Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 07 Mai 2009, 13:13 
Diva

Citat:

Noi deocamdata nu ne-am decis,vom pleca in luna de miere la sf.lui iulie,atunci are si viitorul sot vacanta 1 luna de la servici,deci vom avea 2 in 1.Avem de unde alege slava domnului,eu vreau Grecia, el vrea Egipt,si cine stie pe unde aterizam:hap_d:, acum ramane de vazut.Pupici:hug:

fain...eu nush unde vom merge.....dar niciodata nu se stie unde ajunge,...eu m-0am gandit la spania...initiL VROIam in grecia dar e firg pe atunci deja.....vedem noi...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 07 Mai 2009, 13:18 
Diva

Citat:

ce mai faceti fetelor? asa este pt un bebic trebuie sa te sarcaifici cateva kg sa ii fie lui bine acolo in burtica si apoi ai destul timp sa dai jos ;)....voi ce ziceti de aceasta criza ca eu nu mai stiu ce sa fac...cu serv este din ce in ce mai nasol :( sper sa treaca mai repede pt k a incep sa-mi fie frica k poate nu mai vine nimeni la nunta.... (?)

dapa-i tu mai ai in schimb la noi e mai grav....dar stai tu linistita cine trebuie sa iti vina la nunta o sa iti vina.....niciodata nu vor veni toti.asa zice si tata c spera sa fie bine dar eu nu imi mai fac atatea probleme....sa speram ca va fi bine la toata lumea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 14:05 
Diva

Citat:
dapa-i tu mai ai in schimb la noi e mai grav....dar stai tu linistita cine trebuie sa iti vina la nunta o sa iti vina.....niciodata nu vor veni toti.asa zice si tata c spera sa fie bine dar eu nu imi mai fac atatea probleme....sa speram ca va fi bine la toata lumea

Asa zic si eu fetelor,stati linistite,cine e sa vina,vine.Familia si prieteni adevarati vor fi cu siguranta alaturi de voi in acea zi,cu sau fara criza:lol:.Eu sunt linistita,astept ziua cea mare,inca 22 zile yupi yupi!Va pup si va doresc succes in continuare la pregatirile petr nunta miresici!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 15:05 
Diva

Citat:

Asa zic si eu fetelor,stati linistite,cine e sa vina,vine.Familia si prieteni adevarati vor fi cu siguranta alaturi de voi in acea zi,cu sau fara criza:lol:.Eu sunt linistita,astept ziua cea mare,inca 22 zile yupi yupi!Va pup si va doresc succes in continuare la pregatirile petr nunta miresici!:-*

multumim la fel si ti e....cu toate ca presupun ca aproape ai terminat........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 17:10 
Diva

Citat:
multumim la fel si ti e....cu toate ca presupun ca aproape ai terminat........

sa zicem ca am cam terminat si nu prea.Inca mai am pe 20mai o ultima proba la par si machiaj.Si ultimile detalii,in rest "SA VINA ZIUA CEA MARE!":hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 17:24 
Diva

Citat:
fain...eu nush unde vom merge.....dar niciodata nu se stie unde ajunge,...eu m-0am gandit la spania...initiL VROIam in grecia dar e firg pe atunci deja.....vedem noi...

Ptr. mine chiar nu este important unde mergem,atata timp cat suntem impreuna.Ar fi si prima noastra vacanta in 2,cu adevarat luna de miere,ptr ca in rest am avut vacante in grup,ba cu prieteni ,ba cu familia.:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 18:11 
Diva

Citat:

Ptr. mine chiar nu este important unde mergem,atata timp cat suntem impreuna.Ar fi si prima noastra vacanta in 2,cu adevarat luna de miere,ptr ca in rest am avut vacante in grup,ba cu prieteni ,ba cu familia.:njump:

mie chiar mi-ar place sa mai mearga cineva cu noi...sincer va zic....e altfel....ne gandisem la cei mai apropiati prieteni care au si vrut sa ne cunune numai ca a fost prea tarziu cand au zis...:D dar totusi suntem apropiati:) mie miar fi placut is curioasa acum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 18:13 
Diva

Citat:

sa zicem ca am cam terminat si nu prea.Inca mai am pe 20mai o ultima proba la par si machiaj.Si ultimile detalii,in rest "SA VINA ZIUA CEA MARE!":hap_d:

si eu vreau sa fac o proba.....dar cred ca e prea timpuriu...cred ca o voi face prin iunie la sfarsit...dupa ce termin cu examenele....in rest mai am si eu cateva de facut....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 19:07 
Diva

eu zic ca luna de miere nu e ca alte excursii...sau vacante...nu conteaza locatia...dar nu inteleg cuplurile care pleaca in luna de miere cu nasii sau prietenii, nu am nimic cu astfel de alegeri, doar ca luna de miere e pentru miri...nu pentru toata familia. dar asta e doar parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 19:45 
Diva

Citat:
eu zic ca luna de miere nu e ca alte excursii...sau vacante...nu conteaza locatia...dar nu inteleg cuplurile care pleaca in luna de miere cu nasii sau prietenii, nu am nimic cu astfel de alegeri, doar ca luna de miere e pentru miri...nu pentru toata familia. dar asta e doar parerea mea

sunt perfect de acord , madutz

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 21:00 
Diva

Citat:

sunt perfect de acord , madutz
si eu.multe cupluri pleaca cu nasii.nu inteleg,pe cuvant!(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 23:03 
Diva

Citat:
si eu.multe cupluri pleaca cu nasii.nu inteleg,pe cuvant!(?)

