Citat:
stii cumva cat ar costa o astfel de bijuterie???daca stii rasp si mie:~*
Pe
www.***.ro au un formular pentru cerere de pret si daca vrei poti sa intrebi exact ce model iti place. Pentru inelul meu preferat de acolo (adica asta:
***) pretul pt latimea de 1cm era de 700E+tva. Daca vrei alta latime probabil difera pretul. Eu una il vreau exact ca cel din poza, lat de 1cm

asa ca mai trebuie sa pun un pic la pusculita.
Si am mai intrebat de pret acum un an la vreo doua modele de pe
www.***.com si ne-au zis asa:
Asta ii place prietenului meu: ***
"Quotes for QHE007-7:
This style ring requires a liner. We can also use 14K palladium white gold for the liner. Palladium is from the same family of metal as platinum. 14K palladium white gold is very similar in color to platinum but is less expensive.
A size 11.25 comfort fit etched ring that is 7mm wide in tight wood grain pattern in platinum and iron with a platinum liner is $4329.
A size 11.25 comfort fit etched ring that is 7mm wide in tight wood grain pattern in platinum and iron with a 14k palladium white gold liner is $3825."
Iar pentru o verigheta asa ***
"Quotes for ACN000-6 & ACE000-6:
A size 11.25 comfort fit etched ring that is 6mm wide in tight wood grain pattern in 18K yellow gold, 14K palladium white gold, 14K red gold and sterling silver is $1970.
A size 11.25 comfort fit non-etched ring that is 6mm wide in tight wood grain pattern in 18K yellow gold, 14K palladium white gold, 14K red gold and sterling silver is $2026."
Astea erau pt un inel marimea lui adica 24. Pt marimea mea am inteles ca ar fi cu vreo 4% mai ieftin. Si cred ca se adauga si tva sau taxe vamale. Nu stiu exact cum se face la import de bijuterii.