Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ajutoooooor!
MesajScris: 03 Noi 2006, 16:55 
Diva

Citat:
Eu inca nu m-am hotarat. Si nici el.
Inca pun in balanta avantajele (e acolo, stie ce inseamna, poate e mai "legat" de bebe si mamica etc) cu dezavantajele (nu cred ca e o "priveliste" sexy :x).
Vad eu atunci. Desi cred ca tot cezariana vreau si atunci iese din discutie prezenta lui!

Nu stiu dc trebuie sa fie sexy (doar ca esti cracanata:D).E o minunatie sa vezi cum iese ceva mic,plapand si sa stii ca este sange din sagele tau.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 16:59 
Veteran

Citat:

Nu stiu dc trebuie sa fie sexy (doar ca esti cracanata:D).E o minunatie sa vezi cum iese ceva mic,plapand si sa stii ca este sange din sagele tau.;)

Elleea, ai vazut vreodata o nastere? Eu am vazut cateva secvente si iti spun ca-ti trebuie un stomac tare pentru a rezista la asa ceva. Se spune ca femeile uita durerile nasterii cand isi iau prima oara pruncul in brate, dar barbatii cum scapa de imaginile alea? Eu cred ca sunt egoista... prefer sa nu aflu, prefer ca barbatul meu sa ma vada in continuare ca pe o femeie atragatoare si in plus si mama copilului lui, dar fara imaginea nasterii in fata ochilor. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:06 
Veteran

Citat:
Cred ca tocmai ai dat cel mai bun argument "contra"! La asta ma gandeam si eu...

Ti-am zis ca-s egoista... :-`:D

Plus ca eu vreau sa nasc natural. Cu epidurala, dar natural... asa ca eu chiar tin ca barbatul meu sa nu fie de fata. Ah, si stiu un caz de cezariana la care tatal a fost prezent si a facut poze... iarasi, nu-s niste poze prea usor de vazut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:06 
Diva

Citat:

Elleea, ai vazut vreodata o nastere? Eu am vazut cateva secvente si iti spun ca-ti trebuie un stomac tare pentru a rezista la asa ceva. Se spune ca femeile uita durerile nasterii cand isi iau prima oara pruncul in brate, dar barbatii cum scapa de imaginile alea? Eu cred ca sunt egoista... prefer sa nu aflu, prefer ca barbatul meu sa ma vada in continuare ca pe o femeie atragatoare si in plus si mama copilului lui, dar fara imaginea nasterii in fata ochilor. :)

Ma gandeam asa si eu asa, sper ca nu te-am suparat...:)Era parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:08 
Veteran

Citat:

Ma gandeam asa si eu asa, sper ca nu te-am suparat...:)Era parerea mea.

Cum sa ma superi?! Poate m-am exprimat mai abrupt, ca asa fac de obicei, dar chiar nu m-am suparat. :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:13 
Diva

Citat:

Cum sa ma superi?! Poate m-am exprimat mai abrupt, ca asa fac de obicei, dar chiar nu m-am suparat. :flower:

Pupicii multi....:lips::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 18:03 
Diva

Citat:

Plus ca eu vreau sa nasc natural. Cu epidurala, dar natural... asa ca eu chiar tin ca barbatul meu sa nu fie de fata. Ah, si stiu un caz de cezariana la care tatal a fost prezent si a facut poze... iarasi, nu-s niste poze prea usor de vazut.

E poze..Astea chiar nu-si au locul sau sa filmezi.Ma uitam la americani....e prea de tot.Egoism?De ce egoism?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 19:38 
Diva

Citat:

Am asistat la o nastere si intr-adevar nu e un moment usor de vazut....dar momentul ala urat dureaza cateva secunde pana bebele incepe sa respire dupa care trece...si nu vrei sa pierzi ce urmeaza dupa aia pt ca e un moment atat de emotionant...sa va vedeti amandoi copilul pt prima oara impreuna...asa cum l-ati conceput...si tatal trebuie sa fie la fel de implicat in toata treaba asta pt ca si el are jumatete rol de acolo...plus ca eu nu cred ca vrei sa treci prin tot laborul de una singura....eu una il vreau acolo ca altfel nu stiu daca o sa ma curaj sa trec prin asa ceva singura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 20:00 
Diva

