Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 18:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DECORATIUNI SALA
MesajScris: 16 Aug 2006, 14:52 
Junior

Citat:

Si baloanele fac o sala frumoasa.;)

dar ce ziceti de poza de pe pagina mea? cea cu baloane albe si ceva plante printre ele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 19:21 
Nou Venit

da si eu zic ca baloanele fac o sala sa arate bine, daca este mica dau senzatia de spatiu...sunt super

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 10:42 
Diva

Citat:

dar ce ziceti de poza de pe pagina mea? cea cu baloane albe si ceva plante printre ele?
interesant...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2006, 06:05 
Nou Venit

Eu am ales arcada din flori si tull pentru masa de prezidiu,de ea am rezemat si lumanarile si a aratat foarte bine.Noi nu am ales baloane pentru ca nu ne placeau,am avut aranjamente florale in ton cu buchetul meu,huse de scaune,esarfe pentru mese,place-carduri si marturii asortate.Stalpul imbracat in luminite a fost singurul care nu a iesit cum ne asteptam.Noi am comandat ceva si ne-am trezit cu o instalatie de pom imbracata in tull care inconjurau"lejer" stalpul respectiv.Dar de ce sa ne facem sange rau doar din atata lucru??!!?:D Insa pana am gasit agentia care sa-mi placa,am incercat toate agentiile din oras:gun:,si pana la urma,am ramas tot la prima pe care o vazusem
:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2006, 17:14 
Junior

Citat:

Pai asa se intampla mereu cu cei care vor sa vada mai multe chestii. Zic ei ca sa le ia prin comparatie si este excat faza cu "parfumurile". Te dai cu mai multe si uiti ce miros au spre sfarsit. De-asta te-ai intors la primul.
Eu fac altfel. Cand imi place ceva, ei bine acel "ceva" il iau imediat. Nu mai stau pe ganduri ca daca..; ca tra, la, la . Asa am procedat si cu sotul:love::-`

Haideti sa va spun ce au avut eu si cant m-a costat
- huse scaune + mese - aproximativ 220 ( culoare auriu)
- sfesnic cu lumanari albe pe mese ( cate doua /tri) imbracate cu flori)
- drapaje scara si drajape ferestre
- doua perdele de lumini
- inima din drapaje si flori naturale masa mirilor
- buchet masa mirilor si buchet masina mireasa
- buchetele masini.
- servete aurii
asta m-au costs vreo 17 miloane parca
- marturiile le-am facut eu.. m-au costat ceva dar a meritat ( aurii legae cu flori de acelea care se pun in piept ) pacat ca nu am nici o poza.. poate mai gasesc pe acasa si vi le arat..
Ideea e ca am cumparat florile de laget din E... ( stiti voi) cu 10 mii -- 12 bucati... cu o saptaman inainte de nunta mi-am dat seama ca nu am luat flori de pus in piept la invitati... si nu am mai avut timp sa ma dus asa ca le-am luat din centrul Bucurestiului cu 5 mii bucata
:mellow::mellow: Bataie de joc.. daca nu ar mai cumpara nimeni.. s-ar linisti.. cu scorurile astea......
Pernuat de verighete, jibenul, cosulete au fost facute dupa gustul meu.. adica din satin... aceeasi culoare cu tematica nuntii adica cu crem si auriu.. le-am facut din timp si au iesit excelente.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 12:34 
Diva

Citat:

- sfesnic cu lumanari albe pe mese ( cate doua /tri) imbracate cu flori)
- drapaje scara si drajape ferestre
- doua perdele de lumini

Imi place ideea cu sfesnicele. Le-ai cumparat special? De unde? Si mai ales, ce ai facut cu ele dup-aia? LA fel vroiam sa te intreb de drapaj: cat ai luat si ce ai facut cu el dup-aia? :D
Iar perdelele de lumini... tot tu le-ai luat? Nu le-ai inchiriat? (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 14:04 
Junior

Citat:
Imi place ideea cu sfesnicele. Le-ai cumparat special? De unde? Si mai ales, ce ai facut cu ele dup-aia? LA fel vroiam sa te intreb de drapaj: cat ai luat si ce ai facut cu el dup-aia? :D
Iar perdelele de lumini... tot tu le-ai luat? Nu le-ai inchiriat? (?)

- sfesnicele, drapajele, husele, perdeaua de lumnini, servetele au fost inchiriate de la o firma de organizat nunti. Trebuia sa fie si un balon jumbo cu baloane dar cand am ajuns am aflat ca nu s-a mai putut pune ( cei de la fima s-au certat rau cu cei de la restaurant) .. pot sa iti spun ca cei de la restaurnt au luat dupa nunta toate lumanarile:wokno: la ce le-or fi trebuit nu stiu... ( cred ca un sfesnic costa vreo 150 de mii de inchirita, cu toto cu lumanare si flori)
- doar marturile, cosuletele, pernuta de verighete au fost facute de noi, cu ceva ajutor.
- paharele de miri , cutitul si paleta de tort le-am primit cadou
- statueta de tort, artifiicile, tuburile de confetii le-am luat din Bucuresti.
Cred ca se poate cumpara si de catre miri drapaje ( din voal) tin minte ca au fost vreo 3 m la scara.. la ferestre habar n-am...nu imi amintesc. Asta daca ai pe cineva care sa se ocupe de aranjat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:42 
Veteran

