Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 19:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul

Ce preferati ca dans de inceput?
Vals 60%  60%  [ 18 ]
Blues 40%  40%  [ 12 ]
Voturi totale : 30
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia de deschidere a nuntii!
MesajScris: 23 Oct 2006, 02:04 
Veteran

buna fetele...
noi nu avem o melodie anume a noastra....
tin minte cand ne-am cunoscut, ca parca era celine dion....
cert e ca vrem sa mergem, dupa ce termin eu cu masterul, la niste cursuri de dans...
obligatoriu primul dans va fi vals....iar pe urma ma tenteaza ideea unei melodii gen dirty dancing...asa ca sa fie fun...:nwink:
da sa vedem act de repede invatam miscarile:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:12 
Diva

Citat:
buna fetele...
noi nu avem o melodie anume a noastra....
tin minte cand ne-am cunoscut, ca parca era celine dion....
cert e ca vrem sa mergem, dupa ce termin eu cu masterul, la niste cursuri de dans...
obligatoriu primul dans va fi vals....iar pe urma ma tenteaza ideea unei melodii gen dirty dancing...asa ca sa fie fun...:nwink:
da sa vedem act de repede invatam miscarile:D

Pai, depinde cat timp ai la dispozitie... Cu un antrenor bun si cu putin talent, cred ca o luna ti-e arhi-suficienta.
Acum am vazut pozele tale... cum de ai poze de la cererea in casatorie???(X) Cine ci le-a facut? Sunt super... O amintire inegalabila!!!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:28 
Veteran

Citat:
Pai, depinde cat timp ai la dispozitie... Cu un antrenor bun si cu putin talent, cred ca o luna ti-e arhi-suficienta.
Acum am vazut pozele tale... cum de ai poze de la cererea in casatorie???(X) Cine ci le-a facut? Sunt super... O amintire inegalabila!!!:love:

parintii mei le-au facut...
am fost impreuna in concediu...
au fost complici pt ca Bogdan a tinut inelul la ei:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2006, 18:50 
Veteran

la 1.30 dim dupa ce am ciocnit cu toti invitatii, dj ne-a pus melodia 'mireasa mea- ovidiu comornic'.a fost un dulcic, a stiut sa ne faca sa ne simtim superrrrrrrrr si sa trezeasca in noi acele sentimente unice in viata.toata stima si jos palaria pt dj nostru:napplause::napplause::napplause:din tot localul nunta noastra a fost cea mai vesela(ne-au spuso cei care se ocupau de noi)in rest cand ieseam in gradina se auzeau manele de ma durea capu.(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:41 
Veteran

Citat:
la 1.30 dim dupa ce am ciocnit cu toti invitatii, dj ne-a pus melodia 'mireasa mea- ovidiu comornic'.a fost un dulcic, a stiut sa ne faca sa ne simtim superrrrrrrrr si sa trezeasca in noi acele sentimente unice in viata.toata stima si jos palaria pt dj nostru:napplause::napplause::napplause:din tot localul nunta noastra a fost cea mai vesela(ne-au spuso cei care se ocupau de noi)in rest cand ieseam in gradina se auzeau manele de ma durea capu.(X)(X)

f fain daca ti-a placut melodia, mie daca imi canta formatia melodia asta nu le mai dau nici un ban, deja le-am zis si au ras...ei au zis ca nu ne canta manele si atunci i-am pupat si deja ii iubesc ca sunt pe gustul meu...
eu nu vreau vals...am ales o melodie pe care plang de fiecare data cand o ascult, tot o ascult ca sa imi treaca pana la momentul cu pricina...
shania twain- from this moment... eu sunt disperata dupa versuri....
:nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 13:02 
Veteran

Eu am avut 2 dansatori profesionisti-din aceia care participa la concursuri internationale- care au venit in costume speciale (de vals si dansuri latino), cu cd-ul lor cu muzica si au dansat 6 dansuri -3 si 3- la momente diferite. Primele 2 dupa venirea invitatiilor: 2 valsuri impreuna si la al 3-lea ne-au invitat pe noi (moment hazliu) sa dansam cu ei si apoi noi 2 impreuna. A fost chiar dragut mai ales ca atentia a fost focalizata mai mult asupra lor decat asupra noastra care suntem cam varza la dansurile de societate. Iar in momentul in care ne-au invitat la dans gheata era deja sparta.
Personal mi-a placut mai mult aceasta solutie decat sa deschidem noi nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 17:42 
Diva

Citat:
Eu am avut 2 dansatori profesionisti-din aceia care participa la concursuri internationale- care au venit in costume speciale (de vals si dansuri latino), cu cd-ul lor cu muzica si au dansat 6 dansuri -3 si 3- la momente diferite. Primele 2 dupa venirea invitatiilor: 2 valsuri impreuna si la al 3-lea ne-au invitat pe noi (moment hazliu) sa dansam cu ei si apoi noi 2 impreuna. A fost chiar dragut mai ales ca atentia a fost focalizata mai mult asupra lor decat asupra noastra care suntem cam varza la dansurile de societate. Iar in momentul in care ne-au invitat la dans gheata era deja sparta.
Personal mi-a placut mai mult aceasta solutie decat sa deschidem noi nunta.

Mie nu mi-ar fi placut ca altii decat noi sa fie in centrul atentiei.Doar noi suntem mirii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 17:52 
Veteran

Citat:

Mie nu mi-ar fi placut ca altii decat noi sa fie in centrul atentiei.Doar noi suntem mirii...

da' dar la cum dansam noi vals si tango, cu siguranta asta a fost cea mai buna solutie(X);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 18:15 
Veteran

Citat:
Si noi eram varza, dar am luat niste lectii de vals si surpriza a fost atat de mare incat unii chiar au plans:love::love:

noi nu am avut timp de lectii, din pacate,sau poate din fericire pt ca multi ne-au felicitat pt idee...Chiar a fost un moment deosebit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 19:28 
Diva

Citat:
Si noi eram varza, dar am luat niste lectii de vals si surpriza a fost atat de mare incat unii chiar au plans:love::love:

Si noi am luat lectii, mai mult sotul meu ca el nu prea stia. Am avut si o mica coregrafie. Am fi vrut mai mult, dar timpul a fost prea scurt.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 20:37 
Diva

Citat:

Si noi am luat lectii, mai mult sotul meu ca el nu prea stia. Am avut si o mica coregrafie. Am fi vrut mai mult, dar timpul a fost prea scurt.:lol:
cu siguranta si noi vom apela la un coregraf sa ne invete sa dansam asa...mai special...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 05:02 
Senior

Citat:
la noi, mai mult ca sigur melodia de deschidere va fi Tiempo di vals:nmusic:

:nbump: Eu nu m-am hotarit inca...unde pot gasi melodia Tiempo de vals despre care se tot vorbeste...vreau sa o ascult...stau si ma gindesc ...parca nu o cunosc:unsure::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 19:01 
Senior

Citat:
daca vrei da-mi pe pm id-ul tau de mess si ti-o trimit eu:-*

mersi ...vezi ca ti-am scris PM

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 19:54 
Senior

Citat:
ti-am trimis e-mail cu melodia. sper sa-ti placa:-* . era tiempo de vals nu di vals...cred ca eram tare aiurita cand am scris...:nlol:

Mersi mult...esti o scumpica...:lips::lips::lips::neyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]