Dragele mele mirese,ieri stateam de vorba cu un cameraman si vizionam o nunta.Imi spunea cu regret ca sunt destul de multe cupluri care pt. doar cativa banuti in plus aleg sa-si faca montajul filmarii fara fundal muzical.B)
Mie mi s-a parut foarte ciudat, ca macar la nunta ta nu te rasfeti putin si sa faci totul mai special.
Acum nu stiu ce sa zic, poate am fost eu prea exagerata cu acest aspect:-`. Eu imi doresc ca nunta mea sa fie imortalizata cat mai unic, as face orice sa am o filmare mai mult decat speciala, sa am niste poze atat de expresive incat sa vorbeasca si peste ani despre unicitatea acelor momente.
Am auzit ca destul de multe mirese nu sunt deschise sa faca anumite cadre, care la montajul nuntii dau super frumos.

( Asta e poate am eu alta perceptie.
Pt mine pozele si filmarea sunt singurele marturii care vorbesc singure despre cum " a fost la nunta".
Mi-as dori ca filmarea sa fie asemeni unei povesti, cu multe cadre romantice dar si momente vesele, care dau nuntii farmecul special:flowers:.
Va astept cu parerile voastre despre cum vreti sa arate pozele sau caseta de la nunta.
Pupici!