Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: marturiile - cadouri pentru invitati
MesajScris: 25 Sep 2006, 15:22 
Veteran

Citat:

Noi am luat angelli cu eticheta neagra la 90 de mii sticla in metro, dar sa iei la bax, la bucata e mai scump

Saru-mana. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2006, 15:52 
Veteran

Citat:

Mai , dar ai un asa... cum sa-i zic, un tact la a excroca omul sentimental, ceva de groaza:D Mi-au dat si lacrimile:D. E cam curent la mine in birou:-`

si tu esti o hotomana!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 12:02 
Veteran

Uff....ce ti-e si cu marturiile astea.Bombonicile si funditele nu sunt tocmai pe placul nostru.Ma gandisem la un moment dat sa fac un "pachetel" cu o sticluta mini de vin,o poza cu noi si cam atat.Dar mi-a mai venit o idee.Avand in vedere faptul ca nunta o sa fie rustica,ma gandeam la un "buchetel" de grau sau ceva de genul asta si o poza.O fi mai bine asa?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 13:46 
Diva

Citat:
Uff....ce ti-e si cu marturiile astea.Bombonicile si funditele nu sunt tocmai pe placul nostru.Ma gandisem la un moment dat sa fac un "pachetel" cu o sticluta mini de vin,o poza cu noi si cam atat.Dar mi-a mai venit o idee.Avand in vedere faptul ca nunta o sa fie rustica,ma gandeam la un "buchetel" de grau sau ceva de genul asta si o poza.O fi mai bine asa?(?)

Mie nu mi-ar placea sa primesc grau amintire de la o nunta, ca doar nu-s animal sa-l mananc. Intr-adevar marturiile sunt amintire de la nunta, dar se obisnuieste sa fie si mancate, asa ca.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 14:00 
Diva

Citat:

Mie nu mi-ar placea sa primesc grau amintire de la o nunta, ca doar nu-s animal sa-l mananc. Intr-adevar marturiile sunt amintire de la nunta, dar se obisnuieste sa fie si mancate, asa ca.......
:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 20:45 
Diva

Citat:
Am si eu o intrebare. Este oare o problema daca invitatilor nu li se mai aplica in piept "traditionalul" buchetel de floricele artificiale?
Finilor mei nu prea le place si ar vrea sa renunte la el. Dar persoane mai in varsta nu sunt de acord cu acest lucru. Voi ce credeti?

eu n-am avut si nici nu mi s-a parut ca a fost nevoie...e un detaliu prea putin important, parerea mea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 20:47 
Veteran

Noi o sa punem floricele in piept doar la mire, parinti, frati, surori, nasi si domnisoare de onoare si ele vor fi flori naturale. Nu la toata lumea ii place sa ii fie intepata haina cu acele de la flori.
La restul vor fi puse marturii.
Asa o sa fie la noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 22:31 
Diva

Citat:
Noi o sa punem floricele in piept doar la mire, parinti, frati, surori, nasi si domnisoare de onoare si ele vor fi flori naturale. Nu la toata lumea ii place sa ii fie intepata haina cu acele de la flori.
La restul vor fi puse marturii.
Asa o sa fie la noi.

Si noi tot asa am avut, aceleasi flori ca buchetul meu in piept doar la familia apropiata si nasi...cat despre marturii, am vrut sa iau sa pun pe mese dar soacra-mea mi-a retezat-o ca nu are rost...ca au mai fost la alte nunti si au fost tot felul de "chestii" pe masa de care nimeni nu a avut idee pt ce sunt...soooo am decis sa nu mai arunc banii pe fereastra daca nimeni nu o sa aprecieze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 23:17 
Diva

Citat:

Si noi tot asa am avut, aceleasi flori ca buchetul meu in piept doar la familia apropiata si nasi...cat despre marturii, am vrut sa iau sa pun pe mese dar soacra-mea mi-a retezat-o ca nu are rost...ca au mai fost la alte nunti si au fost tot felul de "chestii" pe masa de care nimeni nu a avut idee pt ce sunt...soooo am decis sa nu mai arunc banii pe fereastra daca nimeni nu o sa aprecieze!

la chestia cu marturiile bat palma cu tine....pt. ca si eu m-am gandit ..si eu una nu prea am agreat aceasta idee! O problema in plus la nunta! Oricum nimeni nu va aprecia chestia!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 00:43 
Diva

Si costa o gramada de bani....cati dintre invitati or sa se uite la ele...parerea mea ii ca lumea nu o sa aprecieze gestul intr-atat cat sa merite!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 01:10 
Diva

Citat:

Si costa o gramada de bani....cati dintre invitati or sa se uite la ele...parerea mea ii ca lumea nu o sa aprecieze gestul intr-atat cat sa merite!

ca sa nu mai spunem ca reclama costa :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 12:09 
Diva

Citat:

Eu cred ca apreciaza. In orice caz, mai mult decat apreciaza cocardele alea albe... Acuma serios, am si eu vreo doua cocarde pe-acasa. Nici nu stiu ce sa fac cu ele... nu pot nici sa le-arunc, nici n-am unde sa le tin. Nici nu mi se par cine stie ce "frumusete" ca sa le tin la vedere... Stau si-aduna prafu' la mine acasa...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 12:12 
Diva

Citat:
In mod normal si cocardele si marturiile sunt "amintiri de la nunta" sau "cadou pentru invitati", deci daca ai marturii nu e necesar sa pui flori in piept. Daca li se explica celor in varsta acest lucru ar trebui sa fi OK.
acum mi-ati dat de gandit. nu stiu la ce sa renunt. la cocarde sau la marturii? eu aveam in plan si cocarde si marturii, dar cred ca renunt si eu la ceva:unsure::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]