Citat:
da, fotograful chiar este cel mai important om al zilei. acum nu vreau sa intru in polemica cu fetele care cred ca 500E este prea mult pentru fotograf, fiecare are alte prioritati. eu va spun ca n-am dat nici 500E ci mai putin si am avut parte de cel mai tare fotograf din cati puteam sa gasesc. a fost o tipa cu care m-am inteles genial. a facut o treaba extraordinara, m-a pus in valoare cum nu credeam ca se poate si m-am inteles cu ea ca si cu cea mai buna prietena. pentru cei care vor un fotograf pasionat si profesionist o recomanda. o cheama theo manusaride, este din bucuresti. nu fac reclama, e doar o recomandare, cum nu recomand salonul la care am fost

De ce nu pui niste poze facute de ea la tine la profil, daca nu la Galerie, ca sa vedem de ce o recomanzi?
Si eu cred ca fotograful este cel mai important om al zilei... De-aia am avut doi.

Unul dintre ei era tot o tipa, Madalina Paunica se numeste (sunt foarte bucuroasa sa vad ca fetele castiga teren si la capitolul asta

). A fost bine asa, pentru ca a putut sa stea langa mine cand ma imbracau in mireasa si sa prinda ce cadre a vrut. Celalalt fotograf a fost un var de-al sotului meu. Nu regret nicio clipa ca am avut doi fotografi si implicit doua seturi de poze. Fiecare a avut un stil propriu si asta se vede in fotografiile rezultate, iar mie mi-au placut ambele stiluri.