Buna!
Inainte de ziua nuntii orice femeie trebuie sa se simta bine in pielea ei si mai ales frumoasa,chiar daca uneori este necesar sa apelezi la ajutorul unui estetician.
Eu m-am operat cu un an si jumatate inainte de nunta la dr Vangelis Vasalos.
Am vrut sa am sani mari dar nu ca doua mingiute. Fiecare dr. are stilul lui de a pozitiona implantul si mai ales de a recomanda ce sa faci in timpul recuperarii.
Eu una nu am vrut sub nicio forma sa port banda peste sani. Eram ingrozita de acea banda care ajuta implantul sa mai coboare. Asadar am cautat medicul care pozitioneaza implantul unde trebuie din prima dar am si studiat fotografii de la foarte multe fete operate de el. Cred ca am facut cea mai buna alegere cu dl. dr. Vasalos si daca ar trebui sa ma operez a doua oara tot la el as merge sau voi merge. I-as vrea ceva mai mari... Booby greed...
Nesatula inainte de operatie si nesatula dupa operatie...
Recuperarea a fost cam grea la inceput, am avut dureri mari. Eu sunt alergica la o serie de medicamente si nu am putut lua anumite calmante care ar fi fost mai bune, atat imediat dupa operatie (prin perfuzie) cat si pastilutele de dupa.