Fetelor am deschis acest subiect sa vorbim despre ce ne place noua cel mai mult... inele de logodna!:lol:
Ca doar nu degeaba se spune ca cele mai bune prietene ale fetelor sunt diamantele!!!!
Ma intrebam zilele trecute cate dinte voi au primit inelul de logodna, sau urmeaza sa il primeasca.

Adevarata intrebare daca stai sa te gandesti ca numai bine, vin sarbatorile..., trece anul si uite acum, vine nunta.
Nici nu stiu exact cum mi-as dori inelul. Cred ca toate vrem " cel mai special inel", dar cum ar arata inelul ideal?
Din discutile cu alte mirese, am inteles ca unele isi doresc cu perla, dar se stie ca " perlele" aduc lacrimi, prin urmare trebuie sa se reorienteze.
Alte mirese, ca mine de exemplu isi doresc unul cu piatra foarte MARE. Dar unul cu un diamant veritabil asa cum imi doresc, ar ruina si familia mea si familia lui si a prietenilor. Pai am vazut eu cat costa unul cum vreau eu....!:-`
O alta mireasa viseaza la verighete cu pietricele, dar cum sa poarte bietul mire pietricele pe verigheta?:rolleyes:
Eu una am nevoie de sfaturi, pentru ca inelul de logodna si verighetele le iei o singura data in viata, si trebuie sa arate si peste ani ca in ziua cand " te-a cerut de sotie"... adica stralucitor!
Daca stau sa ma gandesc chiar iubitii nostri miri trec prin cautarile cele mai grele. Ei saracii trebuie sa se streseze ce anume model i-ar multumi si ferici iubita, cat de mare sa fie, ca sa-l vada toata lumea... si cate si mai cate.
Astept gandurile si parerile voastren si mai ales framantarile voastre legate de inele si verighete.
Ca doar vine Craciunul, poate se mai lasa cu cateva cereri in casatorie.