logodnica scrie:
corect, e un pret foarte mic...aici in Bucuresti cel mai ieftin este 50 de lei noi (spalat si coafat). deci pe luna..te duce la cel putin 2 milioane (cu tot cu spaga). adevarul e ca am merita si noi asta, macar o data la 2 saptamani, daca nu saptamanal. Si mie imi plac femeile aranjate. Am o mare slabiciune pentru ele, poate unde eu sunt mai neglijenta cu mine in privinta parului..prefer sa-l prind in coada repede si gata de atac

Dar Laura a spus clar ca ea are probabil o reducere pentru ca este client fidel de atatia ani, oamenii o cunosc si se poarta deja altfel cu ea. Cu siguranta daca eu ma duc in locul acela nu ma costa tot atat.
La noi si daca te duci la coaforul de la bloc unde nu e deloc un lux iti ia 40 lei pe spalat si aranjat (in 2007 un spalat si aranjat din perie m-a costat 30 lei)...chiar acum de 2 zile a fost mama la coaforul de la bloc sa intrebe cat o costa un permanent, iar tipa de acolo i-a spus ca o costa 60 lei spalat si permanent dupa care tunsul se taxeaza separat, pentru par scurt e 14 lei...acestea sunt preturile unui "salon" - o camera de apartament la parter cu 2 locuri de tuns.
Sunt saloane unde intr-adevar se lucreaza bine, cu produse bune iar preturile sunt mult mai piperate...preturile difera de la salon la salon, in preajma mea sunt vreo 5 coaforuri iar toate au preturi diferite...probabil ca conteaza foarte mult si cat plateste chiria pentru locul respectiv.
Este un "salon" in apropiere unde un tuns costa 70 lei...pentru ca sunt hair stilisti

intr-adevar tund frumos, lucreaza bine...dar nu ati vrea sa vedeti cum arata acel "salon".