Citat:
Pai asa se intampla mereu cu cei care vor sa vada mai multe chestii. Zic ei ca sa le ia prin comparatie si este excat faza cu "parfumurile". Te dai cu mai multe si uiti ce miros au spre sfarsit. De-asta te-ai intors la primul.
Eu fac altfel. Cand imi place ceva, ei bine acel "ceva" il iau imediat. Nu mai stau pe ganduri ca daca..; ca tra, la, la . Asa am procedat si cu sotul:love::-`
Haideti sa va spun ce au avut eu si cant m-a costat
- huse scaune + mese - aproximativ 220 ( culoare auriu)
- sfesnic cu lumanari albe pe mese ( cate doua /tri) imbracate cu flori)
- drapaje scara si drajape ferestre
- doua perdele de lumini
- inima din drapaje si flori naturale masa mirilor
- buchet masa mirilor si buchet masina mireasa
- buchetele masini.
- servete aurii
asta m-au costs vreo 17 miloane parca
- marturiile le-am facut eu.. m-au costat ceva dar a meritat ( aurii legae cu flori de acelea care se pun in piept ) pacat ca nu am nici o poza.. poate mai gasesc pe acasa si vi le arat..
Ideea e ca am cumparat florile de laget din E... ( stiti voi) cu 10 mii -- 12 bucati... cu o saptaman inainte de nunta mi-am dat seama ca nu am luat flori de pus in piept la invitati... si nu am mai avut timp sa ma dus asa ca le-am luat din centrul Bucurestiului cu 5 mii bucata

:mellow: Bataie de joc.. daca nu ar mai cumpara nimeni.. s-ar linisti.. cu scorurile astea......
Pernuat de verighete, jibenul, cosulete au fost facute dupa gustul meu.. adica din satin... aceeasi culoare cu tematica nuntii adica cu crem si auriu.. le-am facut din timp si au iesit excelente.......