MedeeaPaun scrie:
Buna fetelor si dragi mirese

ma uitam la majoritatea post-urilor voastre si vreau sa va spun ca la un moment dat si eu imi cautam trupa sa imi cante la nunta! Cand am vazut in schimb ce tarife practica unii dintre artisti (total exagerate) sau cat de nesuferiti pot fi unii cand iti raspund la telefon (prefer sa nu dau nume, dar sunt unii dintre cei mai ceruti la evenimentele de acest gen) am zis ca ma las pagubasa...! In schimb dupa indelungi cautari sau vizionari, dupa caz...***! Stiam din auzite ca si ele canta la nunti si mi-au mai fost recomandate si de catre altii. ***! Canta de toate (evident nu manele ) si fac un show extraordinar pentru ca le-am vazut la sfarsit de an in club Tribute in Bucuresti

nu stiu de ce de ele se da asa de greu...dar eu le-am gasit pe site-ul lor
http://***.ro acolo unde au si adresa de contact! Vi le recomand cu cea mai mare caldura

si eu de abia imi astept nunta! Va pup si daca mai aveti nevoie de detalii

intrebati!
Buna!

Este adevarat ca e o problema sa gasesti artisti sau formatii ok pentru nunta si deasemenea sa ai un prim contact civilzat cu acestia dar, tocmai ptr asta exista firme specializate si impresari. Nu pot sa dau nume aici si adrese de site-uri( ca e reclama si se taie)dar pe prima pagina in Google daca dai cautari legate de artisti, concerte, evenimente sau artisti pentru evenimente sunt cateva firme chiar serioase care pot aduce(si garanteaza contractual)orice artist sau formatie se doreste in functie de buget. Am apelat la unii dintre ei in cateva randuri ptr diverse evenimente si am fost multumit, basca scapatul de toata istoria cu contact, negociere, contracte, oare vin sau ne dau teapa, etc.