Ultima vizită a fost: Acum este 02 Iul 2025, 08:34


Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 12 Apr 2006, 19:48 
Veteran

Membru din: 17 Dec 2005, 02:34
Mesaje: 306
eu am 1 mil 200 si contine la inceput salata de fructe...dupa aceea aperitiv,sarmale,peste,friptura,bautura,cafeaua..servirea..si prajiturile cred ca le ducem noi...cumparate bineinteles.


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 12 Apr 2006, 19:55 
Veteran

Membru din: 17 Dec 2005, 02:34
Mesaje: 306
Citat:

misto :) decoratiuni?

si noi facem prajiturile la laborator unde fac si tortul :D minunea aia ce am pus la galerie

nu am vb inca de decoratiuni...dar am inteles ca se ocupa tot ei de asta.


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 12 Apr 2006, 19:58 
Veteran

Membru din: 17 Dec 2005, 02:34
Mesaje: 306
Citat:

:wok: buna afacere :)

super buna...si ce-i bine ca restaurantul e de 3 stele si a fost renovat anul trecut si arata super marfa.


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mai 2006, 14:08 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 20 Ian 2006, 15:40
Mesaje: 3043
Citat:
MENIUL MEU:

Este o combinatie intre italian si spaniol...si cateva platouri romanesti! Vom avea bufet suedez cu chelneri care sa serveasca si barman pentru bauturi:

* Calamari alla Grilla (calamari la gratar)
* Misto di Frutti di Mare ( scoici, creveti, calamari, sos rosii, ulei de masline)
* Dorada alla Griglia (peste Dorada la gratar)
* Salau Meuniere( file de salau, sos meuniere)
* Pollo alla Napoli (piept de pui, crema de smantana, parmezan, gorgonzola)
* Involtini Alla Romana ( piept de pui, ciuperci, mozarella, prosciuto, sos panna)
* Filetto ai funghi porcini( muschi de vita, ciuperci de padure, cognac)
* Double Cote D'Agneau (coasta de miel, ulei de masline, vin rosu, usturoi, ciuperci)
* Bistecca ai Ferri( cotlet de manzat fezandat cu rozmarin)
* Funghi Ripieni ( ciuperci umplute cu carne de vita, parmigiano in sos de vin alb)
* Formaggio ai frutti ( platou de branzeturi cu fructe)
* Copolla ( salata verde, sunca, ou, masline, branza, rosii, focaccia)
* pollo Casablanca (piept de pui, curry, nuca cocos, sos alb)
* Scaloppina Asparagi e gorgonzola( file de vitel, sparanghel, gorgonzola, smantana)
* Scaloppina alla pizzaiole( muschi de porc, ciuperci, ardei gras, masline, sos rosii, capere, peperoncini)
* Gnocchi al pomodore fresco ( gnochi, sos rosii, fresh)
* Penne Siciliane al forno ( pui, ciuperci, cacon italian, sos rosii la cuptor)
* Pellmaga de Pollo Dijon ( piept de pui in sos de mustar Dijon)
* Hidago de Pollo Forestal ( ficatei de pui cu ciuperci si sos de vin alb)
* Calamares a la Romana ( calamari pane)
* Muslitos ( pulpa de crab pane)
* Champiniones Rellenos con Chorizo Noul ( ciuperci la cuptor cu carnaciori picanti spanioli)
* Cerdo en salsa de Queso( muschi de porc in sos de branza)

* PLATOU ROMANESC: carnati plescoi, ficatei in bacon, ciuperci la gratar, crochete cascaval, frigarui asortate, muraturi, cartofi prajiti, ceafa de porc)

GARNITURI:
* verdure sote (legume sote)
* patate alla forno( cartofi la cuptor, rozmarin, ulei de masline)
* patate alla des ( cartofi, unt, mozarella, smantana)

DESERT:
* Nucces Caramel con Helado( nuci caramel cu inghetata)
* Nucces Caramel con Macedona (nuci caramel cu salata de fructe)
* Crema Catalana ( Crema de zahar ars)
* Leche Prita (Prajitura cu vanilie si lamaie)
* Tort
* Fructe: ananas, banane, mango, papaya, kiwi

