Ultima vizită a fost: Acum este 17 Feb 2025, 14:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 350 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Texte pentru invitatii
MesajScris: 08 Mai 2006, 15:01 
Diva

Citat:

Hai ma.....nu e chiar asa de copilaresc...Mie imi place...Chiar ma gandesc serios sa il folosesc....

si mie imi place! eu regret doar ca atunci cand am facut noi invitatiile nu am gasit texte originale, ci doar "valurile vietii... dragostea ca o stanca... iubirea noastra ca..." dumnezeu mai stie ca ce e :mellow:
:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 15:03 
Diva

Citat:

si mie imi place! eu regret doar ca atunci cand am facut noi invitatiile nu am gasit texte originale, ci doar "valurile vietii... dragostea ca o stanca... iubirea noastra ca..." dumnezeu mai stie ca ce e :mellow:
:D

Nici eu nu am gasit texte originale, tocmai de aia l-am compus eu, dupa placul inimii.
:rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 15:06 
Diva

Citat:

Nici eu nu am gasit texte originale, tocmai de aia l-am compus eu, dupa placul inimii.

esti tare, soro!!! :D :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 15:13 
Diva

Citat:

esti tare, soro!!! :D :ok:

Iti place al meu?E simplu si din toata inima.Asta e important.Ne reprezinta.:heart::kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 20:22 
Diva

Citat:

Iti place al meu?E simplu si din toata inima.Asta e important.Ne reprezinta.:heart::kiss:

exact asta conteaza la nunta asta pe care ne chinuim toate sa o facem...: sa ne reprezinte!!! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: text pentru invitatii de nunta
MesajScris: 08 Mai 2006, 21:32 
Veteran

Citat:
Cine a mai facut invitatiile???(?)(?)(?)(?)

eu.am inceput deja sa impart ..:glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 22:04 
Junior

Citat:

Ar suna super "se adauga din belsug prieteni si rude" si apoi "se condimenteaza dupa gust cu flori, muzica, voie buna....etc"

Mie mi se pare super! E originala!

multumesc de sugestie si o folosesc daca va ramane varianta aceasta.Sper din inima ca sugestia sa fie sincera si serioasa ... sa nu radeti de mine:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 22:08 
Junior

Citat:

Felicitari ca ati reusit!!!:ok:
Cum suna?

La noi cam greu cu muzele in stresu asta.... deja au inceput discutiile la noi!!:ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 22:13 
Diva

Citat:

Cum suna?

La noi cam greu cu muzele in stresu asta.... deja au inceput discutiile la noi!!:ninja:

E postat la subiectu asta pe prima pagina cred.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2006, 22:15 
Diva

Citat:

E postat la subiectu asta pe prima pagina cred.

De fapt a doua- pagina

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: text pentru invitatii de nunta
MesajScris: 09 Mai 2006, 14:13 
Diva

Citat:
eu.am inceput deja sa impart ..:glass:

si eu!!! desi mai e pana in august....la cei f apropiati si care stiu sigur ca vin....lor le-am dat!!:-`:lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 14:14 
Diva

Citat:

Cum suna?

nu va mai stresati atat cu textele ca la urma oricum nu prea le baga nimeni in seama....important e sa se stie data locul si ora....nu dau ei importanta personalitatii voastre!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 14:22 
Diva

Citat:
Cred ca daca nu ar da importanta personalitatii noastre nu ar veni la nunta.

nu cred ca despre personalitate e vb...si pentru mine sunt importante invitatiile...si m-am chinuit mult sa gasesc invitatia pe care o doream...doar ca ma intreb daca merita straduinta...ce o sa faca oamenii cu ele? o sa le arunce, clar...poate o sa se gaseasca vreo 2 care sa le pastreze...deci eu o fac pentru mine, pentru ca eu imi doresc ca invitatiile sa fie speciale...la fel ca si restul chestiilor pentru nunta...nu toata lumea o sa fie multumita...dar o sa fie cum vreau eu (si el) si noi o sa fim fericiti....asta conteaza !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 14:23 
Veteran

Citat:

nu cred ca despre personalitate e vb...si pentru mine sunt importante invitatiile...si m-am chinuit mult sa gasesc invitatia pe care o doream...doar ca ma intreb daca merita straduinta...ce o sa faca oamenii cu ele? o sa le arunce, clar...poate o sa se gaseasca vreo 2 care sa le pastreze...deci eu o fac pentru mine, pentru ca eu imi doresc ca invitatiile sa fie speciale...la fel ca si restul chestiilor pentru nunta...nu toata lumea o sa fie multumita...dar o sa fie cum vreau eu (si el) si noi o sa fim fericiti....asta conteaza !

:ok::ok::rocker:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 15:04 
Diva

Citat:

deci eu o fac pentru mine, pentru ca eu imi doresc ca invitatiile sa fie speciale...la fel ca si restul chestiilor pentru nunta...nu toata lumea o sa fie multumita...dar o sa fie cum vreau eu (si el) si noi o sa fim fericiti....asta conteaza !

Si eu!!! Idem!!1
:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 22:41 
Veteran

Citat:
nu va mai stresati atat cu textele ca la urma oricum nu prea le baga nimeni in seama....important e sa se stie data locul si ora....nu dau ei importanta personalitatii voastre!!

eu la final am scris ca va urma o petrecere cu dar..si toti ca de ce am scris asa..sa stie lumea pt ce vine..(X)..ca doar nu-s irinel sa fac nunta pe ochi frumosi..asa ca unii mai si citesc textu..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 12:54 
Veteran

iar mie stiti ce mi s-a intamplat?...am impartit deja invitatiile si s-au trezit 2 matusi destepte din partea lui Cris si au zis ca am stricat tot farmecul invitatiei pt. ca am scris fam. Enica si fam.Borsanu in loc sa scriem de fapt prenumele lor ...gheorghe,maria etc.Mie personal mi se pare o prostie si le-am zis la tel ca invitatiile mele nu semnifica nicidecum niste nume insiruite ci semnificatia lor consta in cu totul altceva...PUNCT.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 350 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]