Citat:
Sunt de acord cu recuceritul in fiecare zi. E vital.
Am citit undeva un articol foarte dragut despre faptul ca uitam des ca si acasa, cu partenerul / partenera, trebuie sa ne purtam politicos, cu grija, tact si intelepciune. Bine, presupun ca se aplica dupa cativa ani (buni) de casnicie. Dar chiar si asa: de ce sa aratam fix omului cu care am ales sa ne impartim tot restul vietii cea mai proasta fata a noastra? Mie mi s-a parut un articol extraordinar...
Exact asa gandesc si eu si incerc sa fac asta. Sotul meu a priceput mai greu ca cea care merita cea mai multa consideratie sunt eu, dar invata. Poate barbatii sunt mai delasatori, dar daca le amintim mereu ca anumite lucruri pe care din politete le fac cu strainii cu atat mai mult trebuie sa le faca si acasa... relatiile s-ar imbunatati. Eu am piticii mei, de ex nu suport sa intre peste mine in baie cand imi fac nevoile... eh, la americani numai asta vezi prin filme. Ok, intimitate-intimitate, dar anumite lucruri le vreau ale mele, nu consider ca relatia ar progresa daca le-am impartasi. Ce ziceti?