Citat:

:nlol::nlol: in sfarsit cineva care a pus punctul pe i
In princiu ce ai ii scris mai sus ii realitatea care ii. bravo:clap:
consider ca informarea e cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru nunta ta. asta am facut, am petrecut ore multe pe net si am cercetat. am spus o parte din concluziile pe care le-am tras in postul de mai sus. multe le-am aflat, recunosc, de la fotografa mea, care evident cunoaste piata si care-i sunt concurentii, dar si de la alte mirese trecute prin experiente neplacute. de aceea va spun cu cele mai bune intentii si din suflet...o sa va para rau daca nu investiti putin in amintirile voastre, daca nu va interesati inainte pe mana cui ajungeti si daca nu incercati sa treceti putin peste entuziasmul unui pret mic si sa va ganditi daca acest pret mic poate exista fara sacrificii. la cat costa camerele foto si toate aparaturile fotografilor, la cat timp stiu ca se sta in photoshop dupa si, pana la urma, la ce inseamna fotografia si anume talent, arta, eu nu consider ca un pret mic poate aduce ceva bun. nu zic sa va duceti la cei de 2000E. se poate sa gasiti un tanar pasionat, la inceput de drum, cu talent, care incearca acum sa-si faca un drum in viata si nu practica inca preturi astronomice. eu asta am ales si nu regret nici un moment, mai ales dupa ce am vazut pozele de la logodna

mi-ar fi placut si mie sa fi angajat unul dintre cei mai cei din romania, mai ales ca fotografiile inseamna foarte mult pentru mine, dar chiar nu s-a putut.
succes fetelor! eu mai am putin!