Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 01:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 16 Iul 2007, 11:50 
Senior

Citat:

Eu anul trecut in mai am platit 90RON si am duc bauturile alcoolice si prajiturile...si sa includa toate astea mi se pare mult 300 pt ca nu ajungi la pretul asta daca le iei separat...

pana la urma, cel mai mult conteaza sa fie un meniu indestulator. daca reusesti sa fie si ieftin,...avantaj tu. oricum, la noi in galati nu am auzit vre-un restaurant cu meniu mai scump de 200lei.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 13:15 
Diva

Citat:
pana la urma, cel mai mult conteaza sa fie un meniu indestulator. daca reusesti sa fie si ieftin,...avantaj tu. oricum, la noi in galati nu am auzit vre-un restaurant cu meniu mai scump de 200lei.
Dana

si la noi la sv din ce stiu cel mai scump meniu, la cel mai scump restaurant ajunge la max 250 ron, dar e mai putin de 250, oricum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:57 
Veteran

Citat:
tocmai am aflat ceva care m-a socat...cineva care are nunta sapt viitoare in cluj la un restaurant de 5 stele (nu stiu numele...) plateste 300RON pe meniu de persoana...mie mi se pare...:gun::gun::gun:

hmmm.... stele se platesc
la nunta cumnatei mele meniul a ajuns la 400 ron!:-`:-`
a fost in buc la un restaurant-hotel cu nume cunoscut - nu vreau sa fac reclama ... de fapt antireclama:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 23:03 
Diva

Citat:

hmmm.... stele se platesc
la nunta cumnatei mele meniul a ajuns la 400 ron!:-`:-`
a fost in buc la un restaurant-hotel cu nume cunoscut - nu vreau sa fac reclama ... de fapt antireclama:p

acum incep sa inteleg de ce unele cupluri isi pun problema daca mai raman cu bani dupa nunta...in cazul asta nu stiu cum ai putea sa ramai cu bani...eventual sa mai trebuiasca sa duci bani de acasa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 23:07 
Diva

Citat:

acum incep sa inteleg de ce unele cupluri isi pun problema daca mai raman cu bani dupa nunta...in cazul asta nu stiu cum ai putea sa ramai cu bani...eventual sa mai trebuiasca sa duci bani de acasa!!

dc e 400 ron meniu/pers sigur trebuie dusi bani de acasa...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2007, 16:11 
Senior

vreau si eu o parere. cum e cu acel mix grill? am auzit oameni care sunt de parere ca nu are timp toata lumea sa serveasca felul asta in intregime, si nu mai e bun pentru ca se raceste. si tare nu as vrea ca bunicuta mea, care nu mai are dinti prea multi saracutza, sa fie nevoita sa moara de foame din cauza ca s-a intarit friptura.
:food::food:
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2007, 17:38 
Diva

Citat:
vreau si eu o parere. cum e cu acel mix grill? am auzit oameni care sunt de parere ca nu are timp toata lumea sa serveasca felul asta in intregime, si nu mai e bun pentru ca se raceste. si tare nu as vrea ca bunicuta mea, care nu mai are dinti prea multi saracutza, sa fie nevoita sa moara de foame din cauza ca s-a intarit friptura.
:food::food:
Dana

depinde de restaurant si de gramaj...eu ultimul mixed grill l-am mancat la un rest acum o sapt...si sincer nu a avut timp sa se intareasca sau raceasca...nu ca as fi mancat eu f repede...ci pt ca erau 3 bucatele cam micute de carne:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2007, 15:15 
Senior

Citat:

depinde de restaurant si de gramaj...eu ultimul mixed grill l-am mancat la un rest acum o sapt...si sincer nu a avut timp sa se intareasca sau raceasca...nu ca as fi mancat eu f repede...ci pt ca erau 3 bucatele cam micute de carne:D

pai nici asa nu e bine.....:mellow:trebuie gasita o solutie.
eu raman tot la varianta cu 2 fripturi:D
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2007, 12:57 
Veteran

