Citat:
poate ar trebui sa economisesti de la altceva si sa angajezi totusi un fotograf profesionist. nu conteaza doar aparatul, ci si omul din spatele lui.
Bine zis aici. In afara, 15-20% din investitia nuntii este in fotografie si videografie! De ce oare? Pai incerc sa va raspund eu acum! Dai 2000 Ron pe o rochie de mireasa...dai 2000 de ron pe costumul de ginerica, mai dai la firma care iti aranjeaza sala cateva zeci de milioane, dai la muzica 4-5000 Ron (ca sa danseze lumea)si ghici?! Angajezi un fotograf si un videograf (ambii ieftini...1000 Ron, da` scutesti un ban) si cand ii intrebi ce stiu sa faca iti spun "orice doamna! suntem profesionisti!". Te bucuri. Se termina evenimentul. Dupa 2 zile iti aduce tot materialul (foto si video)! Dar sa vedem de ce asa de repede! Pai de ce?! Pentru ca la poze nu le`a facut nimic, doar a apasat pe buton (dar are aparat bun si ies culori frumoase) si subiectul din poze ba nu are picioare, ba are doar cap, ti`a printat pozele in formatul cel mai mic ca sa aiba profit maxim, ti`a facut captura la filmare si ti`a tras 2 dvd`uri, a facut un "montaj" de 2 ore de nu intelegi nimic din el, rochia si costumul pe care ati dat atatia bani nu sunt puse in valoare nici in poze nici in filmare, tortul care era atat de frumos nu are nicio poza, dar e filmat cu lumina stinsa si cu lumanarile aprinse

Peste 30 de ani o sa arati la nepoti cat de frumoasa a fost nunta ta...Ganditi`va de cel putin 10 ori inainte sa semnati un contract cu "pozari" si "filmari"! Sa`i intrebati cat dureaza pana primiti materialul. Daca zic 2-3 zile...fugiti! Fugiti tare!
Va scriu astea pentru ca am fost si eu mire. Am avut o nunta super! Am fost frumosi si eu si sotia! Dar din pacate...nu pot spune asta celor care se uita pe pozele si pe montajul de la nunta mea...):(