Ultima vizită a fost: Acum este 15 Mai 2025, 22:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum doriti sa va imortalizati nunta?
MesajScris: 20 Feb 2006, 15:51 
Diva

Citat:

:ok:

noi ne facem singuri un album de genul asta special, cu coperti de piele (sau catifelate, ne mai gandim) si fiecare pagina o sa fie compusa din 2 pagini care se suprapun si cea de deasupra o sa aiba loc de vazut poza in forma de inimioara, o sa ne iasa superb...
deja am facut o incercare si a iesit super bine, pacat ca nu era pt noi
:-` am vrut sa il facem cadou si nu s-a lasat omul pana nu ne-a dat bani pe el.
:D

gaby

Voi sunteti mai creativi si mai talentati....:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2006, 21:09 
Diva

Citat:
Voi sunteti mai creativi si mai talentati....:ok:

Fiecare se descurca cum stie si cum poate. Unii cu idei, altii cu bani. Asta-i viata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 21:11 
Diva

Citat:
am vazut multe modele, dar nu m-am hotarat inca... in principiu o sa folosesc aceleasi materiale care ai spus, singura problema fiind destramarea materialului.
te-ai gandit la asta? Ca nu as vrea sa am ate care atarna din marturii, dar nici cusutul pe margini nu e o solutie.

gaby

Nici cusutul ..nici "arsul" cu bricheta....e cam dificil....:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 02:42 
Diva

Citat:

Nici cusutul ..nici "arsul" cu bricheta....e cam dificil....:((

Si nici placut la vedere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:17 
Diva

Citat:

Eu am vazut pe un site (la gesica) niste saculeti din organza care pot fi luati de gata. Poate gasesc pe la chinezi tot asa. Daca nu, ma mai gandesc.
Oricum, cu tulul nu e o problema ca nu se destrama.

Asa am auzit si eu ... stiu ca exista vreo doua magazine pe Lipscani cu tot felul de materile si accesorii; poate voi gasi acolo tot ce imi trebuie si ne apucam de lucru manual. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:26 
Diva

Citat:

si eu imi fac marturiile singura.bune ideile legate de material...alte idei in afara de bombonele are cineva?ca si eu m-am gandit tot la bombonele....doar ca le mananca imediat si atunci nu mai sunt ...."marturii" decat pentru cateva ore...

bomboanele sunt cele mai accesibile...dar mie mi-ar placea sa le pun in cutiute in loc de saculete...in cutiute imbracate in roz si cu fundita...si acolo sa fie 5 bomboane mai speciale,fiecare bomboana sa aiba o panglicuta pe care sa scrie una dintre cele 5 urari...sanatate, bogatie, fericire,fertilitate si viata lunga...cele 5 bomdoane traditionale !

si...cutiutele mi se par mai usor de confectionat...ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:34 
Diva

Citat:
super ideea!!!doar ca ma indoiesc sa fie mai usor de confectionat cutiutele ...nu stiu...cred mai usor este sa tai materialul...sau sa cumperi cutiutele?

pai eu o sa fac cutiile...am destul caton la dispozitie...si foarfeca si lipici...bine acum, faci cutiile patrate...nu rotunde sau hexagonale (de astea n-as putea nici eu)...cred ca o sa fie ok...si mie imi plac mai mult decat saculetele...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:25 
Diva

Citat:

Si eu as fi vrut mai degraba cutiute da nu ma pricep sa fac:(

Eu nu ma complic cu "marturiile".....apropo..este si acesta un obicei importat ....nu?? Sincer...parerea mea e urmatoarea: pierdere de timp..si tocare de nervi(la lucrul manual). Eu tin mortis sa am pahare pt. miri si pernitza pentru verighete...atat. Voua va doresc bafta ...cat mai multe idei la creatie...si nervi de otel!!!%%-:-`%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 22:46 
Diva

Citat:

Eu nu ma complic cu "marturiile".....apropo..este si acesta un obicei importat ....nu?? Sincer...parerea mea e urmatoarea: pierdere de timp..si tocare de nervi(la lucrul manual). Eu tin mortis sa am pahare pt. miri si pernitza pentru verighete...atat. Voua va doresc bafta ...cat mai multe idei la creatie...si nervi de otel!!!%%-:-`%%-:-`

nu cred ca e un obicei foarte important si cunoscut...n-am vazut inca la nici o nunta dar parca acum imi place ideea...si soacra a zis si ea ca ar fi frumos sa-i surprindem pe invitati...caci sigur nu se asteapta, mai ales pe la noi, ca nu e obicei...asa ca o sa facem ceva...o sa am si ajutoare si nu cred ca o sa ne tocam nervii...sper...ca, daca vad ca ma enerveaza, o las balta...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 23:29 
Diva

Citat:
nu cred ca e un obicei foarte important si cunoscut...n-am vazut inca la nici o nunta dar parca acum imi place ideea...si soacra a zis si ea ca ar fi frumos sa-i surprindem pe invitati...caci sigur nu se asteapta, mai ales pe la noi, ca nu e obicei...asa ca o sa facem ceva...o sa am si ajutoare si nu cred ca o sa ne tocam nervii...sper...ca, daca vad ca ma enerveaza, o las balta...:)

Pe la nuntile la care am fost invitati anul trecut am gasit marturiile pe masa, asa ca daca si noi vom face la fel nu vom mai surprinde pe nimeni ... din pacate!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]