Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 10 Aug 2006, 19:55 
Diva

Citat:
e bine atunci! Ai iesit ieftin! bv!!!!

Oricum tipa lucreaza f bine si are idei.Abia astept sa vad aranjementele pe stative-alea vor fi si in biserica...cu voal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 23:06 
Veteran

Cica ar merge separat. Dar pe mine nu m-a interesat. Le-am aruncat pe amnoua in porbagj(ca am luat lumnari mai scurte) si pe ti-e drumul direct la biserica unde le-am scos si inmanat nasilor.
Eu cred ca atunci cand nu ai destule probleme iti dai de lucru singur cu tot felul de prostii! Nu te complica...si nu-ti bate capul cu kkturi. Lucrurile astea nu au nici un fel de importanta...dectat pt carcotasi si pt cei fara preocupari.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 14:41 
Veteran

Citat:
Haideti ca intre timp a mai aparut o dilema:D (daca ma gandesc la toate prostiile...:-`) Voi cum stiti ca se face: lumanarile merg in aceeasi masina pana la biserica sau merg separat? Stiu ca nu trebuie sa mearga cu mirii la un loc, dar nu mai stiu daca trebuie sa mearga si separat. Motiv de disputa cu socrii si parintii...:-` Voi ce stiti?

Ma crezi ca habar n-am cum au calatorit lumanarile noastre??? :D Oricum, presupun ca au mers impreuna, ca nu cred ca si-a batut careva capul sa le separe si teoretic au mers cu donsoara si cavalerul de onoare, pentru ca ei au intrat cu ele in biserica. Uff, si cum a fost teribil de cald, cu toate tijele, una s-a indoit (a mea) si a chinuit-o rau pe viitoarea mea finuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:45 
Diva

Citat:
Ce m-a enervat pe mine la nasa mea este faptul ca dupa 1 sapt. nu m-a scos la biserica:mellow::unsure:
S-a tot cotit ca ii este rau, ca e vremea urata, ca tre sa plece pana la tara la ai ei.. ca tra, la, la si nici pana in ziua de azi nu ne-a mai scos... Asta este, NOI sa fim sanatosi si sa ne iubim mereu!:wok:

Care este faza cu scosul la biserica dupa nunta??? Este obligatia nasilor sau ne poate scoate oricine?
Cu lumanarile ce se face dupa nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 20:04 
Diva

Citat:
Lumanarile se lasa la biserica dupa faza asta.

Ok ... am inteles, dar este obligatoriu sa ne scoata nasii???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 20:09 
Diva

Citat:

Pai nu stiu...Eu nu vreau sa ne scoata...Pe cuvat...Mie mi-e rusine de parinte....El sa citeasca acolo de ceva ce s-a intamplat cu asa de mult timp in urma.......:-`:D Cred ca zic pas la faza asta.

fata ....au o sa ma duc la biserica cu nasii...la mihai acasa...unde nu ma cunoaste nimeni!!:D:D In plus e un motiv de a scapa de lumanari!!:D:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 00:12 
Junior

Mie mi-ar place sa am buchetul format din trandafiri albi combinati cu portocalii sau rosii...iar lumanarile ar trebui sa fie aceeasi combinatie k sa se asorteze...:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2007, 02:41 
Veteran

eu am inteles ca la pers slabe se fac buchete rotunde iar la cele mai plinute buchete mai lunguiete? de ce? mie nu-mi plac buchetele rotunde si eu sunt cam slabuta....chiar asa urat s-ar vedea?/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2007, 11:09 
Diva

Citat:
Mie mi-ar place sa am buchetul format din trandafiri albi combinati cu portocalii sau rosii...iar lumanarile ar trebui sa fie aceeasi combinatie k sa se asorteze...:nbride:
eu imi doream f mult buchetul din lacramioare dar nu se poate asa ca va fi ori din trandafiri albi ori din crini albi:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2007, 19:38 
Veteran

Citat:
eu am inteles ca la pers slabe se fac buchete rotunde iar la cele mai plinute buchete mai lunguiete? de ce? mie nu-mi plac buchetele rotunde si eu sunt cam slabuta....chiar asa urat s-ar vedea?/

E cea mai mare prostie pe care am auzit-o!
Ia-ti cum iti place tie ca doar o data te mariti!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]