BAUTURI:
* Teachers
* Jack Daniel's
* Chivas Regal
* Martini
* Campari
* Bacardi Breezer
* Sampanie Freixenet
* Vina Sol (vin rosu)
* Sangre de Toro ( Vin rosu)
* Domain Ceptura ( vin alb)
* Castle Rock- Riesling ( vin alb)
* Sucuri naturale

CAFEA:
* cu cofeina/fara cofeina
* Cafe con Hielo ( cu gheata)
* Cafe del Tiempo ( gheata si lamaie)
* cafe con Leche ( cu lapte)
* Capuccino
* Frappe
* Carajillo ( cu cognac)
* Irlandes( whisky, frisca)


CAM ATAT!!! DACA MAI TREBUIE CEVA..ASTEPT AJUTORUL VOSTRU!! :flowers:

nu e cam multa mancare???? adik cam multe feluri de mancare!!nu cred ca o sa le ajunga o noapte sa le deguste pe toate!!:p(X):p:p:p(X)(X)


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mai 2006, 14:15 
Diva

Membru din: 13 Ian 2006, 23:13
Mesaje: 975
Citat:
nu e cam multa mancare???? adik cam multe feluri de mancare!!nu cred ca o sa le ajunga o noapte sa le deguste pe toate!!:p(X):p:p:p(X)(X)



bine spus...sa le deguste...nimic mai mult !
dar, stim toate...fiecare isi organizeaza nunta dupa bunul plac...


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mai 2006, 14:36 
Veteran

Membru din: 17 Dec 2005, 02:34
Mesaje: 306
Citat:
MENIUL MEU:

Este o combinatie intre italian si spaniol...si cateva platouri romanesti! Vom avea bufet suedez cu chelneri care sa serveasca si barman pentru bauturi:

* Calamari alla Grilla (calamari la gratar)
* Misto di Frutti di Mare ( scoici, creveti, calamari, sos rosii, ulei de masline)
* Dorada alla Griglia (peste Dorada la gratar)
* Salau Meuniere( file de salau, sos meuniere)
* Pollo alla Napoli (piept de pui, crema de smantana, parmezan, gorgonzola)
* Involtini Alla Romana ( piept de pui, ciuperci, mozarella, prosciuto, sos panna)
* Filetto ai funghi porcini( muschi de vita, ciuperci de padure, cognac)
* Double Cote D'Agneau (coasta de miel, ulei de masline, vin rosu, usturoi, ciuperci)
* Bistecca ai Ferri( cotlet de manzat fezandat cu rozmarin)
* Funghi Ripieni ( ciuperci umplute cu carne de vita, parmigiano in sos de vin alb)
* Formaggio ai frutti ( platou de branzeturi cu fructe)
* Copolla ( salata verde, sunca, ou, masline, branza, rosii, focaccia)
* pollo Casablanca (piept de pui, curry, nuca cocos, sos alb)
* Scaloppina Asparagi e gorgonzola( file de vitel, sparanghel, gorgonzola, smantana)
* Scaloppina alla pizzaiole( muschi de porc, ciuperci, ardei gras, masline, sos rosii, capere, peperoncini)
* Gnocchi al pomodore fresco ( gnochi, sos rosii, fresh)
* Penne Siciliane al forno ( pui, ciuperci, cacon italian, sos rosii la cuptor)
* Pellmaga de Pollo Dijon ( piept de pui in sos de mustar Dijon)
* Hidago de Pollo Forestal ( ficatei de pui cu ciuperci si sos de vin alb)
* Calamares a la Romana ( calamari pane)
* Muslitos ( pulpa de crab pane)
* Champiniones Rellenos con Chorizo Noul ( ciuperci la cuptor cu carnaciori picanti spanioli)
* Cerdo en salsa de Queso( muschi de porc in sos de branza)

* PLATOU ROMANESC: carnati plescoi, ficatei in bacon, ciuperci la gratar, crochete cascaval, frigarui asortate, muraturi, cartofi prajiti, ceafa de porc)

GARNITURI:
* verdure sote (legume sote)
* patate alla forno( cartofi la cuptor, rozmarin, ulei de masline)
* patate alla des ( cartofi, unt, mozarella, smantana)

