Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 03:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Album foto
MesajScris: 12 Apr 2006, 15:04 
Veteran

Citat:

mai sa stii ca am vazut la targ si nu am intrebat dar e plin orasul de albume deosebite asa ca sunt sigura ca voi gasi ceva ok :)
la mine cred ca vor fi albume digitale ceea ce inseamna ca se ocupa ei cu asa ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:06 
Veteran

Citat:

eu am si...si :) adica si digital si 'normal' :)

si eu o sa am album digital si normal.Fara albumul acela normal...sa il arati la toata lumea...sa rasfoiasca fiecare amintire...si de ce nu si eu sa ma uit...din cand in cand pe el...nu e farmec....nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:12 
Veteran

Citat:

dah asa e , desi eu voi avea de expediat cd-uri prin posta lol :) dar pentru parinti si socrii tot va tb facut un album...cel putin eu asa ceva vreau sa fac pentru ei, un fel de amintire :)

pe mine nu ma intereseaza de ei...:-`eu vreau pt mine...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:19 
Veteran

Citat:

cum sa nu?:) imi sunt dragi ambele perechi de parinti si e frumos sa le dam si lor o amintire :)

ma refer la albumul normal...oricum costa ceva sa il developezi.lor le dau caseta...e cel mai bine...si cateva poze...nu chiar sute....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:26 
Veteran

Citat:

pai ce sa developezi? ca faci poze digitale si le scoti la un foto unde face asa ceva:) eu le voi avea digitale listate la fotograf...deci nu va fi o groaza de bani :)

cat despre caseta?! nu stiu cine mai foloseste video, noi vom face DVD-rui ca le pot vedea si la DVD player si in laptop si in desktop :)

fotografiile pe film nu mai sunt practice, o sa stai o vesnicie sa le scanezi ca le ai si varianta digitala. sunt f multi fotografi care lucreaza cu camere digitale profesioniste

mai saracii parinti la varsta pe care o au..nu cred ca au ei leptop...calculator...nu stiu ce sa zic...Noi bineinteles ca avem...si prietenii de o seama cu noi...dar parintii...Oricum...lor le prinde bine casete ca au unde sa le vada...noi nu...iar noua dvd-uri..ca avem unde sa le vedem...si la toti poze ca alea le vede toata lumea...:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:32 
Veteran

Citat:

pai ai mei au DVD player :) lol ca nu sunt asa antici pe pamantu asta. laptop si desktop avem in casa :) adik "jucaria" mea laptop si desktopul "comun" la care ne jucam si ne uitam la filme :) nasii au si ei DVD player si chiar nimeni nu mai are video ....in plus casete se strica f rpd. eu a tb sa trag vreo 10 casete de la majorat si banchet pe DVD-uri pentru ca se bushisera casetele si am pierdut si date....

da...ma rog...fiecare are ce are...
da stai
mi-am adus aminte...am o sora mai mica de 10 ani...si la toamna ii ia si ei calculator...asa ca...au si ei:,da soacramea nu are..da pozele sunt poze.nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:34 
Veteran

ieeeeeeee.am facut peste 50 postari si am si eu avatar acum!!!!!!!!!11ieeeeeeeeeeee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:45 
Veteran

Citat:

pai de aia fac si eu pozele pe hartie foto sa dau la socrii :) si sa le las si la ai mei...da' ma referam la metodele de stocare care sunt muuullttt mai bune pe suport electronic. stiu ce zic! am poze de la logodna pe film si am stat 2 zile sa le scanez...

pai tot pe suprt electric le fac si eu...normal....nu film.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:53 
Veteran

Citat:

te sfatuiesc sa iti faci si casetele...pe DVD macar o copie :) oricum banuiesc ca omul filmeaza pe mini DV sau pe alta camera digitala nuh?

deci eu am aranjat cu cameramanul si fotograful,de la aceeasi firma.
pachetul contine caseta,2 dvd-uri,si poze scoase pe suport hartie...100 initial in pretul lor,dc mai vrem platim in plus,iar pozele sunt pe dvd.cam asta e.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]