Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pantofii... la comanda?
MesajScris: 12 Mar 2007, 19:36 
Veteran

Citat:

in sfarsit o persoana care imi impartaseste ideiile...:napplause::napplause::napplause:

sa stii ca pantofii au fost primul lucru pe care mi i-am cumparat...si cand m-am dus la rochita , le-am zis sa imi faca rochita dupa pantofi, si au inceput sa rada...ca deobicei e invers:lol:dar daca mie mi se pusese pata pe ei ...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 20:06 
Nou Venit

Citat:

in sfarsit o persoana care imi impartaseste ideiile...:napplause::napplause::napplause:

legat de pantofi eu stiu pe cineva care face pantofi ptr ocazii speciale am o colega care si-a facut asa pantofi dupa bunul plac si a fost f multumita si eu cred ca am sa fac la fel.........
apoi mai sunt miresici care au probleme cu gasitul pantofilor cum sunt eu care am unpicior f lat si port 40:nblink: asa ca e mai bine pe comanda
pot sa vi-o recomand.........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 19:29 
Diva

Citat:
sa stii ca pantofii au fost primul lucru pe care mi i-am cumparat...si cand m-am dus la rochita , le-am zis sa imi faca rochita dupa pantofi, si au inceput sa rada...ca deobicei e invers:lol:dar daca mie mi se pusese pata pe ei ...:D

Tot pantofi mi-am cumparat si eu prima data.Mie imi plac si sandalele dar cu toc inalt si datorita faptului ca el meu e de-o statura cu mine nu am putut gasi un model sa imi placa asa ca mi-am luat pantofi cu toc mai jos..

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pantofii
MesajScris: 26 Aug 2007, 15:17 
Veteran

Citat:

chestia e... cam nasoala... daca iti iei cu calcai, faci rana :mellow:, daca iti iei cu bareta legata de glezna... ca-te-go-ric ti se umfla picioarele de mori (ba chiar ti se invinetesc, ca nu circula sangele cum trebuie) - vorbesc din vasta-mi experienta :p - daca iti iei sandale risti sa te roada, sa arate aiurea cu ciorapi sau sa ti se rupa/murdareasca ciorapii...:mellow:
offffff, foarte greu... eu insa cred ca cel mai bine e genul de pantofi inchisi in fata si cu bareta la spate (nu de glezna, ci de calcai). nu sar din picioare (bine, depinde de pantofi, doar ii probam, nu :D). in concluzie, eu mi-am luat 3 (da, trei, ati citit bine :D) perechi de pantofi: 1 pereche saboti (fara bareta :p) pt biserica, poze, etc, 1 pereche pantofi cu bareta la spate pt restaurant si 1 pereche balerini pentru cand va fi cheful in toi si eu nu voi mai putea de picioare :D. acum nu stiu daca o sa-i incalt pe toti, dar mai bine sa fiu pregatita.

cam asa ceva ma gandesc sa-mi pregatesc si eu trei perechi dar 1 saboti, 1 sandale, 1 balerini

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Aug 2007, 16:41 
Veteran

Citat:

io mi-am luat pantofiorii imediat dupa ce am aflat ca ma marit..acesta a fost primu lucru care l-am luat ca imi placeau..mi-am luat acum si balerini ca m-am dezobisnuit sa port tocuri...
mi-am luat si io ciorapi cu banda , dar amu stau pe ganduri..io sunt mai grasuta si cateodata ma rod intre picioare..atunci va fi cald si de la prea multa miscare pot sa am mari probleme..ce sa fac? sa-mi iau ciorapi cu chilot sau colanti? orisicum jarteluta o scoate acasa cand suntem numa noi doi..sa fie mai romantic...

eu zic sa-ti iei ceva comod daca ai probleme pentru ca probabil va fi cald si daca incepi sa ai probelem iti pierzi cheful de distractie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Aug 2007, 19:10 
Diva

Citat:

eu zic sa-ti iei ceva comod daca ai probleme pentru ca probabil va fi cald si daca incepi sa ai probelem iti pierzi cheful de distractie.

Si eu zic ca s-ar putea sa-ti fie cald. de altfel stiu mai multe fete care au renuntat la ciorapi la un moment dat, din cauza caldurii. Era bine sa fi avut sandale... asa nu aveai probleme. Eu la sandale m-am orientat. Sau poti sa alegi niste ciorapi de matase... sunt foarte subtiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 01:22 
Senior

i yo m-am gandit pt nunta sa-mi iau ceva comod..,pentru k am m-ai fost la cateva nunti si am avut niste sandalutze f dragutze, dar la cat am dansat, mai spre dimi au inceput sa ma lase picioarele asa k ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 02:48 
Veteran

Am auzit ca exita la farmacii niste pernute care se pun pe pantofi/sandale pt a fi mai comozi. a avut cineva? chiar "functioneaza"?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2007, 15:54 
Diva

Citat:
Am auzit ca exita la farmacii niste pernute care se pun pe pantofi/sandale pt a fi mai comozi. a avut cineva? chiar "functioneaza"?

Eu am niste papuci care au ei in talpa niste pernute si sunt intr-adevar foarte comozi. Am auzit si de pernutele de la farmacii, dar n-am incercat. Nu stiu cat de bine se fixeaza... altfel, dupa cum ma simt eu in papucii aia, ar trebui sa fie ok. Numai, repet, sa se fixeze bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2007, 13:25 
Veteran

Si au as vrea sa stiu daca sunt bune pernutele acelea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2007, 23:45 
Veteran

Mda, am avut eu. Am dansat toata noaptea, pana la 6 dimineata, nu m-au durut deloc picioarele, dar nu cred ca din cauza pernutelor. Cred ca sandalele au fost cat de cat comode. cele pt pantofi sunt mai groase, poate acela functioneaza mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2007, 18:58 
Nou Venit

Citat:
Eu am niste papuci care au ei in talpa niste pernute si sunt intr-adevar foarte comozi. Am auzit si de pernutele de la farmacii, dar n-am incercat. Nu stiu cat de bine se fixeaza... altfel, dupa cum ma simt eu in papucii aia, ar trebui sa fie ok. Numai, repet, sa se fixeze bine.
da ,am si eu pernute din alea .sunt de silicon asa ca nici nu trebuie sa le fixezi cu vreun adeziv se muleaza foarte bine pe talpa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2007, 15:52 
Diva

Citat:
da ,am si eu pernute din alea .sunt de silicon asa ca nici nu trebuie sa le fixezi cu vreun adeziv se muleaza foarte bine pe talpa!

Spune-mi si mie, te rog, le-ai cumparat din farmacie? Sau de unde?
Multam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2007, 22:09 
Veteran

Gasesti in farmacii.Sau supermarket. sunt de la Scholl

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 21:59 
Diva

Citat:
Gasesti in farmacii.Sau supermarket. sunt de la Scholl

Multumesc frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 18:21 
Veteran

Mi-am luat pantofi. O pereche balerini, 1 pereche sandale si o pereche ceva in genul cum se poarta acum cu bretea la spate, in fata un pic decupat si rotunzi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 12:14 
Diva

Citat:
Mi-am luat pantofi. O pereche balerini, 1 pereche sandale si o pereche ceva in genul cum se poarta acum cu bretea la spate, in fata un pic decupat si rotunzi.

poze?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 15:15 
Veteran

Citat:

poze?

voi face azi sper si am sa le pun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2008, 18:13 
Senior

Fetelor, care dintre voi imi da si mie un pont, ce pantofi sunt mai comozi? cei cu toc subtire sau mai gros? eu vreau pantoi destul de inalti.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]