Citat:
Acum depinde si de noroc, noi am facut nunta pe 7 oct si toata sapt a fost super cald, iar vineri a inceput o ploaie, din aia mocaneasca care parca nu se mai termina, imi venea sa mor nu mai puteam si a tinut-o asa de vineri dimineata si pana vineri noapte la ora 2.00 cand mi-am luat si eu ochii de la geam si am zis ca ar fi cazul s a dorm putin si eu ca acum asta e ce o fi o fi, iar de dimineata s-a inseninat si a batut si putin vantul a uscat si baltile care erau pe acolo si totul a fost ok! Asa ca mult noroc la toata lumea si sa fie cineva acolo sus c are sa aiba grija sa fie totul ok!
Tot pe 7 octombrie! stiu! dar era in octombrie, ne asteptam la ploaie, ba chiar si la zapada!

oricum, in Brasov nu se fac nunti in aer liber, fiindca aici e mult mai rece noaptea decat in alte zone! Si tot asa a fost si la noi, toata saptamana a fost frig, ploaie, ba chiar furtuna, asa pana sambata dimineata, cand vorba ta, s-a facut senin dintr-o data! si ziua a fost calduroasa si frumoasa! am avut un dram de noroc si ne-am zis ca nu suntem chiar asa rai de fapt!:~*