Citat:
Buna ziua fetelor.Azi am programat data cununiei civile 28 noiembrie.Situatia e mai complicata ca trebuie sa facem 2 nunti in tari diferite.Asa ca am ales in Romania cununia civila + petrecerea cu rudele mele,si la el cea religioasa si nunta cu rudele lui.
ok cu ce incep?Am nevoie de ajutor
detalii:
nu vreau ceva mare vor fi in jur de 60-70 invitati.
1.cred ca trebuie sa vb la primarie sa vad daca este posibil pe 28 noiembrie nu?si daca am inteles bine actele se depun cu o luna inainte?
2.sa gasesc local.am gasit ceva care sa-mi placa,astept raspuns daca este liber.
3.formatie am gasit.
lista o stabilesc.
daca este petrecere pt nunta civila,dar pt rudele mele va fi ca nunta ca ei nu pot veni la ce-a religioasa,cum fac?tre sa trimit invitatii?
dupaia ce fac?:cry::cry:
bine ai venit printre noi..
pai da..trebuie sa mergi prima data(si cat mai repede)la primarie sa va programeze,noi ne-am dus cu mult mai repede si erau deja programati o gramada,ca sa iti programezi si ora care sa-ti convina,la noi cu 14 zile inainte de nunta se depun actele..apoi sa vezi daca au pe data aia liber la restaurant,noi ne-am dus la restaurant si acolo am decis data nuntii,ca era tot ocupat pe cant ne-am gandit noi, si noi am vrut musai acolo si cand a fost liber atunci ne-am programat.
faza urmatoare e sa faci invitatiile si cu astea ar trebui sa te grabesti,ca se dau cam cu 2 luni inainte si oricum dureaza putin pana ti le face.Trebuie sa mergi sa vezi de flori,de buchetul de mireasa,flori pentru masa mirilor(daca vrei sa pui bineinteles)de floare pentru mire,nasi..de amenajarea salii si asta daca vrei.trebuie sa vorbesti cu fotograf,cameraman..sa te programezi, ca ei cu mult timp inainte au programari..noi aproape cu un an inainte am inceput cu programarile.
sa vorbesti la restaurant sa vezi ce iti dau ei in meniu,ca poate mai trebuie sa cumperi tu una, alta.sa te programezi la coafura,cosmetica.
sper ca ti-am putut fi de ajutor..spor la pregatiri.