Citat:
acum nu mi-o luati in nume de rau, dar "contraindicatii" nu inseamna "dezavantaje"

... adica nu da cancer, ci nu e recomandat in caz ca ai diverse forme de cancer de piele

... ca, daca ar fi asa, atunci cititi prima contraindicatie: "sarcina"

... adica te trezesti gravida dupa 2-3 sedinte?

Da, Gina are dreptate. "Contraindicatii" nu inseamna "riscuri".
Si da, tehnica e relativ noua, dar are mai mult de 5 ani prin alte tari... Am rasfoit cat am avut timp paginile de net si nu am gasit nicaieri ideea ca ar putea da cancer...
Intr-adevar, alunitele sunt o problema si nu trebuie zgandarite; de-aia se si acopera in timpul sedintei cu o chestie alba care sa reflecte lumina...
Dar in rest, eu gandesc asa: practic e un fel de laser (doar ca are mai multe lungimi de unda, fata de laser care are una singura), ba chiar e mai "safe" decat un laser pentru ca nu patrunde la fel de adanc in piele... Si operatii cu laser se fac de multa vreme si nimeni nu spune ca operatiile cu laser ar da cancer...
Oricum, legat de epilarea axiala sunt atatea zvonuri si "mituri" incat nici nu stiu ce e mai bine: sa fac o data un tratament din asta mai "drastic", sau sa smulg/rad firele luna de luna cauzandu-mi iritatii si leziuni (care, la randul lor, pot fi periculoase)...
Saptamana viitoare ar tb sa ma duc la a doua sedinta, dar sunt un pic nehotarata... Ma gandesc ca poate acum ar trebui sa fac economii si sa astept pana dupa nunta cu astfel de cheltuieli... (?)