Citat:

Am asistat la o nastere si intr-adevar nu e un moment usor de vazut....dar momentul ala urat dureaza cateva secunde pana bebele incepe sa respire dupa care trece...si nu vrei sa pierzi ce urmeaza dupa aia pt ca e un moment atat de emotionant...sa va vedeti amandoi copilul pt prima oara impreuna...asa cum l-ati conceput...si tatal trebuie sa fie la fel de implicat in toata treaba asta pt ca si el are jumatete rol de acolo...plus ca eu nu cred ca vrei sa treci prin tot laborul de una singura....eu una il vreau acolo ca altfel nu stiu daca o sa ma curaj sa trec prin asa ceva singura!

la ce moment urat te referi?!(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 20:27 
Diva

Eu stiu ca barbatii lesina pe capete in sala de nasteri... De-aia nici nu prea ii lasa inauntru. Ca nu mai e cine sa se ocupe si de ei. :ndance: Nu e o gluma, dar nu am timp sa povestesc mai multe...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2006, 08:34 
Diva

Citat:

la ce moment urat te referi?!(?)

Cand iese bebele afara, pana incepe sa miste si sa planga, arata destul de urat ca nu are basically viata...si nu e o chestie usor de privit...sper sa nu fie nimeni sensibil sa citeasca...dar dureaza cateva secunde...eu am fost socata si m-am pus pe plans de emotie dupa aia :)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Voalul acopera fata...sau nu?; manusi sau nu?
MesajScris: 03 Dec 2006, 17:19 
Veteran

Citat:

Draga mea, am avut nunta acum o saptamana. Nu am purtat voal nici macar la biserica. Din mai multe motive: 1.sunt un pic mai noncomformista; 2. nu-mi plac miresele-sablon; 3. modelul si culoarea rochiei nu se pretau la voal 4. am vrut sa dau nuanta de "altceva".
In par am avut un ac marisor din cristale sub forma de stea de mare si 2 asemantoare mult mai mici. Se potriveau cu cerceii si medalionul care erau identice.
Preotii de la biserica nu au comentat nimic. Nici eu nu le-am cerut parerea.
Iar ceilalti invitati au fost placut surprinsi (macar in aparenta)
Asa ca e decizia ta. Succes!

imi place ideea...si eu sunt cam nebunatica, ca nu vreau voal si din motivul ca nu vreau dezbobotatul ala de dimineata...
iar manusile, sunt si in functie de rochie, eu ma gandeam ca tin de cald alea lungi, daca o fi rece in luna mai, sau ma gandeam la un bolero...
nu e nimic obligatoriu..de fapt pt mine..fac asa cum am chef si nu prea o sa tin cont de parerea nimanui, mai ales ca vreau sa ma duc singura sa aleg rochia si restu..tocmai ca sa imi iau ce imi place mie, si in final sa sochez pe toata lumea , inclusiv pe mire:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Voalul acopera fata...sau nu?; manusi sau nu?
MesajScris: 04 Dec 2006, 21:33 
Veteran

Citat:
imi place ideea...si eu sunt cam nebunatica, ca nu vreau voal si din motivul ca nu vreau dezbobotatul ala de dimineata...
iar manusile, sunt si in functie de rochie, eu ma gandeam ca tin de cald alea lungi, daca o fi rece in luna mai, sau ma gandeam la un bolero...
nu e nimic obligatoriu..de fapt pt mine..fac asa cum am chef si nu prea o sa tin cont de parerea nimanui, mai ales ca vreau sa ma duc singura sa aleg rochia si restu..tocmai ca sa imi iau ce imi place mie, si in final sa sochez pe toata lumea , inclusiv pe mire:nwink:

Tu faci cum vrei. Nici mie nu-mi place ideea scoaterii voalului si impodobirea cu o basma sau palarie. Whatever!Chestiune de gust...
Cat priveste manusile...ma rog...nu's obligatorii. Pe mine nu m-au atras.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]