Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 14:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DECORATIUNI SALA
MesajScris: 23 Feb 2006, 13:27 
Diva

Citat:

:flowers: Fain! Noi trebuie sa facem ceva sa se lumineze sala, ca e micuta si are culori mai inchise (grena cu ....ceva :p)Asa ca o sa punem huse, de satin cred, un crem deschiiiiiiiis, si voal de organza auriu. Baloane doar cateva cu heliu deasupra ringului de dans, si in rest ornamente florale!:ok: Ah, cate idei ar mai fi.....:love:.......dar.......bugetele astea!:((

Bugetele de austeritate!!! :((:(:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 03:12 
Diva

Citat:

Daca ai o poza cu ele aratane-o si noua! Poate ma inspir si eu din ea!!!!!

Pai nu am inca o poza pentru ca am filmat si deocamdata nu am transpus de pe caseta pe calculator.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:28 
Veteran

eu am dicutat acasa la ai mei despre casuta pt dar si tatal meu s-a facut luntre si punte si aseara a zis ca e aproape gata una din lemn (l-a ajutat un coleg) si au facut-o dupa un model adus de mine......:ok: am avut surpriza sa vad ca ii face placere sa-mi sustina "nebuniile"........e un scump...mai ramane cand e gata sa o decorez ...cumva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:36 
Diva

chiar aseara am intrat a suta oara pe site-ul vostru sa-mi fac o idee si un plan. mi-a placut cate ceva. ideea e ca restaurantul unde vom face nunta e inca in renovare si nu stiu cum va iesi, sa-mi dau seama ce-mi doresc. dar am luat numerele de telefon de pe site si sigur va contactez :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:13 
Veteran

Citat:

Da intreaba-l din ce o face si daca e complicat. Sau daca ai un model pe hartie, cu dimensiuni si tot, da-mi-l si mie pe privat, te rog, ca l-as pune si eu pe tata-socru(X)

ok s-a facut stiu ca a facut rost de lemn si aflu detalii sau poate o aduce azi si iti spun... ieri ne framanta cum facem sa ramana o parte usor de desfacut ca daca o inchidem ermetic nu mai scoatem plicurile intregi....:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:19 
Diva

Citat:

ok s-a facut stiu ca a facut rost de lemn si aflu detalii sau poate o aduce azi si iti spun... ieri ne framanta cum facem sa ramana o parte usor de desfacut ca daca o inchidem ermetic nu mai scoatem plicurile intregi....:p

nu cred ca o va face din lemn...este prea greu ...si se imbina ciudat!! E si prea multa munca!! Eu cred ca va folosi PFL sau PAL pentru ca sunt mai usoare si chiar se pot lipi intre ele (scapati de batutul cuielor) ...ahh ..si inca ceva ...sunt materiale plastice speciale (stiplex,..etc) care s-ar imbina perfect! %%-:-`%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:33 
Diva

Citat:

Ce le stie, ma, fata asta! Ca un om mare, zau!
Eu habar n-am ce e ala ce-ai zis tu:blink::lips:

uffffffff.eu sunt baietoi ....remember??? Ei si cand eram mik..mai cascam gura pe langa tata cand mai facea una alta....asa ca PAL = placi aglomerate din lemn ...iar PFL = habar nu mai am .....:~*:p:p:p:p:p ...la combinatele de prelucrare a lemnului se gasesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2006, 12:20 
Diva

Citat:

uffffffff.eu sunt baietoi ....remember??? Ei si cand eram mik..mai cascam gura pe langa tata cand mai facea una alta....asa ca PAL = placi aglomerate din lemn ...iar PFL = habar nu mai am .....:~*:p:p:p:p:p ...la combinatele de prelucrare a lemnului se gasesc!

PFL=placi din fibre de lemn...dar PAL-ul e cel mai des folosit in momentul de fata, nu pentru ca ar fi mai bun ci pentru ca e mai ieftin...ei, nu doar baietii se pricep la treburi de astea...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 16:14 
Diva

Citat:

PFL=placi din fibre de lemn...dar PAL-ul e cel mai des folosit in momentul de fata, nu pentru ca ar fi mai bun ci pentru ca e mai ieftin...ei, nu doar baietii se pricep la treburi de astea...:)

eh....:p:p:p asa....merci de completare ...uitasem ce semnifica prescurtarea!
(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:28 
Veteran

Da intreaba-l din ce o face si daca e complicat. Sau daca ai un model pe hartie, cu dimensiuni si tot, da-mi-l si mie pe privat, te rog, ca l-as pune si eu pe tata-socru(X)

a avut intradevar placi subtiri eu le zic de lemn ca altfel nu stiu dar ca sa nu ma pierd in amanunte cand este gata si vopsita ii fac o poza si o pun aici ca si asa rochita ma chiunui sa o pozez da e asa bine pusa in sac ca am tot amanat si parca sa o pozez asa pe umeras....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:34 
Veteran

Citat:

Sa-mi spui si mie cum ai facut ca si eu vreau sa-i fac niste poze da pe umeras nu se intelege nimic.
Daca o imbrac pe o domnisoara cu ea?(?)

nu m-am gandit dar suna bine ar fi o solutie pt ca pe umeras se pierde total farmecul da se vede dar nu cum trebuie si ar arata caraghios langa celelalte de la galerie de aceea tot aman

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:59 
Diva

Citat:

a avut intradevar placi subtiri eu le zic de lemn ca altfel nu stiu dar ca sa nu ma pierd in amanunte cand este gata si vopsita ii fac o poza si o pun aici ca si asa rochita ma chiunui sa o pozez da e asa bine pusa in sac ca am tot amanat si parca sa o pozez asa pe umeras....

eu ma gandesc ca, daca tot vreti sa construiti voi casuta, in loc de material lemnos mai bine folositi spuma de mare....polistiren...stiti despre ce vorbesc?(chestie dintr-aia care se foloseste in cutii pentru protectia aparatelor, etc) e mai usor de taiat, e mai usor si mult mai usor de imbinat,se poate taia linistit cu un cutter...si e si mai ieftin....stiu ca se gaseste la Metro, asta la noi...dar se vinde doar la baxuri destul de mari...

eu nu vreau casuta dar daca as vrea..cred ca ar fi cea mai buna alegere....desigur ca, din polistiren, nu faci o casuta foarte rezistenta, avand in vedere ca e material care se rupe relativ usor...dar pentru o nunta cred ca e ok...si usor de transportat...si oricum, nu cred ca o sa se sprijine nimeni de ea...sau sa o arunce de pamant...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]