Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 19:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 117 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Casuta de dar
MesajScris: 25 Apr 2006, 15:47 
Diva

Citat:
Eu m-am gandit sa folosesc un cufar, evident nu la dimensiuni foarte mari....si sa-l pun undeva pe o masa, alaturi de guestbook, niste lumanari, enetual niste petale de flori si vad eu ce-mi mai trece prin minte...
problema e ca nu stiu de unde pot sa iau un cufar, aveti cumva idee?....:)

P.S sunt din Bucuresti....:D

E buna ideea, dar oare nu costa mai mult decat o casuta.
Eu pe aici am vazut casute de la 350.000 in sus.Mie nu mie se par scumpe.Dar eu imi fac un mimicufar din carton si il voi imbraca.Cam asa:https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=6794&st=0&filter=-1&open=-1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 17:37 
Diva

Citat:

E buna ideea, dar oare nu costa mai mult decat o casuta.
Eu pe aici am vazut casute de la 350.000 in sus.Mie nu mie se par scumpe.Dar eu imi fac un mimicufar din carton si il voi imbraca.Cam asa:https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=6794&st=0&filter=-1&open=-1

v-ati gandit si la alta posibilitate??? Nu doar la casute de bani?? In momentul in care pleaca invitatii ....ii conduceti nu? Ei bine...darul poate fi dat si in acel moment...nu neaparat "ouat" intr-o casuta de bani:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 20:43 
Diva

Citat:
da, dar e mai simplu sa vina doar sa iti ureze CASA de PIATRA fara sa iti indese plicul in mana! ce sa zic asta e parerea mea! omu' intai / sau dupa merge si lasa plicu si dupa / inainte vine si iti ureaza toate cele!

Asa zic si eu ca e mai elegant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 11:57 
Diva

Citat:
Aveti dreptate, dar daca nu gasesc o casuta de dar care sa imi placa? Pentru ca eu la inimioare, fundite si trandafirasi fac alergie... Iar simpla nu cred ca gasesc si nici timp sa imi fac nu am.

poti cauta o cutie mai deosebita pe post de casuta de dar. am vazut la o nunta o cutie de palarii absolut superba. era din carton argintiu, rotunda si legata cu o panglica mare. absolut superba si eleganta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 18:30 
Diva

Citat:

poti cauta o cutie mai deosebita pe post de casuta de dar. am vazut la o nunta o cutie de palarii absolut superba. era din carton argintiu, rotunda si legata cu o panglica mare. absolut superba si eleganta...

cutia de pantofi, cutia de hartie pt. xerox, orice alta cutie...de la magazinul din colt...care poate fi imbracata in saten, sau hartie de orice culoare ( chiar tapet)....:lol::lol::lol::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 16:08 
Nou Venit

Casuta de dar este un produs pe care noi il comercializam. Pret 38 RON.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 16:11 
Nou Venit

Citat:
M-am uitat prin toate subiectele si nu am gasit nici unul cu acest nume asa ca .... pentru ca eu imi doresc foarte mult sa am o casuta de dar sau un cufar din ala frumos impodobit m-am gandit ca mai sunt fete in asentimentul meu si ma poate ajuta cineva sa aflu unde pot inchiria/cumpara si cu cat??????:flowers:

Avem acest produs. Pret 38 RON.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2006, 16:29 
Veteran

Citat:

Avem acest produs. Pret 38 RON.
pai si unde le pot vedea si eu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 15:20 
Veteran

Am vazut la un targ de vechituri un cufaras.La fel cu cele de zestre (alea mari,vechi),in miniatura.Am sa iau unul.Cunosc un tip care mi-l va face frumos.Adica o sa-i faca un model si voi scrie pe el numele nostru,data.....si cam atat.O fi bine?:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 16:26 
Diva

Citat:
Am vazut pe site-urile unor agentii de organizare de nunti casute de dar, dar cred ca se gasesc si in magazine.

eu am tot umblat sambata prin oras si nu am vazut in magazine casute pt plicuri. eu am vb cu barbatii familiei si o sa ne-o faca ei.
e mult dragut sa stii ca tu iti construiesti propria casa, chiar daca este din carton sau lemn.
mi se pare draguta ideea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:56 
Veteran

Si ma mai gandeam la ceva.Vreau sa ii pun un lacatel auriu,sa-l inchid.....si sa aiba doar o gaurica de "bagat".Plicurile,evident:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 21:05 
Diva

Citat:
Si ma mai gandeam la ceva.Vreau sa ii pun un lacatel auriu,sa-l inchid.....si sa aiba doar o gaurica de "bagat".Plicurile,evident:D:D:D

mai bine luati o urna d-aia de votare!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 117 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]