Sincer nici eu nu inteleg,tocmai de aceea am si spus ca sunt atat de fericita ca ne casatorim si plecam in luna de miere,in sfarsit singuri,doar noi2.Ce sa caute alte persoane precum familia ,prieteni sau nasi cu noi,avem timp sa facem alte vacante impreuna cum de altfel s-a si intamplat pana acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2009, 23:17 
Diva

Citat:
si eu vreau sa fac o proba.....dar cred ca e prea timpuriu...cred ca o voi face prin iunie la sfarsit...dupa ce termin cu examenele....in rest mai am si eu cateva de facut....

Mai ai timp ptr proba,eu sunt la a-3-a si ultima,ptr ca oricum numai am timp:nwink:,celelalte 2 probe au fost un dezastru,ultima trebuie sa fie reusita.Iti doresc multa bafta la examene!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 11:48 
Diva

Citat:

Sincer nici eu nu inteleg,tocmai de aceea am si spus ca sunt atat de fericita ca ne casatorim si plecam in luna de miere,in sfarsit singuri,doar noi2.Ce sa caute alte persoane precum familia ,prieteni sau nasi cu noi,avem timp sa facem alte vacante impreuna cum de altfel s-a si intamplat pana acum.
intr-un fel e adevarat....eu ziceam ca o alternativa mi se parea interesant.....la distractii e altfel cand sunteti mai multi...de exempou si nasii nostri au zis ca poate mergem in grecia dupa nunta...dar noi nu prea vrem asa cu ei...:D si mai ales ca se termina si sezonul in grecia dupa nunta noastra:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 11:51 
Diva

Citat:

Mai ai timp ptr proba,eu sunt la a-3-a si ultima,ptr ca oricum numai am timp:nwink:,celelalte 2 probe au fost un dezastru,ultima trebuie sa fie reusita.Iti doresc multa bafta la examene!!

mersi frumos...eu sper sa iasa din prima proba ca sunt destul de costisitoare si machiajul si coafura...asa ca:D sper sa nu trebuiasca sa ma duc de mai multe ori.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 12:38 
Diva

Citat:
intr-un fel e adevarat....eu ziceam ca o alternativa mi se parea interesant.....la distractii e altfel cand sunteti mai multi...de exempou si nasii nostri au zis ca poate mergem in grecia dupa nunta...dar noi nu prea vrem asa cu ei...:D si mai ales ca se termina si sezonul in grecia dupa nunta noastra:)

acum nu trebuie sa gandesti ca si noi.Daca noua luna de miere ne place romantica...in 2...e alegereata cum o faci.
Daca tu vrei o luna de miere in grup,fara cine romantice seara si plimbari pe faleza...poti alege o distractie in grup, cu inca un cuplu sau doua:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 13:00 
Diva

are dreptate laura!
ar fi de-a dreptul ciudat si ingrijorator sa avem toate aceleasi pareri vis-a- vis de un lucru!
fiecare persoana e unica si vede lucrurile in modul propriu. si daca aceasta e luna de miere perfecta pentru tine si sotul tau e cel mai important.
:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 13:40 
Diva

Citat:
mersi frumos...eu sper sa iasa din prima proba ca sunt destul de costisitoare si machiajul si coafura...asa ca:D sper sa nu trebuiasca sa ma duc de mai multe ori.....

Sper din tot sufletul ptr tine sa iasa din prima,ca pe mine m-au uscat de bani,nepriceputele astea.Au doar gura mare in rest,habar nu au meserie,cand am fost sa imi fac programare ptr proba de coafat si machiat,au inceput sa imi spuna de ce sunt in stare si cat de bune sunt si in final m-am convins.Dezastru,varza.Acum am o tipa caruia i-am vazut "portofoliul" si mi-a placut,acum sa vedem realitatea.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 15:27 
Diva

buna fetele...
eu nu m-am mai probat cu rochita de mireasa cam de multisor si mi-e frica s-o probez findca eu merg la sala si am dat jos un pic. cu coafura la mine e usor...ma face cineva care vine acasa , e talentata si ia extrem de putini bani...cu machiajul e cam aiurea. prietena mea care e make-up artist s-ar putea sa nu ajunga , e in anglia.
anul trecut am facut o proba la machiaj de mireasa si m-am speriat la sfarsit...nu repet nici moarta experienta.sa ma coste si o groaza de bani si sa vin acasa sa ma machiez singura???nici gand:wall::wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2009, 17:34 
Diva

nici mie nu mi-ar placea sa plec in luna de mire cu altcineva. luna de mire este doar pt noi 2 dupa parerea mea. este adevarat ca in doi nu este atata distractie cum ar fi daca ati fi mai multi, dar nici la fel de romantica cum ar fi in 2. acum depinde ce vreti in luna voastra de mire.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]