Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 00:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Verighete!
MesajScris: 03 Iun 2008, 10:02 
Diva

cum tu mai 11 zile pana la nunta si nu ti-ai luat verighetele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2008, 22:23 
Diva

Citat:
cum tu mai 11 zile pana la nunta si nu ti-ai luat verighetele?
si eu sunt curioasa de raspunsul la aceasta intrebare.:unsure:eu nu as lasa nimic asa chiar pe ultima suta de metri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2008, 12:22 
Junior

Citat:
si eu sunt curioasa de raspunsul la aceasta intrebare.:unsure:eu nu as lasa nimic asa chiar pe ultima suta de metri.

pai nah daca nu am gasit...:(( dar azi sunt fericita ier am umblat pana mi-am gasit k sunt tare sacaita si nimic din cemi aratau numi placea pana leam vazut pe astea si sunt exact asa cum le-am vrut..le ador:D acuma mai trebuie gravate si un pic stramtate dar p sapt viit sunt gata si sunt suuuuuuuuuuuper;):neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2008, 22:24 
Diva

Citat:

pai nah daca nu am gasit...:(( dar azi sunt fericita ier am umblat pana mi-am gasit k sunt tare sacaita si nimic din cemi aratau numi placea pana leam vazut pe astea si sunt exact asa cum le-am vrut..le ador:D acuma mai trebuie gravate si un pic stramtate dar p sapt viit sunt gata si sunt suuuuuuuuuuuper;):neyes:
bine ca ai gasit,in sfarsit!mai ai doar 5 zile.....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 01:53 
Nou Venit

Citat:

bine ca ai gasit ce voiai tu...acum tre sa te ocupi de tine sa fii fresh,mai sunt 5 zile!!!!iti doresc ca totul sa iasa asa cum iti doresti:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2008, 13:04 
Junior

Citat:
bine ca ai gasit ce voiai tu...acum tre sa te ocupi de tine sa fii fresh,mai sunt 5 zile!!!!iti doresc ca totul sa iasa asa cum iti doresti:-*

ms mult si eu asa sper desi am emotii cat china:D imi vine sa las totul balta(X)dar nah incerc sa-mi tin in frau emotiile pt ca asa e cel mai bine:nbump::nbump::nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 19:55 
Diva

Citat:

ms mult si eu asa sper desi am emotii cat china:D imi vine sa las totul balta(X)dar nah incerc sa-mi tin in frau emotiile pt ca asa e cel mai bine:nbump::nbump::nbump:

mai ai chiar un pik pana la nunta...cred ca esti atat de fericita...abia astept si eu...iti doresc sa ai parte de o petrecere frumoasa...sa nu te stressezi deloc,sa te bucuri de fiecare moment,sa zambesti,si....sa ne pui poze...iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun...casa de piatra de pe acum...:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2008, 20:24 
Senior

de ce sa ia emotii in halul asta,gandeste-te k totul va fi asa de frumos...vei pluti,crede-ma si vei avea senzatia k doar tu esti pe pamant.nu trebuie sa gandesti asa,va fi ce a mai frumoasa zi a vietii tale.sa ai o nunta asa cum visezi, iti doresc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2008, 10:54 
Junior

Citat:
de ce sa ia emotii in halul asta,gandeste-te k totul va fi asa de frumos...vei pluti,crede-ma si vei avea senzatia k doar tu esti pe pamant.nu trebuie sa gandesti asa,va fi ce a mai frumoasa zi a vietii tale.sa ai o nunta asa cum visezi, iti doresc

ms fetelor sunt intr-adevar ea mai fericita din lume am putine emotii si o usoare stare d plans k nah dar in rest sunt f fericita abia astept sa treaca orele si sa vn dupa mn:ncouple::nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2008, 15:56 
Diva

Citat:

ms fetelor sunt intr-adevar ea mai fericita din lume am putine emotii si o usoare stare d plans k nah dar in rest sunt f fericita abia astept sa treaca orele si sa vn dupa mn:ncouple::nmarried:
gata!ai scapat de emotii!casa de piatra si asteptam sa ne povestesti cum a fost:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2008, 00:49 
Junior

Citat:
gata!ai scapat de emotii!casa de piatra si asteptam sa ne povestesti cum a fost:-*

am scapat de toate din pacate:(a fost asa frumos inca as repeta la nesfarsit totul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 13:56 
Diva

am reusit si noi sapt trecuta sa dam comanda pt. verighete...foarte la limita, tinand cont ca ni el aduce in 13 si in 16 e nunta??? (august)...o intrebat-o puiu pe vanzatoarea ca de nu vin ne dau altele de imprumut sa ne luam?:nlol::nlol::nlol::p a zis fata ca da:nlol::nlol::nlol:
oricum a sunat si al atelier si au zis ca vor fi gata...fetele o intrebare, pana una alta:-`verighetele inainte de cununie trebuie duse in biserica sa stea cateva zile? ca parca am auzit asa cevaO:)
si ca sa revin cu detaliile, modelul l-am vazut mai demult si am gasit poza si aici la galerie. sunt complet din aur alb si au niste canalutze pe orizontala si verticala care dau senzatia de cruce. astept enorm sa le vad si sunt atat de curioasa de ele, mai ales ca nu au avut decat in catalog sa ne arate. ne e teama doar sa nu fie prea groase. latimea e de 6mm, gramajul aprox 6-6 si ceva, pretul parca 90-100ron/g.
abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 13:57 
Diva

off-topic: Ral ma minunez ce mult mai e la voi:D
:-*si spor si rabdare multa! tin pumnii sa va iasa exact cum va doriti!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 15:09 
Diva

in zona noastra verighetele nu se duc la biserica, le cere protul inainte de a incepe slujba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 15:20 
Diva

Citat:
in zona noastra verighetele nu se duc la biserica, le cere protul inainte de a incepe slujba.

atunci e bine...ca ma gandesc ca oricum trebuie inainte ca doar mergem la civila cu ele, nu? si ma gandesc ca e vorba de sfintit ceea ce teoretic se poate si atunci nu?:blink:(?):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 15:45 
Diva

de sfintit ti le sfinteste atunci pe loc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2008, 15:53 
Diva

Citat:
de sfintit ti le sfinteste atunci pe loc

:ok::-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 15:41 
Diva

abi astept verighetele si ami e putin vreo doua sapt ufffff de ar suna odata(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 16:07 
Diva

dar de ce ti-ai dat comanda asa de tarziu.
ca sa stai cu emotie sa nu fii linistita pe ultima suta de metri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 21:14 
Diva

pai asa a fost situatia, n-am putut merge si chiar atunci reusiseram sa luam si bani de acont si uite-asa toate impreuna:-` since rnu pre aimi mai fac griji ca n-ar fi gata sunt totusi firma respectabila si nu cred ca isi permit sa isi bata joc dar am emotii oare cum vor fi cand le voi vedea oare vor fi la fel de frumoase cum mi le imaginez? si pe degetele noastre cum vor arata:love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]