Citat:
Lilisor, din pacate eu sunt din Brasov
Vezi ca etichetele acelea poti sa le iei tu acasa si sa le imprimi, dar ar fi bine sa gasesti un centru specializat pe printuri profesionale, macar pentru nunta merita! Am vazut ca vin pe o coala normala A4, pe care o imprimi (ai grija sa potrivesti bine printul peste decupajul rotund) si apoi le dezlipesti de pe foaie si le pui pe CD. Asta ca in cazul in care nu-ti place sa le dezlipesti, nu sa strici CD-urile cu totul! In plus CD-urile complet albe pentru imprimat sunt mai scumpe, din cate stiu eu!
Citat:
Inca o intrebare : pe CD nu pot muzica ?sau trebuie sa cer ceva vreo aprobare? caci astfel se numeste piraterie

si asta nu e prea bine :rolleyes:
Haide mai

cum sa fie piraterie?? Pai ce, le vinzi!???? Doar daca vinzi e piraterie! Parca vad ca vine cineva cu invitatia de la nunta ta la tine sa-ti dea amenda
Stai linistita, nu-ti mai face griji! Ai putea sa faci probe pe hartie normala, cu desene de dimensiunea unui CD. Oricum, mie in continuare mi se pare o idee SUPER. Eu as lua plicuri patrate decupate, sau chiar carcase....as lipi cu scotch dublu-adeziv o floricica sau o fundita....m-am juca un pic cu mai multe variante de prezentare! Sau chiar in printul de prezentare din carcasa as pune textul de invitatie, si in interior CD-ul cu muzica si poze! Pune si poze pe fundal sonor, ca ar fi super!