Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 16:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 05 Mar 2006, 12:27 
Diva

Citat:

Restaurantul nostru are si specific libanez, am putea alege cateva specialitati de la ei. Pe mine ma bate gandul sa iau niste salate de la ei, sa le pun cu aperitivul.Am incercat si sunt si f gustoase si aspectuase. Mai au si un fel de chiftelute din naut, tare bune, care merg ca aperitiv. Nu stiu ce sa fac, dar mie imi plac. Salatele cel putin sunt racoroase si f bune de vara. Dar mama se teme sa nu ramana invitatii flamanzi (X):lol: In rest, tot cele 3 feluri traditionale: peste, sarmale, friptura

Intrebare: voi la fotograf, cameraman si lautari le dati un meniu intreg??:-`:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 15:46 
Diva

Citat:

Pai cum altfel?
Si fotograful si cameramanul o sa mai ciuguleasca cate ceva si pe-acasa ca ei o sa fie la lucru devreme:wok:

daca ti-as spune...saracul cameramanul meu...a intebat daca trebuie sa-si aduca de acasa sacosa cu sandwichuri..ca cica a mai filmat la 20 de nunti ..si la toate a venit cu pachetul de acasa!!:o:o:o mi-a fost asa mila de el!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 15:53 
Diva

Citat:

Hai ma!!!!!!!!!!
Mi se pare nesimtire.:wokno::wokno::wokno:
Ce naiba? E adevarat ca face un serviciu platit, dar suntem oameni, totusi:wokno::wokno::wokno:

chiar ca e nesimtire!!! cum sa lasi omul nemancat toata ziua? mai ales ca atat cameramanul, cat si fotograful, stau de la inceput la sfarsit!!! :o :o :o si chiar daca ar sta doar cateva ore, cum sa il lasi sa stea intre atatea mese intinse fara sa-i dai papa? :((
nu exista asa ceva!!! eu ma pun in locul lui, cred ca as saliva pe camera... de foame si pofta!!! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 16:09 
Diva

Citat:

chiar ca e nesimtire!!! cum sa lasi omul nemancat toata ziua? mai ales ca atat cameramanul, cat si fotograful, stau de la inceput la sfarsit!!! :o :o :o si chiar daca ar sta doar cateva ore, cum sa il lasi sa stea intre atatea mese intinse fara sa-i dai papa? :((
nu exista asa ceva!!! eu ma pun in locul lui, cred ca as saliva pe camera... de foame si pofta!!! :D

Da ..asa ne-a spus..si e un omuletz...timid si linistit asa..isi vede de treaba lui. E super de treaba!!Daca are careva nevoie ..eu l-as recomanda cu placere!! Ca si pretul este modic!!:-`:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mar 2006, 19:45 
Diva

Citat:

Pai daca il iei varsat, o sa stea in carafe pe masa. Daca il iei la sticla, n-are rost sa-l mai versi.
Oricum da bine, stai linistita.
Eu o sa-l iau varsat, deci o sa am carafe pe masa:wok:

si eu la fel ...tot cu carafe....e perfect asa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 02:40 
Diva

Chiar se scumpesc bauturile de la 1 aprilie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 16:01 
Diva

Citat:
intrebare: 1 milion meniu si contine
aperitiv rece
aperitiv cald
supa
friptura
sarmale
bauturi (vin, suc, bere -cat vrea omu sa bea)

cum e ? prea mult? intra si aranjarea salii in pret si am vazut recent filmat acolo si arata chiar super sala...

super tare faza ca in partea aia a tarii se serveste supa la nunta!!! :D am fost si eu la o nunta la lugoj si toata lumea se dadea de ceasul mortii sa iasa buna "supa de gaina grasa" :D la noi nu se obisnuieste sa se dea supa sau ciorba sau ceva de genul asta... si-mi place cand mai vad si aud noutati :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:13 
Diva

Citat:

Si eu tot de gaina am mancat. Cu taitei de casa. Super a fost. Si mie mi-au placut nuntile unde am vazut chestii diferite fata de ce se face la mine.

Si la voi in Moldova am fost la o nunta care mi-a placut ca era cu vornic. Mult de tot mi-a placut:wok:

ei, da, la tara e cu vornic. si eventual la oras doar la cei care chiar tin la traditie. pentru ca vornicul merge din casa in casa si anunta lumea de nunta, cheama nuntasii... la oras unde sa te duci? la vecinii de bloc? :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]