Citat:
- sfesnicele, drapajele, husele, perdeaua de lumnini, servetele au fost inchiriate de la o firma de organizat nunti. Trebuia sa fie si un balon jumbo cu baloane dar cand am ajuns am aflat ca nu s-a mai putut pune ( cei de la fima s-au certat rau cu cei de la restaurant) .. pot sa iti spun ca cei de la restaurnt au luat dupa nunta toate lumanarile:wokno: la ce le-or fi trebuit nu stiu... ( cred ca un sfesnic costa vreo 150 de mii de inchirita, cu toto cu lumanare si flori)
- doar marturile, cosuletele, pernuta de verighete au fost facute de noi, cu ceva ajutor.
- paharele de miri , cutitul si paleta de tort le-am primit cadou
- statueta de tort, artifiicile, tuburile de confetii le-am luat din Bucuresti.
Cred ca se poate cumpara si de catre miri drapaje ( din voal) tin minte ca au fost vreo 3 m la scara.. la ferestre habar n-am...nu imi amintesc. Asta daca ai pe cineva care sa se ocupe de aranjat.

a patit-o si o prietena de-a mea cu disparutul lumanarelelor...
cumparase niste lumanari cu suport in forma de inimioara...cate 2 pt fiecare masa....in total vreo 30, cu gandul sa le ia amintire si eventual sa mai dea cadou la verisoare(domnisoare de onoare)....si dimineata a mai gasit 2...:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:42 
Veteran

Citat:
cumparase niste lumanari cu suport in forma de inimioara...cate 2 pt fiecare masa....in total vreo 30, cu gandul sa le ia amintire si eventual sa mai dea cadou la verisoare(domnisoare de onoare)....si dimineata a mai gasit 2...:x

si alea ciobite:x):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:44 
Diva

Citat:
si alea ciobite:x):(

normal... doar nu erau sa le ia si pe alea ciobite! Au si ei niste standarde!:p:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:49 
Veteran

Citat:
normal... doar nu erau sa le ia si pe alea ciobite! Au si ei niste standarde!:p:x

:devil:pt aia....:lips:pt tine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 04:20 
Nou Venit

Citat:

E bine ca le-au luat dupa!Mie mi-au furat cateva aranjamente florale si lumanarile inainte de nunta.Ca dupa au plecat toti cu ele...nu mai conteaza.Dar si eu m-am intrebat ce-or face domne cu ele????!!!(Mai ales ca dupa lumanarile erau incepute)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 13:41 
Veteran

Citat:
La plecarea invitatilor, eu le-am dat aranjamentele florale de pe mese si erau atat de incantati. Multi dintre ei le-au pastrat si le mai au si acum :ndance: Mai bine asa decat sa le fure restaurantul :mellow:

La fel am facut si eu.
Pt fiecare masa am facut 2 platouri mici patrate din sticla pe care am pus lumanrele parfumat, petale uscate si pietricele de la bam-b..din mall. Le-am dat pe toate la sfarsit cadou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 14:57 
Veteran

Citat:

Noi am avut o arcada la intrare imbracata in tul si flori, inima de la masa mirilor la fel (tul si flori); pe mesele invitatilor am avut aranjamente florale facut din florile de cununia civila...Asta e o treaba foarte buna...Am primit atatea flori ca au facut aranjamentele pentru toate mesele (200 de invitati) si am mai si luat flori acasa:ok:
Pe mese am mai avut si cate un cuib de baloane cu heliu, pentru distractia invitatilor:D
Culorile nuntii au fost orange si bordo...Scaunele au fost imbracate la o masa in bordo si la una in orange..F frumos.
La masa noastra am avut un aranjament foarte mare din aceleasi flori de la arcada si inima...Si tot la masa noastra am avut un sfesnic mare imbracat si ala in flori...Si masa noastra a fost imbracata in tul in fata....spre invitati si de tulul ala au fost prinse flori...Ca erau atatea ca aia n-au mai stiut ce sa faca...
Si am avut si jumbo...Ala se vede la instrumente intr-o poza...Si am pus una si cu prezidiul dar nu stiu cand se aproba...

Oricum, ce sfat as avea eu pentru voi (ca acum imi permit sa dau sfaturi:D): nu mergeti direct pe baloane...Nu prea se mai poarta...Ganditi-va si la flori...Mai ales ca le aveti pe cele de la cununia civila de care e pacat sa le lasati in vaze acasa...Noi le-am luat acasa dupa nunta, nu le-am dat la nimeni:~* ca erau prea frumoase...Si s-au pastrat si mai bine...Si a avut mama casa plina de flori pana ne-am intors noi din concediu....

Si cine va facut aranjamentele din florile de la cununia civila? Ca totusi nu este prea mult timp. Noi suntem la 3 la cununia civila si la 7 la sala. Este timp sa le faca?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]