elyt1000 scrie:
haideti sa va spun ce am facut eu inainte de nunta.....binenteles cu o masca de par........intru pe net si dau cautare la masti naturale de par.....gasesc o gramada,in sfarsit gasesc una care sa spunem ma atrage si am si toate ingretientele in casa: banana+ulei de masline....amesteci bine,pana se face o pasta bla bla bla si apoi o intinzi pe par uniform,o lasi o ora sa actioneze si apoi speli bine parul cu sampon,balsam...clatire f buna ...zis si facut....im pun masca in cap,sau o ora si ajung la momentul spalarii....ce spalare? ca mi-a ramas banana aia in cap ca un clei,am pus tot tubul de sampon,am dat drumul apei mai fierbinte,deja eram in panica......nu reuseam cu nimic sa scot banana din par......pana la urma ce credeti ca am facut?.......am luat peria si am luat fir cu fir parul la periat sa scot maclavaisul din cap......doamne ce am mai urlat,de m-au auzit toti vecini,si de nervi si de durere........numai mie mi se putea intampla asa ceva.........pana intr-un final cand am reusit sa scot banana din par........magica masca de par,ma lasat mai mult cheala..........sincer am cautat site-ul ala pe care am citit despre aceasta masca,era scris tot de o tipa pe un site gen ghidul,numai ca sa-i multumesc ce a putut sa-mi faca,dar nu l-am mai gasit.........asa ca sincer numai am incredere in nici o masca naturala facuta acasa.......la fel ca si alte fete prefer o data pe luna la coafor sa-mi faca masti.....
ely, ma scuzi ca rad..

dar chiar e amuzant!
asa am patit eu prima data cu galbenus + ulei, dar intre timp m-am specializat.
bine macar ca nu era inaintea unui eveniment important ..
mi-am cumparat o masca profi, sa vedem ce stie sa faca. daca nu, tootttt la uleiul de masline ma intorc