Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 21:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 10 Mai 2006, 13:33 
Diva

Citat:
CRED CA E MULTA SI EU DAR.. TRE SA TE GANDESTI CA ACOPERA FOARTE MNULTE GUSTURI SI... INN FELUL ACESTA E TOSTA LUMEA SATISFACUITA GASTRONOMIC CU SIGURANTA!!!

am si eu o rugaminte... nu mai scrieti cu majuscule, ca aici nimeni n-ar trebui sa tipe la nimeni... :flowers: :love: (nu ca o fac eu pe webmasterul, dar e obositor de citit). merci de intelegere. :lips:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Meniurile: traditionale sau speciale?
MesajScris: 11 Mai 2006, 19:20 
Junior

Citat:

am si eu o rugaminte... nu mai scrieti cu majuscule, ca aici nimeni n-ar trebui sa tipe la nimeni... :flowers: :love: (nu ca o fac eu pe webmasterul, dar e obositor de citit). merci de intelegere. :lips:

Multumim gina_d pentru ajutor. Asa este fetelor ...pe internet scrisul cu majuscule este echivalent cu Tipatul. Asa ca haideti sa pastram discutiile "calme"...:ok::wok:

Mersi,

Diana...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 19 Mai 2006, 15:47 
Diva

Citat:

Eu cateodata astept mai mult sarmalele decat friptura:D

la noi nu exista sarmale in meniu... chiar aseara vorbeam cu o prietena de la constanta (care va veni la nunta) si-mi spunea ca abia asteapta sa vada cum facem noi sarmalele :D si a fost tare mirata sa auda ca la noi nu se servesc sarmale la nunta :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2006, 16:19 
Nou Venit

daca la voi nu se mai servesc de mult sarmale,la noi inca se servesc la nunti cu "piftii",ceva ciudat dar pe placul celor de aici:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2006, 00:33 
Diva

Citat:

nici la noi nu se mai servesc sarmale si nici n-as vrea :rocker:

la noi nu e obligatoriu...dar eu vreau...neaparat, mai ales ca o sa fie facute acasa...nu la restaurant...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 13:15 
Diva

in sfarsit am ajuns si eu la sala!!!! :D de cand am angajat restaurantul sala a intrat in renovari si abia vineri am reusit si eu sa trec pe acolo si sa vb cu patronii... mi-am luat o mare piatra de pe inima :D... si sala e f frumoasa, sunt tare incantata de ea... si am stabilit si meniul: aperitiv (rulou de kaiser cu ficat de pui, cascaval, muschi, rulou de sunca cu salata de cruditati, ardei umpluti cu branza, muschi umplut cu branza si spanac, pastrama de porc, crochete cu susan, rosii, castraveti, salata verde), pulpa de pui umpluta cu cascaval si ciuperci + legume mexicane (sau filet de salau cu cartofi natur - inca nu m-am hotarat... cu aviara asta :mellow:), cotlet de porc cu cartofi prajiti, 2 cafele, tort, prajituri, crantanele, fructe... cam asta-i :p sper sa se sature :D
aaaaa, am uitat... meniul e 1 milion (fara tort, crantanele, etc), in care sunt incluse si husele de scaune si lumanarele pe trepte :huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]