DESERT:
* Nucces Caramel con Helado( nuci caramel cu inghetata)
* Nucces Caramel con Macedona (nuci caramel cu salata de fructe)
* Crema Catalana ( Crema de zahar ars)
* Leche Prita (Prajitura cu vanilie si lamaie)
* Tort
* Fructe: ananas, banane, mango, papaya, kiwi

BAUTURI:
* Teachers
* Jack Daniel's
* Chivas Regal
* Martini
* Campari
* Bacardi Breezer
* Sampanie Freixenet
* Vina Sol (vin rosu)
* Sangre de Toro ( Vin rosu)
* Domain Ceptura ( vin alb)
* Castle Rock- Riesling ( vin alb)
* Sucuri naturale

CAFEA:
* cu cofeina/fara cofeina
* Cafe con Hielo ( cu gheata)
* Cafe del Tiempo ( gheata si lamaie)
* cafe con Leche ( cu lapte)
* Capuccino
* Frappe
* Carajillo ( cu cognac)
* Irlandes( whisky, frisca)


CAM ATAT!!! DACA MAI TREBUIE CEVA..ASTEPT AJUTORUL VOSTRU!! :flowers:

mie mi se pare k,avand in vedere ca nu-i meniu traditional...cu sarmale...si alte chestii...merge...
Si nu mi se par prea multe...mi se par k...ca dc te gandesti ca si la meniul traditional,la aperitiv..sunt o sumedenie d e fluri...si dc le-ai enumera...ti s-ar parea multe...
Deci mie mi se pare k...adik supeeeeeeeeer...vreau si eu sa gust...toate denumirile alea:blink:


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mai 2006, 14:39 
Diva

Membru din: 21 Dec 2005, 16:21
Mesaje: 1034
Citat:
mie mi se pare k,avand in vedere ca nu-i meniu traditional...cu sarmale...si alte chestii...merge...
Si nu mi se par prea multe...mi se par k...ca dc te gandesti ca si la meniul traditional,la aperitiv..sunt o sumedenie d e fluri...si dc le-ai enumera...ti s-ar parea multe...
Deci mie mi se pare k...adik supeeeeeeeeer...vreau si eu sa gust...toate denumirile alea:blink:


si mie mi se pare ok, mai ales ca e bufet suedez...
mi-ar fi placut sa-mi pot permite asa un meniu, dar poate doar la o petrecere intre amici, la 170 de persoane... no way!! :D


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 09 Mai 2006, 19:50 
Diva

Membru din: 13 Oct 2005, 02:34
Mesaje: 668
Citat:


nu e bine spus sa le deguste....ca doar nu aduc un platou din fiecare...o sa fie suficienta mancare pt toata lumea.....tinand cont ca aduc din fiecare fel de mancare portii pt toti!! asa ca.....:wokno:


Eu cred ca se referea la faptul ca e multa mancare si invitatii nu vor avea timp sa manance pe rupte din toate ci numai sa le deguste.


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 10 Mai 2006, 03:38 
Junior

Membru din: 07 Mai 2006, 04:15
Mesaje: 68
Citat:
si noi o sa avem meniu clasic, dar la Galati nu am mancat niciodata sarmale la nunta si oricum nu as vrea, eu as vrea sa renunt si la peste...dar cica se mananca...
dar ceva concret legat de aperitiv? cum faceti?a aveti bucati simple de cascaval, etc sau le cosmetizati? (in rulouri unplute cu nu stiu ce)

gaby

NU se mai dau demult sarmale .. a trecut moda nu ma e in trend!
Si cu aperitivele trebuie sa se descurce bucatarii cu ele. La noii ne au prezentat o oferta destul de placuta ochiului...lebada cu chestii si diverse..:blink:

Si tot meniul arata ok in acord cu sala.Se ridica la nivelul asteptarilor. SFAT PENTRU TOTI: testati meniul!
comndati de proba si verificati bucatariile ca nu se stie niciodata!!!Unde nu te astepti ai surprize..


