Desi am avut nunta anul trecut, incerc sa recomand , pe unde pot fotograful nuntii noastre ( Sedinta foto logodna, nunta, sedinta foto dupa nunta).
O cheama Madalina Stoica ( brandul este MADAS) si este fotograful care , dupa lungi discutii cu 10 fotografi, m-a convins sa o aleg pe ea. Nici vorba sa incerce sa ma convinga, ci doar a atins niste subiecte care au crescut-o in ochii mei.
Am contactat-o printr-o cunostinta. Ne-am intalnit cu ea la un ceai si am stat de vorba mult. Nu era setata pe partea financiara ( cu cine ma vazusem, tot aducea in discutie contractul, avansul, etc) . O interesa sa afle despre noi ( cum ne am cunoscut, ce ne place, etc) .
Povestea se lungeste, insa va pot spune doar atat: Miresici de 2017, care inca nu ati ales fotograful, Madalina Stoica este chiar ce trebuie la nunta voastra.
Fotografiile ei sunt de poveste. Lucreaza frumos si curat si te face sa te simti atat de bine la sedintele foto.
Pune pret pe rezultat si pe multumirea voastra. Eu ma bucur ca am luat asa o decizie buna, caci tare imi ddoream amintiri frumoase de la nunta noastra.
Stiu ca este cautata si posibila sa aiba multe rezervari facute deja, insa merita sa ii scrieti.
Sa nu uit. Are si site :
www.madas.ro Bafta multa la cautari, organizare si rezervari. Puneti pret pe nuntile voastre, pe amintiri si incercati sa va strresati cat mai putin.
Va da sfaturi o mireasa care s-a stresat in toata perioada