sunt in urma cu ceva......te pup!

si eu tre sa mai "tocmesc" fotograful si cameramanul:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 14:00 
Diva

Citat:

corect...ms pt site

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 16:25 
Diva

fetele am vorbit cu prietena mea si ea incearca sa faca comanda si sa vada daca o onoreaza.problema este ca ei corespondeaza prin mail si i-au recunoscut prietenei mele ca comanda se onoreaza in maxim 3 luni.cam tarziu.cine doreste poate incerca.am o alta prietena care locuieste in anglia si a zis ca ea a facut comenzi la ei pentru o gradinita si intr-adevar preturile sunt foarte mici.au onorat si comanda la timp.incercati:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2009, 18:58 
Diva

Citat:
fetele am vorbit cu prietena mea si ea incearca sa faca comanda si sa vada daca o onoreaza.problema este ca ei corespondeaza prin mail si i-au recunoscut prietenei mele ca comanda se onoreaza in maxim 3 luni.cam tarziu.cine doreste poate incerca.am o alta prietena care locuieste in anglia si a zis ca ea a facut comenzi la ei pentru o gradinita si intr-adevar preturile sunt foarte mici.au onorat si comanda la timp.incercati:love:

intr-adevar are rochii dragutze.Ieftine cei drept...dar eu stiu ce incredere poti sa ai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2009, 15:17 
Diva

Citat:

am vazut rochitele,dragutele...sunt rochii d la blue by enzoani...si mai multe firme...cred ca le fac ei si de aceea sunt asa de ieftine..cine stie ce materiale or folosi...nu as avea niciodata incredere sa comand o rochie de acolo..mai ales rochia de mireasa...oricum cine are curaj poate iese in avantaj....pe site scrie ca in 30 de zile iti livreaza rochia si platesti 25 de dolari,taxe curierat...dar tu ai spus ca prietenei tale i-au spus 3 luni...asa ca...va las sa trageti concluzia...ms oricum pt informatie...ar fi fost super sa fie din romania..atunci era altceva...te pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2009, 15:20 
Diva

Citat:
si eu tre sa mai "tocmesc" fotograful si cameramanul:p

:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2009, 18:33 
Diva

pe teritoriul angliei in 30 de zile.ea era din romania si de aia.plus ca rochia care o dorea ea nu era pe stoc si trebuia croita dupa marimea ei.:ok:...cum vreti...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2009, 00:03 
Senior

Citat:
pe teritoriul angliei in 30 de zile.ea era din romania si de aia.plus ca rochia care o dorea ea nu era pe stoc si trebuia croita dupa marimea ei.:ok:...cum vreti...:lips:

bunaa
mi-am luat rochitaaa:hap_d: am gasit-o la un magazin din Bucuresti, aproape de magazinul Cocor. am fost impreuna cu viitorul sot:D si de cum a vazut-o pe mine a zis ca: asta e! ne-a placut amandorura, si in plus a fost ft ok la pret. va arat poze dupa nunta:love:
va pup:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2009, 16:55 
Diva

cum vrei...sa o porti sanatoasa%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2009, 20:26 
Diva

Citat:

bunaa
mi-am luat rochitaaa:hap_d: am gasit-o la un magazin din Bucuresti, aproape de magazinul Cocor. am fost impreuna cu viitorul sot:D si de cum a vazut-o pe mine a zis ca: asta e! ne-a placut amandorura, si in plus a fost ft ok la pret. va arat poze dupa nunta:love:
va pup:lips:

bv! ma bucur pentru tine....acum sunt stresata...parca sunt in urma...:cry::cry:
ma duc marti la casa de moda sa dau comanda si sa vad ce costuri presupune....
ma duc cu o prietena buna care tocmai a revenit din italia si se marita si ea...wish me luck!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2009, 23:25 
Nou Venit

va salut.sunt noua pe acest site si vroiam sa intreb daca stie cineva care este din Brasov cam in ce perioada va fi targul de rochii de mireasa?:)
multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2009, 02:10 
Senior

Citat:
bv! ma bucur pentru tine....acum sunt stresata...parca sunt in urma...:cry::cry:
ma duc marti la casa de moda sa dau comanda si sa vad ce costuri presupune....
ma duc cu o prietena buna care tocmai a revenit din italia si se marita si ea...wish me luck!!!!!!!!!!!

hey, nu fi stresata, ca nu esti in urma. eu nu planuiam sa-mi iau rochia sambata. m-am dus numai sa ma "uit". numai ca atunci cand am probat-o ne-a placut amandorura mult...
sa vedem daca pana la nunta mai sunt de aceeasi parere:nono:
te pup :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2009, 11:25 
Diva

Citat:
hey, nu fi stresata, ca nu esti in urma. eu nu planuiam sa-mi iau rochia sambata. m-am dus numai sa ma "uit". numai ca atunci cand am probat-o ne-a placut amandorura mult...
sa vedem daca pana la nunta mai sunt de aceeasi parere:nono:
te pup :lips:

ms....trebuie sa fii de aceeasi parere,daca v-a placut mult,nu are cum,se zice ca asa iti gasesti rochia de mireasa,o probezi si stii ca e rochia ta!:nbride:
abia astept sa vad si eu ce fac,te tin la curent...te pup!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2009, 11:27 
Diva

ancutta,poti sa imi spui totusi cam cat te-a costat rochita....te rog,daca nu cer prea mult...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2009, 19:00 
Diva

dar cum e??? cam ce model are? si cam cat este? si ce e mai important...de ce esti atat de secretoasa???:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]