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 10 Mai 2006, 03:43 
Junior

Membru din: 07 Mai 2006, 04:15
Mesaje: 68
Citat:
MENIUL MEU:

Este o combinatie intre italian si spaniol...si cateva platouri romanesti! Vom avea bufet suedez cu chelneri care sa serveasca si barman pentru bauturi:

* Calamari alla Grilla (calamari la gratar)
* Misto di Frutti di Mare ( scoici, creveti, calamari, sos rosii, ulei de masline)
* Dorada alla Griglia (peste Dorada la gratar)
* Salau Meuniere( file de salau, sos meuniere)
* Pollo alla Napoli (piept de pui, crema de smantana, parmezan, gorgonzola)
* Involtini Alla Romana ( piept de pui, ciuperci, mozarella, prosciuto, sos panna)
* Filetto ai funghi porcini( muschi de vita, ciuperci de padure, cognac)
* Double Cote D'Agneau (coasta de miel, ulei de masline, vin rosu, usturoi, ciuperci)
* Bistecca ai Ferri( cotlet de manzat fezandat cu rozmarin)
* Funghi Ripieni ( ciuperci umplute cu carne de vita, parmigiano in sos de vin alb)
* Formaggio ai frutti ( platou de branzeturi cu fructe)
* Copolla ( salata verde, sunca, ou, masline, branza, rosii, focaccia)
* pollo Casablanca (piept de pui, curry, nuca cocos, sos alb)
* Scaloppina Asparagi e gorgonzola( file de vitel, sparanghel, gorgonzola, smantana)
* Scaloppina alla pizzaiole( muschi de porc, ciuperci, ardei gras, masline, sos rosii, capere, peperoncini)
* Gnocchi al pomodore fresco ( gnochi, sos rosii, fresh)
* Penne Siciliane al forno ( pui, ciuperci, cacon italian, sos rosii la cuptor)
* Pellmaga de Pollo Dijon ( piept de pui in sos de mustar Dijon)
* Hidago de Pollo Forestal ( ficatei de pui cu ciuperci si sos de vin alb)
* Calamares a la Romana ( calamari pane)
* Muslitos ( pulpa de crab pane)
* Champiniones Rellenos con Chorizo Noul ( ciuperci la cuptor cu carnaciori picanti spanioli)
* Cerdo en salsa de Queso( muschi de porc in sos de branza)

* PLATOU ROMANESC: carnati plescoi, ficatei in bacon, ciuperci la gratar, crochete cascaval, frigarui asortate, muraturi, cartofi prajiti, ceafa de porc)

GARNITURI:
* verdure sote (legume sote)
* patate alla forno( cartofi la cuptor, rozmarin, ulei de masline)
* patate alla des ( cartofi, unt, mozarella, smantana)

DESERT:
* Nucces Caramel con Helado( nuci caramel cu inghetata)
* Nucces Caramel con Macedona (nuci caramel cu salata de fructe)
* Crema Catalana ( Crema de zahar ars)
* Leche Prita (Prajitura cu vanilie si lamaie)
* Tort
* Fructe: ananas, banane, mango, papaya, kiwi

BAUTURI:
* Teachers
* Jack Daniel's
* Chivas Regal
* Martini
* Campari
* Bacardi Breezer
* Sampanie Freixenet
* Vina Sol (vin rosu)
* Sangre de Toro ( Vin rosu)
* Domain Ceptura ( vin alb)
* Castle Rock- Riesling ( vin alb)
* Sucuri naturale

CAFEA:
* cu cofeina/fara cofeina
* Cafe con Hielo ( cu gheata)
* Cafe del Tiempo ( gheata si lamaie)
* cafe con Leche ( cu lapte)
* Capuccino
* Frappe
* Carajillo ( cu cognac)
* Irlandes( whisky, frisca)


CAM ATAT!!! DACA MAI TREBUIE CEVA..ASTEPT AJUTORUL VOSTRU!! :flowers:


Chiar crezi ca s epoate degusta intr o noapte tot meniul acesta? E SUPER TARE SI IMI PARE DESTUL DE BINE ECHILIBRAT SI ASORTAT DAR PENTRU CE INTERVAL ORAR SI CE BUGET????