Citat:

pai nici asa nu e bine.....:mellow:trebuie gasita o solutie.
eu raman tot la varianta cu 2 fripturi:D
Dana

cred ca cel mai bine e sa vorbesti la restaurant, sa-ti spuna detaliat ce inseamna pt ei acest mixed grill.
eu persnal n-am avut experiente placute cu felul asta de mancare la nunti. ma trezeam in farfurie cu niste carne de vita tare, sau un mic rece :x .... si nu din lipsa de timp lasam mancarea in farfurie :p
dar nu toate restarantele sunt la fel. mai vb si cu parintii eventual.
bafta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2007, 10:56 
Senior

la noi meniul o sa cuprinda: aperitive, supa, cordon-bleu cu piure cred... sarmale, si gratar de porc cu cartofi prajiti, si inainte de sarmale punem cozonac pe masa, or sa fie tot timpul fructe si saratele... si bautura cat incape, bere, sucuri, visinata, cogniac, tuica...:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: meniul
MesajScris: 03 Aug 2007, 17:45 
Veteran

Citat:
la mine la nunta o sa fie mai mult de 30 de torturi..
si asta pentru ca la El acasa este obiceiul ca familiile sa aduca cate un tort la nunta sau dc nu o cutie de ciocolata mare...si toate torturile sunt puse pe o masa separata de unde fiecare merge si isi ia cat vrea si din care vrea...si acasa isi ia fiecare din tortul care l-a adus si din celalalte...care vor..
pe langa asta se face insa si tortul mirilor

ce obicei minunat:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 18:16 
Veteran

Citat:

La noi asta se numeste aspic. Si se serveste cu aperitivele. E bun:p cu carnita, legume...Se serveste mai ales la nuntile de iarna si toamna tarziu....

e bun aspicul asta si dupa mine nu e nici greu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 18:17 
Veteran

Citat:

Da, chiar am fost intr-un loc unde nu mi-au placut sarmalele si am ramas cu gandul ca mancarea n-a fost buna la nunta aia:D Da de celelalte feluri nu-mi amintesc sa fi avut ceva de comentat. Dar daca n-au fost bune sarmalele....mintea mea asa a interpretat:D

si mie mi s-a intamplat la fel, mai ales ca sarmalelel erau cu mamaliga si smantana preferata mea:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 18:15 
Diva

Citat:

si mie mi s-a intamplat la fel, mai ales ca sarmalelel erau cu mamaliga si smantana preferata mea:p

Eu m-am gandit sa renunt la platoul cu aperitive reci si as vrea sa servim in locul lui o salata, ceva mai complexa, de-astea cum se servesc acum... greceasca, bulgareasca, de pui... asa ceva. As vrea sa fie putin mai deosebit. chiar daca, in mod clar, la sarmale nu renunt. cum vi se pare ideea cu salata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 18:37 
Veteran

Citat:

Eu m-am gandit sa renunt la platoul cu aperitive reci si as vrea sa servim in locul lui o salata, ceva mai complexa, de-astea cum se servesc acum... greceasca, bulgareasca, de pui... asa ceva. As vrea sa fie putin mai deosebit. chiar daca, in mod clar, la sarmale nu renunt. cum vi se pare ideea cu salata?

hmmm ... imi plac salatele, dar prefer aperitivele. mai ales la nunta. sunt unele delicioase. nu ma refer la clasicele rosii cu vinete, ardei cu salata de braza, cascaval, branzeturi, mezel, etc. sunt unele deosebite luate din bucatarii interantionale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2007, 18:55 
Veteran

Citat:

hmmm ... imi plac salatele, dar prefer aperitivele. mai ales la nunta. sunt unele delicioase. nu ma refer la clasicele rosii cu vinete, ardei cu salata de braza, cascaval, branzeturi, mezel, etc. sunt unele deosebite luate din bucatarii interantionale.

eu am fost acum la o nunta si am mancat aperitv cald. Mi s-a parut mai bun ca cel rece. Avea muschiulet şi cabanos prajite, rulou de piept de piu umplut cu ficatei, ciuperci pane, cascaval pane, chiftelute, rosii, castraveti. Cam atat cred.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Aug 2007, 02:54 
Senior

am fost sambata trecuta la o nunta si au avut un meniu clasic,dar delicios cat de cat:d, aveai de unde sa alegi, au servit aperitiv cu vreo 5 feluri de salam, rosie taiata f dragutz, rulou din sunca presata si in interior salata de cruditati, icre pe o felie de lamaie, masline, cascaval, un pic de peste, niste chestii asemanatoare chiftelutzelor...si nu ami stiu ce mai aveau, apoi au avut peste cu cartofi natur, sarmale cu mamaligutza, friptura de pui si porc cu cartofi prajitzi si salata d varza...un meniu de genul asta costa in jur d 1200-1500(depinde d restaurant) in Urziceni/Ialomitza

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]