Citat:
cat despre parjituri, stiu ca la voi se dau...vezi si tu sa nu se supere lumea. povestea cristina ca si ea ar fi renuntat la prajiturile cadou de la final..insa decat sa comenteze lumea, mai bine le pastreaza in meniu si le da la final.
noi nu vrem sa renuntam de tot la praji! ideea e ca atunci cand e momentul tortului de obicei se aduc si pe fiecare masa cate un platou de praji plus tortul...si in plus praji ce se da in caserole pt acasa...faza e ca mi se pare prea mult. pt ce s amai pun si praji pe masa? noi inclinam sa lasam numai tortul -mai ales ca vrem si cascada de cioco...de mai punem si praji? alea sunt degeaba si asa nu se mananca mai deloc. daca suntem atenti la tort sa fie bun si s anu fie gretos eu cred ca e suficient atat dulce...
sa revin. asadar, noi vrem la momentul tortului sa servim tortul si sampania si cand pleaca invitatii le dai cate o caserola de praji.
apropos, ajunge o caserola de familie? sau cate una de invitat?
stiti ce mai zicea socrella, idee imprumutata:nwink: ...sa ne gandim sa oferim la plecare in caserole mici tortulete in loc de praji. eu ma intreb nu e mai scump? e de efect cred. dar mi se pare mai scump. si in plus daca omului nu ii place tortul si ii mai si dai unul mic. hai ca la praji sunt mai multe feluri si isi alege care ii plac care nu, dar la tort...
pe de alta parte tort sigur dai unul de familie...
ps: sa nu va ganditi la tortoace...un tortisor cu diagonala cat palma...
a ales cineva varianta aceasta?