Ultima vizită a fost: Acum este 03 Iul 2025, 19:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 05 Iun 2006, 18:16 
Diva

Citat:
eu tot meniu traditional am si sunt pro pt el
true:wok::wok::ok::ok:;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 18:10 
Veteran

Citat:
NU se mai dau demult sarmale .. a trecut moda nu ma e in trend!
am vb cu cineva care a fost la o nunta si-mi spunea ca au fost tot felul de mancaruri sofisticate si nu le-a placut,nici foarte traditionala dar nici sofisticate pt ca nu toata lumea mananca si decat sa plece lumea cu burta goala si sa nu le placa...sa ne placa noua dar le adaptam si in functie de nuntasi,vin si oameni mai fitosi dar si oameni simpli...

hai sa fim seriosi..aperitivul il mananca toat lumea....alege din tot si tot ciuguleste cate ceva...sarmalele iar toata lumea...ca e mancarea romanului...iar friptura...cine oare nu manaca?...poate cineva vegetarian...si nu am ce sa ii fac...peste sa zicem ca poate nu mananca toata lumea...da se satura cu restul...eu tot mancarea cunoscuta de toata lumea o servesc...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 12:55 
Senior

Am o dilema! Care e ordinea de servire? sarmale, peste, friptura? sau peste, sarmale, friptura? ca nu mai stiu! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 13:04 
Senior

Citat:

Peste-sarmale-friptura:ok:

MERCI! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 19:38 
Diva

Citat:
si eu sunt de parere ca trebuie mers pe meniul clasic! noi asa am facut dar am adaugat si ceva mai deosebit la aperitiv si pestele va fi somon file cu un sos absolut senzational, in rest avem sarmale si friptura (combinata)!
am ales asa pentru ca vom avea mai toate tipurile de invitati la nunta, adica de la persoane simple pana la persoane mai fitoase!
oricum romanu' pana nu mananca o portie de sarmale la nunta zice ca n-a fost la nunta!:D

si noi am mers pe meniul clasic , dar am adaugat la aperitiv ceva specialitati grecesti (restaurantul este cu specific grecesc), peste, pusesem sarmale, dar m-am razgandit acum o luna si am bagat o rulada delicioasa greceasca (cu carne tocata si garnitura ciuperci), friptura.
as baga si inghetata dar nu stiu unde s-o bag.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]