Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 03 Mar 2009, 11:26 
Diva

buna ancuta,cu rochia merge bine,au venit toate materialele...e la stadiu de croit,dar merge bine...mai avem cate ceva de facut..ai zis ca rezolva robert cu muzica...cum adica?nu ai muzica inca?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 14:51 
Senior

Citat:
buna ancuta,cu rochia merge bine,au venit toate materialele...e la stadiu de croit,dar merge bine...mai avem cate ceva de facut..ai zis ca rezolva robert cu muzica...cum adica?nu ai muzica inca?(?)

inca nu , dar el fiind muzician are prieteni care canta la diverse instrumente.si se descurca el pana la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 16:22 
Diva

clar ca se rezolva ...nu fii ingrijorata...noi am rezolvat cam tot ce era de facut pana acum...o sa incepem sa ne intalnim cu prietenii ca sa ii anuntam oficial si am mai fost o data la restaurant sa vedem schimbarile de anul asta cu privire la tot...v-am zis de luna de miere...mai nimic...celelalte sunt de rezolvat ca in cazul vostru , cu putin inainte...nu prea mai avem mare lucru:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 17:46 
Diva

Citat:
clar ca se rezolva ...nu fii ingrijorata...noi am rezolvat cam tot ce era de facut pana acum...o sa incepem sa ne intalnim cu prietenii ca sa ii anuntam oficial si am mai fost o data la restaurant sa vedem schimbarile de anul asta cu privire la tot...v-am zis de luna de miere...mai nimic...celelalte sunt de rezolvat ca in cazul vostru , cu putin inainte...nu prea mai avem mare lucru:hug:

sigur va rezolva...nu am vrut sa zic ca nu va rezolva si nici sa o ingrijorez..doar ca pana acum credeam ca eu sunt in urma ..si ma speriasem un pic:-s dar vad ca ce a rezolvat ea....nu am rezolvat eu..si invers....
vom rezolva cu siguranta si vom face niste nunti de vis! buna madutz!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:04 
Senior

mai nu vreau sa ma ingrijorez prea tare pentru ca oricum asa nu rezolv nimic. toate sunt in mana lui Dumnezeu. trebuie sa ne bucuram cu ce avem.
va pup, o saptamana frumoasa inainte:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 22:55 
Diva

buna fetele !!! kris care e o dulce si mereu intreaba de mine, ancutta la fel, caprioara, pufy...taby...scuze daca am uitat pe cineva...ce faceti??? taby vrem sa vedem si noi rochia....krisu vrem sa te vedem si pe tine...ca ne stim toate fatzucile...pe a ta nu:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 23:08 
Diva

Citat:
buna fetele !!! kris care e o dulce si mereu intreaba de mine, ancutta la fel, caprioara, pufy...taby...scuze daca am uitat pe cineva...ce faceti??? taby vrem sa vedem si noi rochia....krisu vrem sa te vedem si pe tine...ca ne stim toate fatzucile...pe a ta nu:kiss:

chiar ma gandeam cand o sa intrebe cineva...maine o sa caut sa vad ce poze am in calculator si voi pune la albumul personal!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 12:31 
Diva

vezi ce optiuni dai acolo ca sa le putem vedea si noi...pupik

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 12:44 
Diva

Citat:

salut fetelor....cred ca voi pune si eu poze la album personal.....sa vedem ce o fi acolo....eu abia astept sa ma duc la proba din nou sa vad cu lungimea la rochitza.....dar cred ca voi munci atunci...o sa vad ori schimb data la rochie ori schimb tura...:) mai vedem

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 04 Mar 2009, 13:05 
Diva

asa e..pufi are dreptate...eu am luat numaratoarea de la 20 de luni daca iti vine sa crezi...si toata lumea zicea ca nu ar trebui sa ma strezes. am inchiriat salonul cu 1 an si jumate inainte...si multe altele le-a facut de anul trecut.anul asta mi-a venit mult mai usor. ce se poate face mai devreme, fa nu te uita la ce zice unul si altul. si daca gasesti rochita care tu stii ca o vrei nu ezita...%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 16:56 
Diva

buna miresici...am terminat proba la coafura...cu cateva mici schimbari cam asa va arata si la nunta...sper sa va placa ...dar pozele le incarc in albumul personal...:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 18:55 
Diva

Citat:
buna miresici...am terminat proba la coafura...cu cateva mici schimbari cam asa va arata si la nunta...sper sa va placa ...dar pozele le incarc in albumul personal...:hug:

abia astept sa vad pozele....sa le pui repede te rog:*:*:*si sa ne anunti si pe noi da?bafta......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 19:57 
Diva

Citat:
asa e..pufi are dreptate...eu am luat numaratoarea de la 20 de luni daca iti vine sa crezi...si toata lumea zicea ca nu ar trebui sa ma strezes. am inchiriat salonul cu 1 an si jumate inainte...si multe altele le-a facut de anul trecut.anul asta mi-a venit mult mai usor. ce se poate face mai devreme, fa nu te uita la ce zice unul si altul. si daca gasesti rochita care tu stii ca o vrei nu ezita...%%-

chiar asa.....madutz ce mai facy?ce ai mai facut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 22:32 
Nou Venit

Citat:

em vazut cateva modele care-mi plac tare mult dar sunt prea scumpe pt bugetul meu, 1000 euro, ma gandeam la una de inchiriat, ce pareri aveti despre acest lucru???
(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 02:13 
Diva

Citat:

em vazut cateva modele care-mi plac tare mult dar sunt prea scumpe pt bugetul meu, 1000 euro, ma gandeam la una de inchiriat, ce pareri aveti despre acest lucru???
(})

de ce nu iei una la second hand? gasesti modele foarte frumoase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 12:48 
Nou Venit

Din ce localitate esti si cand ai nunta?
Eu vraeau sa fac cadou rochia mea dupa nunta la fel si prietena mea.Eu am nunta la sfarsitul lunii mai si prietena mea peste 25 de zil.daca te intereseaza spune-mi si iti pot trimite poze cu ambele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 14:30 
Diva

Citat:

buna,am pus doua poze la albumul personal...sunt poze cam de doi ani si.. ceva...uite acum am vazut ca nu am poze recente..in format electronic..ma refer...o sa fac mai multe poze...nu m-am schimbat deloc..arat la fel...asa zic eu..intr-una din poze,cea in care e si prietena mea..nu imi place cum am iesit..dar imi place cum a iesit iubitul meu....iar in cealalta poza..eram la o nunta la tara..faceti abstractie de ceilalti...:D noi suntem cei cu lumanarile....va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 20:53 
Diva

Citat:
buna,am pus doua poze la albumul personal...sunt poze cam de doi ani si.. ceva...uite acum am vazut ca nu am poze recente..in format electronic..ma refer...o sa fac mai multe poze...nu m-am schimbat deloc..arat la fel...asa zic eu..intr-una din poze,cea in care e si prietena mea..nu imi place cum am iesit..dar imi place cum a iesit iubitul meu....iar in cealalta poza..eram la o nunta la tara..faceti abstractie de ceilalti...:D noi suntem cei cu lumanarile....va pup!
esti tare draguta!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 21:32 
Diva

Citat:
esti tare draguta!:)

ms:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2009, 21:35 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
ms:~*

foarte frumoasa :flower:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]