Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 15:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pantofii
MesajScris: 08 Iun 2006, 15:49 
Diva

proaapat intoarsa din buc...fara pantofi( sandale).Pana m-am macait io ca sa vad si altii si altii ca doar mi-oi gasi...s-au vandut cei mai faini care-i vazusem.Am umblat disperata in toate magazinele din buc si i-am cautat si prin pitesti...dar nimic.Acum am aflat ca au mag si in cluj si azi am duc.Asa se intampla daca nu te decizi...ce ma oftic...):(:mellow:
Greu mai gasesc ce vreau...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 16:29 
Diva

Citat:
Multa bafta!
Acum imi dau seama ce norocoasa sunt ca m-am dus la o luna dupa ce i-am vazut si am mai gasit!:lips:

Merci, DJ.Sper sa-i gasesc ca sunt singurii la care am spus "wow ii vreau", u know the feeling.
Ii tare rau sa fii pretentioasa ca mine.Nu cu toc mare si subire, cu barete, sandale, sa fie crem-aurii...etc...vai de capu meu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 17:01 
Diva

Citat:
Te inteleg perfect. Dar mai bine sa fii pretentios, ca macar stii ce vrei si ai numai lucruri de calitate (viitorul sot included :ok:).
%%-

Asa e!:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 21:31 
Diva

fetele eu mi-am luat pt la nunta niste pantofiori cu tocul asa de jos cum vroiam eu , ma simt si bine in ei...am sa pun poze sa vedeti sa ziceti si voi o parere acolo...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2006, 23:37 
Diva

Citat:
fetele eu mi-am luat pt la nunta niste pantofiori cu tocul asa de jos cum vroiam eu , ma simt si bine in ei...am sa pun poze sa vedeti sa ziceti si voi o parere acolo...:ok:

ai uitat de poze!!:p:p Apropo....am gasit si eu in final pantofi!!! Saptamana viitoare o sa merg sa-i cumpar! :D:D Sunt cu tocul inalt subtire....asa cum am vrut! Decupati la spate...am renunta la ideeaca sandalele momentan....dar cine stie???:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2006, 12:59 
Diva

Fetelor, sa purtati pantofii inainte de nunta sa nu aveti probleme. Eu m-am incaltat cu ei cand am cumparat rochita sa stiu cat de lunga sa fie, si dupa o jumatate de ora nu mai puteam. Asa ca, acum ii port prin casa, cam 2 ore pe zi. S-au mai lasat. Sper sa nu am probleme la nunta. Oricum o sa-mi mai cumpar o pereche mai comozi, cu toc mai mic, sa-mi am de schimb.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 11:06 
Diva

Citat:
Fetelor, sa purtati pantofii inainte de nunta sa nu aveti probleme. Eu m-am incaltat cu ei cand am cumparat rochita sa stiu cat de lunga sa fie, si dupa o jumatate de ora nu mai puteam. Asa ca, acum ii port prin casa, cam 2 ore pe zi. S-au mai lasat. Sper sa nu am probleme la nunta. Oricum o sa-mi mai cumpar o pereche mai comozi, cu toc mai mic, sa-mi am de schimb.

am postat 2 poze aici
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... &filter=-1

o mireasa fara ciorapi si fara sandale!! So ...fiecare face cum il taie capul!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 14:11 
Diva

Citat:

m-am uitat si eu prin magazine insa n-am vazut asa cum vreau eu.
o iau razna!!!!!:wacko:
de unde imi iau pantofi?
(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:47 
Diva

Citat:
de unde imi iau pantofi?
(X)

Nu dispera ca nu esti singura.Eu am pierdut cei mai faini pantofi-sandale pe care puteam sa le am...pt ca ma gandeam ca o sa gasesc in alta parte mai frumosi.Ufffffff...i-am cautat in toata tara (prin telefon) dar asta e...ma resemnez si iar caut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2006, 18:56 
Diva

Citat:
de unde imi iau pantofi?
(X)

eu am gasit ....intr-un final...se asorteaza perfect cu rochia de mireasa. I-am pus la instrumente ....astept aprobarea!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 15:53 
Diva

Citat:

Nu dispera ca nu esti singura.Eu am pierdut cei mai faini pantofi-sandale pe care puteam sa le am...pt ca ma gandeam ca o sa gasesc in alta parte mai frumosi.Ufffffff...i-am cautat in toata tara (prin telefon) dar asta e...ma resemnez si iar caut.

MI-AM GASIT PANTOFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
sunt superbi, saptam viitoare ma duc sa-i iau.
m-am linistit. se asorteaza perfect cu materialul de la rochie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 14:36 
Veteran

Ufff.....si eu sunt pretentioasa:mellow:.Dar am vazut ceva.Oricum,mi-a promis o prietena ca-mi da sandalutele ei.Stiu ca sunt comode(doar le-a purtat o noapte)si au si toculet mic.Eu sunt inalta si nu vreau sa ii scuip seminte in cap lui Danny la altar(X).Dar ma gandesc asa:daca iau ciorapi categoric transpir si imi aluneca piciorul in fata.Daca nu iau am toate sansele sa ma roada.Cum ar fi sa imi umplu sandalele de sange?!?!?(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 210 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]