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 10 Mai 2006, 03:44 
Junior

Membru din: 07 Mai 2006, 04:15
Mesaje: 68
Citat:
MENIUL MEU:

Este o combinatie intre italian si spaniol...si cateva platouri romanesti! Vom avea bufet suedez cu chelneri care sa serveasca si barman pentru bauturi:

* Calamari alla Grilla (calamari la gratar)
* Misto di Frutti di Mare ( scoici, creveti, calamari, sos rosii, ulei de masline)
* Dorada alla Griglia (peste Dorada la gratar)
* Salau Meuniere( file de salau, sos meuniere)
* Pollo alla Napoli (piept de pui, crema de smantana, parmezan, gorgonzola)
* Involtini Alla Romana ( piept de pui, ciuperci, mozarella, prosciuto, sos panna)
* Filetto ai funghi porcini( muschi de vita, ciuperci de padure, cognac)
* Double Cote D'Agneau (coasta de miel, ulei de masline, vin rosu, usturoi, ciuperci)
* Bistecca ai Ferri( cotlet de manzat fezandat cu rozmarin)
* Funghi Ripieni ( ciuperci umplute cu carne de vita, parmigiano in sos de vin alb)
* Formaggio ai frutti ( platou de branzeturi cu fructe)
* Copolla ( salata verde, sunca, ou, masline, branza, rosii, focaccia)
* pollo Casablanca (piept de pui, curry, nuca cocos, sos alb)
* Scaloppina Asparagi e gorgonzola( file de vitel, sparanghel, gorgonzola, smantana)
* Scaloppina alla pizzaiole( muschi de porc, ciuperci, ardei gras, masline, sos rosii, capere, peperoncini)
* Gnocchi al pomodore fresco ( gnochi, sos rosii, fresh)
* Penne Siciliane al forno ( pui, ciuperci, cacon italian, sos rosii la cuptor)
* Pellmaga de Pollo Dijon ( piept de pui in sos de mustar Dijon)
* Hidago de Pollo Forestal ( ficatei de pui cu ciuperci si sos de vin alb)
* Calamares a la Romana ( calamari pane)
* Muslitos ( pulpa de crab pane)
* Champiniones Rellenos con Chorizo Noul ( ciuperci la cuptor cu carnaciori picanti spanioli)
* Cerdo en salsa de Queso( muschi de porc in sos de branza)

* PLATOU ROMANESC: carnati plescoi, ficatei in bacon, ciuperci la gratar, crochete cascaval, frigarui asortate, muraturi, cartofi prajiti, ceafa de porc)

GARNITURI:
* verdure sote (legume sote)
* patate alla forno( cartofi la cuptor, rozmarin, ulei de masline)
* patate alla des ( cartofi, unt, mozarella, smantana)

DESERT:
* Nucces Caramel con Helado( nuci caramel cu inghetata)
* Nucces Caramel con Macedona (nuci caramel cu salata de fructe)
* Crema Catalana ( Crema de zahar ars)
* Leche Prita (Prajitura cu vanilie si lamaie)
* Tort
* Fructe: ananas, banane, mango, papaya, kiwi

BAUTURI:
* Teachers
* Jack Daniel's
* Chivas Regal
* Martini
* Campari
* Bacardi Breezer
* Sampanie Freixenet
* Vina Sol (vin rosu)
* Sangre de Toro ( Vin rosu)
* Domain Ceptura ( vin alb)
* Castle Rock- Riesling ( vin alb)
* Sucuri naturale

CAFEA:
* cu cofeina/fara cofeina
* Cafe con Hielo ( cu gheata)
* Cafe del Tiempo ( gheata si lamaie)
* cafe con Leche ( cu lapte)
* Capuccino
* Frappe
* Carajillo ( cu cognac)
* Irlandes( whisky, frisca)


CAM ATAT!!! DACA MAI TREBUIE CEVA..ASTEPT AJUTORUL VOSTRU!! :flowers:


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 10 Mai 2006, 03:45 
Junior

Membru din: 07 Mai 2006, 04:15
Mesaje: 68
Citat:
nu e cam multa mancare???? adik cam multe feluri de mancare!!nu cred ca o sa le ajunga o noapte sa le deguste pe toate!!:p(X):p:p:p(X)(X)

CRED CA E MULTA SI EU DAR.. TRE SA TE GANDESTI CA ACOPERA FOARTE MNULTE GUSTURI SI... INN FELUL ACESTA E TOSTA LUMEA SATISFACUITA GASTRONOMIC CU SIGURANTA!!!


Sus
Neconectat Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Translation/Traducere: phpBB România