Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ajutoooooor!
MesajScris: 02 Oct 2006, 19:10 
Diva

Citat:
Mie mi se pare foarte riscant sa te casatoresti fara sa fi stat in aceeasi casa cu persoana respectiva, si nu doar o saptamana. Doar asa vezi ce tabieturi are, cum reactioneaza si cum va intelegeti.

si cu partea astea sunt de acord...dar eu ma refeream la cealalta chestie, cu virginitatea:) but, who am I to judge?O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2006, 19:24 
Diva

Citat:

Eu cunosc un caz... Exista...:)

e o specie pe cale de disparitie, oricum:) si? rezultatul care e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2006, 19:51 
Diva

Citat:

Casnicia respectiva a intrat in al 5-lea an, deci...se poate.:D

Da' eu n-as fi avut curaj
:D

sunt sigura ca se poate! arabii numai asa procedeaza:)
da' eu n-am incredere intr-o astfel de casnicie..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2006, 05:22 
Diva

Citat:

sunt sigura ca se poate! arabii numai asa procedeaza:)
da' eu n-am incredere intr-o astfel de casnicie..

Eu cred ca esti mult mai inclinat sa inseli daca sotul tau e singurul barbat cu care ai fost vreodata...ideea ca el e singurul care va fii vreodata...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2006, 23:28 
Diva

Citat:
Eu cred ca esti mult mai inclinat sa inseli daca sotul tau e singurul barbat cu care ai fost vreodata...ideea ca el e singurul care va fii vreodata...:unsure:

Eu cred ca daca il respecti pe cel de langa tine, adica daca iti respecti sotul, si daca te respecti si pe tine insuti nu ajungi in asemenea situatii ... in caz contrar ... :unsure: ... fiecare doarme cum isi asterne.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 17:40 
Diva

Citat:
Eu cred ca daca il respecti pe cel de langa tine, adica daca iti respecti sotul, si daca te respecti si pe tine insuti nu ajungi in asemenea situatii ... in caz contrar ... :unsure: ... fiecare doarme cum isi asterne.

EU M-AM MUTAT LA ALEXANDRU DE ANUL TRECUT DIN VARA. STAM CU PARINTII LUI. FAPTUL CA AM STAT IMPREUNA INAINTE DE CASATORIE NE-A INTARIT RELATIA. AM INVATAT SA NE DESCURCAM SINGURI, SA NE PLANIFICAM ANUMITE CHESTII, SA GANDIM IMPREUNA, sa traim impreuna, sa ne suportam unul pe celalalt, am invatat obiceiurile celuilalt... poate daca nu am fi stat impreuna ar fi fost mult mai greu sa ne obisnuim unul cu celalalt...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 15:23 
Diva

Citat:

de acord cu tiza mea...si noi stam impreuna de 4 ani si e super. cert e ca acum parca nunta nu e ceva "wow, ma marit", e "wow legalizam ce avem" :)

Asa a fost si la noi si parca de cand suntem legal totul e si mai roz si parca ne iubim si mai mult.:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:09 
Diva

Citat:

Nu stiu dc e neaparat vb de respect, este posibil la un momentdat sa inclini sa inseli si dc-ti iubesti barbatul si dc il respecti.Din punctul meu de vedere un barbat inseala o femeie si invers in momentul in care undeva,candva s-a produs o ruptura.Nu inseamna ca dc v-ati casatorit gata e al/a tau/ta.Trebuie sa recuceresti in fiecare zi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:26 
Diva

Citat:
Sunt de acord cu recuceritul in fiecare zi. E vital.
Am citit undeva un articol foarte dragut despre faptul ca uitam des ca si acasa, cu partenerul / partenera, trebuie sa ne purtam politicos, cu grija, tact si intelepciune. Bine, presupun ca se aplica dupa cativa ani (buni) de casnicie. Dar chiar si asa: de ce sa aratam fix omului cu care am ales sa ne impartim tot restul vietii cea mai proasta fata a noastra? Mie mi s-a parut un articol extraordinar...

Ai momente in care arati si cea mai proasta fata a ta, ca doar esti om, dar important e sa stii sa te controlezi iar apoi sa zici Iarta-ma te rog si nu uita ca te iubesc"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:29 
Veteran

Citat:
Sunt de acord cu recuceritul in fiecare zi. E vital.
Am citit undeva un articol foarte dragut despre faptul ca uitam des ca si acasa, cu partenerul / partenera, trebuie sa ne purtam politicos, cu grija, tact si intelepciune. Bine, presupun ca se aplica dupa cativa ani (buni) de casnicie. Dar chiar si asa: de ce sa aratam fix omului cu care am ales sa ne impartim tot restul vietii cea mai proasta fata a noastra? Mie mi s-a parut un articol extraordinar...

Exact asa gandesc si eu si incerc sa fac asta. Sotul meu a priceput mai greu ca cea care merita cea mai multa consideratie sunt eu, dar invata. Poate barbatii sunt mai delasatori, dar daca le amintim mereu ca anumite lucruri pe care din politete le fac cu strainii cu atat mai mult trebuie sa le faca si acasa... relatiile s-ar imbunatati. Eu am piticii mei, de ex nu suport sa intre peste mine in baie cand imi fac nevoile... eh, la americani numai asta vezi prin filme. Ok, intimitate-intimitate, dar anumite lucruri le vreau ale mele, nu consider ca relatia ar progresa daca le-am impartasi. Ce ziceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:39 
Diva

Citat:

Exact asa gandesc si eu si incerc sa fac asta. Sotul meu a priceput mai greu ca cea care merita cea mai multa consideratie sunt eu, dar invata. Poate barbatii sunt mai delasatori, dar daca le amintim mereu ca anumite lucruri pe care din politete le fac cu strainii cu atat mai mult trebuie sa le faca si acasa... relatiile s-ar imbunatati. Eu am piticii mei, de ex nu suport sa intre peste mine in baie cand imi fac nevoile... eh, la americani numai asta vezi prin filme. Ok, intimitate-intimitate, dar anumite lucruri le vreau ale mele, nu consider ca relatia ar progresa daca le-am impartasi. Ce ziceti?

Da perfect de acord, ne iubim,ne pupam, ne smotocim dar eu n-as putea sa intru peste el cand e pe buda.Am si eu un pitic, sa vina cu flori de ex, macar odata pe sapt.Ce sa fac, asta sunt...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:41 
Veteran

Citat:

Da perfect de acord, ne iubim,ne pupam, ne smotocim dar eu n-as putea sa intru peste el cand e pe buda.Am si eu un pitic, sa vina cu flori de ex, macar odata pe sapt.Ce sa fac, asta sunt...

Da, sunt detaliile alea mici care conteaza de fapt. Ah, si mai am eu un fix: cand oi naste, eu nu vreau sa fie prezent. Si ma bucur ca nici el n-are idei d'astea. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:49 
Diva

Citat:

Da, sunt detaliile alea mici care conteaza de fapt. Ah, si mai am eu un fix: cand oi naste, eu nu vreau sa fie prezent. Si ma bucur ca nici el n-are idei d'astea. ;)

La mine cred ca i-ar face placere dar nu stiu daca rezista :d.A mai e o chestie, imi place tare mult sa ma ajute in gospodarie sa fim amandoi in bucatarie..dar e cam baiatul mamei si nu prea face si cam avem discutii..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]